Italobrothers - Stamp on the ground

fedefett med nyårsafton. fick bli en lite ösiglåt, för vem vill sitta och sörja till en ballad när det snart är nytt år? ja inte jag iaf. om jag så ska dra upp er från stolarna eller soffan eller vad ni nu sitter i, ska ni dansa ok? kommer bli riktigt najs ikväll, och dansa ska vi. hoppas ni får en superbra nyårsafton,

pussar & kramar josse!



Be happy, don't worry

jaha, såhär glad är jag just nu (bild nedan). klockan är nu halv 4 och det är 2,5h tills vi sticker till jönssons. så det betyder alltså att jag ska snart börja fixa mig. mia och laila var precis här på fika, supermysigt. mamma hade gjort philadelphia-tårta (klaga inte om jag stavat fel). kvällens klänning hänger fint på dörren och bara ser vacker ut. skorna står stadigt med hög platå. josse ligger i sängen och börjar låta om en poet som inte har någon fantasi. dom har redan börjat smälla lite smällare och sånt, säkert många brevlådor som redan har gått mot sitt slut. nä, nu har jag inget mer att säga i dethär inlägget, ni får väl ta och njuta av bilden

dagens mysiga dresscode
gräddvitt linne från gina
slapp tunn grå kofta från gina
halvblanka leggings från lindex
halsduk från gina, fast det åkte av nu för jag blev så varm
pärlörhängen förståss, glitter.

pussar & kramar eran josse!



1 YNKA DAG!

sista dagen av 2010!
hur känns det allihop, har ni haft ett bra 2009? jag har haft ett underbart 2009 iaf. branäs, usaresan, alla utekväller men vännerna, alla lundautflykter (senaste med josefin sauer och det var ju inte lite kul)! nä, 2009 har varit helt okej. men jag kan bara säga det, att 2010 ska bli minst dubbelt så bra. jag lovar er, det kommer bli bäst. ja, jag har ju rabblat i tidigare inlägg vad som händer 2010. jag kan ju ge er en liten förfriskning om ni har glömt. usaresan i juni-juli. för mig kommer det bli årets höjdpunkt. jag kan ju bara säga det att resan ligger riktigt lägligt innan man dessutom börjar gymnasiet. lämna allt och samla krafter där. nästa vecka ska vi till vemdalen och åka skidor med familjen (bra början på nya året) och branäs v.5. sweet 16, inte bara jag som längtar?
aja, där fick ni ett litet smakprov av mitt nya år, vi hörs senare!

pussar & kramar från eran josse

bild från usa i april


Ni missar väl inte årets avslutning..

snart kommer kalle och jag käkar popcorn. har blivit lite av en vana att alltid äta det. men det jag ville komma fram till i detta inlägget att ikväll är det victorias secret fashinshow 2009, och det missar ni inte tjejer? ikväll blir det modellen som Miranda Kerr, Heidi Klum och Marisa Miller. det kommer spelas låtar av bla Black eyed peas och jag kan ju bara säga att efter man har sett programmet har man inga problem med att sticka till gymmet. för vem vill inte ha en kropp som dom? 

pussar & kramar josefin! 


heidi klum

miranda kerr

marisa miller
på bilden bär hon även världens dyrbarastebh. Bh:n är handgjord och i mitten hänger en champagnefärgad och hjärtformad diamant. hon kommer även att visa upp den ikväll! bhn kostar ca 21 000 000 kr för er som känner er sugna.



Stand this storm forever

godmorgon folket, klockan är halv 14. solen skiner och det är ett underbart väder ute. jag vaknade vid 10, och jag har hunnit duscha, städa och leka med lillasyster. senare kommer kalle och jag får tvinga honom att så på victorias secret fashion show. (på tv3 20.00!). imorgon är det nyår helt galet roligt kommer det att bli och jag är riktigt laddad. god mat, musik och abv. kan det bli bättre? nä precis.

förresten, hörde ni? jag har städat hela rummet.. jag har nog inte gjort det sedan jag sa det sist. och ni som följer bloggen kan nog också konstatera att det var lääänge sen..
men nu är det fräscht och städat, känns faktiskt riktigt bra.
vill ni ha bevis på att jag har städat? tror ni inte mig? aja, se själva..

pussar & kramar josse!






Alle har gjort slingor..

just nu sitter jag i sängen, ansiktsmask och hårinpackning applicerad och lyssnar på musik. har precis käkat lite gott med familjen. imorgon kommer älskling och det blir mysigt. saknar honom såå mycket. nästa vecka blir det sälen med familjen och man är riktigt laddad. fast det skulle inte vara så kul om man inleder året med att bryta ett ben eller två. men spänning gillar vi, vad skulle livet annars vara?

bild på syskonen hey från idag,
jag älskar er

haha denna bjuder jag på


Confused..

jaha, nu kom man till detta momentet. jag hittade min livs kärlek (efter kalle) idag. mina älskade pumps. men vad ska man nu ha till nyår? trodde jag var bombsäker på nitklackarna. men nu kom det en ny medlem till min skofamilj och bara gjorde mig mer förvirrad. kommentera gärna.. ni vet att jag gillar det

pussar & kramar josefin!


eller festliga pumps? hjälp..


Sushi night i Lund

var ska jag börja? tack för idag josse, har haft superroligt.
mamma körde mig och josse ist imorse eftersom hon skulle till centersyd med alle och sara. så där sparade vi 36 kronor. vi gick direkt och fikade på espressohouse och jag drack en god vanilla latte och käkade scones. efter det gick vi och snurrade rundor i lund och kollade i massa affärer. josse fick massa fyndat, ex en skidjacka till branäs. innan vi hämtade biljetterna på bion gick vi in på dinsko. och nu tror jag på kärlek vid första öhonkastet. ja, ni kan själva se på bild nedan. kalla mig fyndare eller vad? supernöjd josse.
efter vi hade hämtat ut biljetter käkade vi sushi, och det kan jag verkligen säga att jag har saknat. känslan i munnen går inte att beskriva.. haha. efter bion gick vi till min favoritaffär hemmakväll. bion var superkul, verkligen sevärd! (Old Dogs). tack för alla skratt och detta får vi verkligen göra om, fast 2010.

pussar & kramar eran nöjda josse!

vädret var verkligen på vår sida idag

bild tagen efter jag storfyndat (!)

mmmmmmmmmmmm.. min mun gillar detta.

josse vad på g för att gå till attack och ta sig en liten firre

ni kanske förstår varför jag är glad? 499 99:-


Life is, life is, life is good.

nu har jag käkat, duschat och fixat mig. jag väntar nu på pappa, han ska köra mig till josse. dagens dresscode blev vit långärmad från bikbok, halvblanka leggings från lindex, kofta från gina och burberry halsduk. asseccoarer till detta blev endast vita pärlörhängen och benvita knästrumpor. jag är riktigt sugen på att ta mina nya älsklingar från dinsko, men jag tycker att dom får ha premiär på nyårsafton. så det får bli mina älskade uggs, dom är också sköna i detta kalla vinderväder.
jag tar med kameran till lund, det är ju så fint väder så det är värt att ta lite bilder.
filmen som vi ska se heter old dogs, för den som så ivrigt ville veta.

vi hörs senare, pussar & kramar från josefin!


älsklingshalsduk mmm..


29 DECEMBER

godmorgon folket, en dag närmare 2010. hur känns det? för mig känns det superbra. 2009 har vaerkligen varit ett bra år, massa härliga stunder med både familj och vänner. men inget emot var 2010 kommer att bli! hoppa ni följer mig under 2010.. ;)

klockan är nu 10 och jag ska snart hoppa in i duschen, käka frulle och kolla på dc. (disneychannel) för er som inte vet. sen bär det av till tågstationen där man möter josse. kommer bli myspys idag.

det är riktigt fint väder idag, solen skiner och förhoppningsvis ska vi slippa regn men lite snö hade inte skadat. ska det vara viter kan det väl vara det på riktigt? jaja, nu ska jag sätta fart och göra mig klar så jag kan se riktigt mycket dc, vi hörs senare!

gäspiga pussar & kramar josse!

det fick bli en söt bild på sara,
hon är inte riktigt såhär glad när hon måste gå upp på morgonen haha


He had a heart of stone

nu är klockan 8 över 24 och jag kan därför lägga upp dagens låt igen. fyndigt av mig, tycker ni inte? nu sitter jag uppe och ugglar och dricker proviva. blåbär. i ett litet glas.
dagens låt fick bli 18 and life - Erik Grönwall för att låten är jäkligt bra och han har en bra röst.

nu ska jag krypa ner, och det borde ni också göra. ladda batterierna inför nyårsfesterna
pussar & kramar eran myspysare josse!




Bob Marley - No woman no cry

dagens låt för vi ju inte glömma även om klockan är kvart i 24. självklart är det inte försent. just nu ligger jag i min säng, käkar poppe och inte gör något vettigt alls. lyssnar på musik förståss, och det är mer än vettigt. imorgon blir planen att gå upp ganska tidigt. inget sovande till 12 imorgon. går väl upp vid 10 och duschar. sushikväll med josse i lund och sedan bio. supermys kommer det att bli. senast jag åt sushi kommer jag inte ens ihåg, men jag vet att jag älskar det. jag kommer ihåg när jag var i usa första gången (2006) då julia hedman var med, det var första gången jag åt på en riktigt fin sushibar. jag saknar det, jag saknar oss.

nu ska jag sova, vi hörs imorgon allihop. sleep tight
pussar & kramar eran josse

+ jag saknar min älsklingskalle



Förändring kanske?

ja vad tycker ni - nu är det ju snart nytt år, man kanske skulle göra en liten förändring?
lugg? brunt med lugg? blont med vanlig klippning? brunt med vanlig klippning? blont med lugg? permanentat med brunt eller blont?
hjälp sökes.

ska man våga sig på lugg? hjälp.

dock har jag inte lika fint hår.
(kolla på färgen (inte frisyren)
men brunt med ljusa slingor?

älskar denna frisyren, passar riktigt bra på Reese Witherspoon
lugg och blont, riktigt snyggt

give me som advice.

Bring it (2010) on biaatch

nyår mina vänner!
nu ska jag snacka lite om mina planer och hur jag har tänkt mig. först och främst nyårsafton. min familj, mias familj, mias släkt, johanssons står på gästlistan. at jönssons place. idag fick jag se menyn och den såg riktigt flådig ut. min dresscode vet ni ju redan, svart klänning, kryss i ryggen och nitar. vi ska dansa riktigt mycket och ha kul är bara förnamnet. blir awesome. dansa satan är vad vi ska göra.  vid 12 slaget ska man ju ''avge'' sina nyårslöften. vill ni veta mina? okej jag ska avslöja dom, berädda?

nyårslöften inför 2010:

- ha ett jävigt kul 2010!
- hålla ordning i min garderob (hallå, det behövs ok)
- träna 3 ggr i veckan, har slarvat med det på senaste tiden..
- lite betygsförändringar, kanske tråkigt för er att höra ;)
sen har jag inte kommit på fler, men den första är viktigast!

planeringar inför 2010:

- skidresa med familjen v.1
- välja gymnasie (pirr pirr)
- branäs!
- skolbal, skolavslutning
- åhus beachfestival!
- usa-resa 6veckor (juni-juli)
- börja gymnasiet (!)
- ha galet kul. ok?
- my sweet 16 (övningsköra)
detta blir mitt år, bring it on.


för er som glömt, nyårsaftons dresscode

svart klänning NewYorker 399:-

svart spetsbh från h&m 179:-

snyggingarna från dinsko, 299:-

svarta blanka leggings till detta.
sen tror jag inte att det blir så mycket asseccoarer, trors allt nitar överallt. blir ganska stilret med detta, eller vad tycker ni? kommentera gärna gollingar!

Bring your consience, dude

hej folket, idag sov vi länge. jag och mia. vaknade vid 12 av att jag hade haft en hemsk dröm- vi gick upp och käkade frulle sen klädde vi på oss snabbt och stack till gymmet. vi åkte inom mia och hämttade pengar för hon fixade ett 3 månaderskort. efter träningen hämtade laila oss på nionde, och hemma hos mia duschade vi och kollade på tv/film. mysigt som vanligt och god mat, och vi säger inte till någon att jag trillade på rullbandet på gymmet, vår lilla hemlighet. tordag (nyår) kommer bli grymt kul, och jag har massa nyårslöften som jag ska förnya, och även några helt nya. ni kanske får höra dom, eller inte. surprise.

nu ska jag bada bastu och sedan bara mysa. kanske träffa kalle imorgon, och sen är det ju snart nytt år.
pussar & kramar josefin!

bff, ditt leende får mig varm

Dagens sweet-a låtval

haha denna låten med minne från usa. längtar tillbaka, och blir himla glad av låten. självklart har ni hört den på reklamen eller radion skulle jag tro. maria-bingo eller något sånt, fast inte längre. på josefinhey.blogg.se nu
vi hörs senare! nu ska jag poppa poppe och sätta på en film, ha en super söndagskväll.

pussar & kramar från josse



Tre generationer shopping

idag blev det upp tidigt (vid 9) för att upp och duscha. efter fix och flax stack jag och mamma och hämtade mormor. sedan stack vi vidare till center syd. blev ganska mycket fundat och jag hittade nyårsblåsan, massa annat och lite till branäs och sälen, skidutrustningen alltså. vi stack väl hem vid 5, tack för en supermysig dag mamma och mormor!

burberry halsduk - priceless
kofta esprit - 599:- 399:-

midjekort kofta från ginatricot - 399 199:-


svart kort kofta från ginatricot 199:-

festklänningen  från NewYorker 399:-

bh avtagbara axelband 179:-

nya favoriterna från Dinsko, 499 299:-

(sedan blev det lite skidutrustning, smink och asseccoarer också)



you know me as bff.

hej folket!

idag är det jag, mia, (josefins abv) som sitter och skriver.  
har precis kommit hem till the heys house och sitter nu här vid datan medans jossa fixar runder lite. ikväll ska vi nog bara chilla, snacka skit, skratta och ha grymt kul som vi alltid har. om en stund tror jag det blir lite käk.

nu efter allt jul godis, och halva aladdin asken som jossa kom och satte bredvid mig så känns det som om man har lagt på sig dubbla vikten, så imorn blir det gymmet! 

om en stund lägger jossa upp alla kläder hon har shoppat idag.

puss och kram skumbanan


Längtan & Saknad

2006, 2008, 2009 och nu 2010. love, love, love and love. saknar och längtar så otroligt himla mycket. finns inte ord som beskriver. även om flygfärden är det jag frukar mest i hela världen, så är det ingeting. för man vet vad som väntar. värme, människorna, och upplevelserna. har jag besrättat för er hur mycket jag hatar att flyga långt? tror jag inte att jag har, men jag hatar det. jag har åkt 10 gånger, dock inte tur och retur och glad är jag över det. när dom tar in flygplansmaten sitter jag och håller för näsan och blundar i 2 timmar. jag menar det. och ät aldrig bara mintchoklad, det får en att må ännu mer illa. det är illa.
men strunt i det, den som väntar på något gott väntar aldrig för läge. nä, längtan är ett bra ord.

pussar & kramar josefin!



Slö slö slö Lördag

åh jag orkar inte denna dagen. jag vill bara vakna på måndag, när det är ny vecka. jag är helt slö i kroppen och orkar knappt tänka. eller, vill inte hoppa över söndag, för då ska jag träffa kalleboy. men nu ska jag sätta mig och glo på hannah montana, för det är det enda rätta. vi hörs senare!

slöa pussar & kramar josse



Edwars Scissorhands vs Jasper?

bara jag som tycker att Edwars och Jasper är lika? ja, kanske iaf bara på denna bilden. menvad jag egentligen ville säga var att den filmen är riktigt bra. Edwars Sissorhands är riktigt ruskigt bra. så himla söt. inte sett den? då bör du verkligen det! dagens filmtips från josefinhey.blogg.se.


Edward - Johnny Depp


Josse tipsar !

godmorgon allihop, det blev sent igår. johanssons stack nog vid kavrt över 2 skulle jag tro. och jag kom nog i säng vid 3. det var supertrevligt, mycket dansande och sjungande. jag sov nog till 12 idag men är fortfarande trött. jag har inte hunnit med så mycket, målat naglarna och duschat bara.
nu ska jag göra mat till lillasyster och hennes kompis, vi hörs senare!

man gör såhär för att få detta underbara resultat:
- klipp och fila naglarna jämnt
- applicera ljusrosa nagellack, endast ett lager
- låt det ljusrosa torka, och måla sedan med genomskinligt över
- sprid glitter på nageln innan nagellacket har torkat

pussar & kramar josse!




a la johansson

hej folket! idag har det varit en slapp annandagjul. vi vaknade alla vid 11 och sedan mös vi vidare. mysig frukost och kollat film. pyjamasen har suttit på hela dagen tills nu. färdigduschat och bastad, sminkad och påklädd. familjen johansson kommer senare och det blir trevligt. jag har faktikst hunnit med ganska mycket idag, alltså för att vara mig. målat naglarna, städat garderoben och städat på rummet.

just nu sitter jag och lyssnar på musik och chattar lite,
men jag ska hjälpa pappa med maten nu, vi hörs senare!

pussar & kramar eran josefin!



Mys is in the air

nu har vi käkat kalkon så magarna står rätt ut, tomten har varit här och gjort sitt, och nu har alla sina nya mysiga pyjamasar på. det blev en hel del filmer i present så vi ska bara mysa med lite filmer ikväll. mysa av att vara tillsammans familjen och mysa av att vi har varandra. det är ju det viktigaste med julen? att vi har varandra. julklapparna kan ju vara kul, men det jag uppskattar mest är hur roligt vi har och hur mycket kärlek vi ger till varandra genom att säga snälla saker, kramar och pussar.

det har varit en helmysig dag, ni vet hur mycket jag är för mys. det är det viktigaste som finns. många goda skratt har vi haft. men jag kan bara säga en sak, efter dessa dagarna, med denna maten - träning. haha, med det har det varit värt. en gång om året får vi unna oss. det är trots allt jul, ellerhur mia? träning står på schemat.

just nu sitter jag och tittar på mamma och pappa när dom dansar i sina nya pyjamasar, dom är så söta.  granen dröser så mycket bredvid mig, vi tog nog in den lite för tidigt. men den åker nog ut snart om mamma får bestämma. julmusiken spelas lågt och alla ljus är tända. allt som saknas nu är kalle, saknar honom jättemycket ♥
men nu ska vi kolla på film och mysa till det ordentligt, vi hörs kanske senare..
annars hörs vi annandag jul! hemskt det låter, men snart är julen faktiskt över

pussar & kramar från eran mysiga josefin!

haha, en aning genomskådad pappa?

mamma tyckte tomten var snygg? weird!

moffe var nöjd med sina klappar, en stor fet korv

min söta lilla pappa också, god jul på dig pappsen

dresscode för myskväll, årets pyjamas!

ha en supermysig kväll allihop ♥


Christmas eve

nu är julen igång på riktigt. brasan är på i stugan och alla är glada. klockan är snart 5 och vi har precis ätit sillbordet. ja, inte bordet utan det som var på. sedan blir det kalkon, men vi ska nog vänta lite för jag är mätt för tillfället. sedan väntar tomten, gröt, anna ankas jul och massa mys!

en tradition vi har i familjen hey, är att alla får nya pyjamasar och påslakan. när vi har öppnat presenterna tar vi på oss pyjamasarna och sätter på de nya påslakanen och bara myser. julen är den mysigaste högtiden och ska därmed vara mys. myssssssspys.

julen mysiga dresscode består av
svarta leggings med skinn på sidorna - lindex
gräddvitt linne - gina
beige kofta - gina
tjocka stickade gräddvita sockar - MQ

nu får ni lova mig att mysa mycket, pussar & kramar från eran josefin!

såhär ser man ut denna afton


mormor, alle, mamma och sara

sara underhåller dig på sitt lilla vis

pappa älskar att leka hovämstare


Life is, life is, life is good.

nu är jag klar. alla i huset håller på att duscha, bada eller fixa sig överhuvudtaget. eller, alle sitter och spelar men han ska nog också gå och fixa sig snart. allt annat är klart, dukning, kalkonen och paketen. jag ska bara föna håret sen är jag klar. wiiiie. hallå? det är jul. vad gör ni egentligen? sen tycket jag att ni är dåliga på att kommentera. det är jul, släng in en kommentar va.

gästerna kommer klockan 15. eller gäster och gäster, eller ska jag kanske säga hedersgäster. morre och moffe, mogge och peter. (mormor, morfar, farfar och farbror)

här kommer lite bilder, ett bildlöst inlägg är inget inlägg.

jag och alle i vår nya ugn, hot! (igår, lillejul-afton)

mamma och alle (igår)

årets dukning (idag)

årets dukning (idag)

jag och alle, skärpan är overdelig! men varför klaga (idag)

ps, sånnahär söta bilder finns endast på josefinhey.blogg.se! njut.

MERRY CHRISTMAS

hej folket, nä jag vet. jag ska skämmas. jag har inte varit så himla aktiv de senaste 2 dagarna. men jag har faktiskt bra ursäkter. i tisdags blev det julstädning. och där hade man inte tid med nååågot annat. och igår hade vi släkten här på en tradition. vi äter lutfisk och fläskestej varje lillejulafton. men jag ska bättra mig idag. det är faktikst lite sorgligt, för jag har inte varit ifrån bloggen såhär länge innan. och det känns inte alls bra.

idag är det julafton! och tomten kommer. jag och kalle ''firar'' även en månad idag, grattis till oss haha.
jag önskar mig inget speciellt, jag blir faktiskt glad för det mesta. men inte som förra året. mamma och pappa hade slått in ett par smuttsiga strumpor som jag hade lagt på toaletten. jag blev inte superöverväldigad. men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch, det är faktiskt jul!

men vi hörs senare och jag kommer med bilder, så var inte oroliga

jag önskar er en superhärlig jul, massssa kramar från josefin!



Santa buddies

nu har jag och lillasyster käkat hawaiipizza och myst framför tvn. vi ska nog sätta på någon film snart, fast det tar lite tid för sara att bestämma sig vilket hon vill se. hon har 2893478 filmer.
imorgon blir det träning med pappa, mia kunde tyvärr inte. men vi får träna en annan dag sötnos. hoppas det kommer snöa imorgon så det blir riktigt mycket snö på julafton. dock sägs det att det ska töa på onsdag, men det tror vi inte på, ellerhur?

nu har sara hittat en film, vi hörs senare!
pussar & kramar josefin



En bra skådespelerska död

först Jackson och sen Brittany Murphy. jag satt precis och kollade på lite klipp på msn.se och såg ett som hette ''Brittany Murphy död'' och dödsorsaken ska tydligen vara hjärtstillestånd eller något i duschen. hennes mamma hittade henne där. hemskt, jag tyckte att hon var en riktigt bra skådespelerska som var med i en av mina favoritfilmer Smekmånaden. hon var även med i 8mile med Eminem mf filmer. Brittany blev endast 32 år.
tragiskt.



''Movin' my hips like Yeah''

nu har jag varit ute och haft snöbollskrig (hon ser faktikst inte så oskylldig ut i verkligheten som på bilden). jag vann såklart. nu ska vi göra varm oboy och mysa vidare. endast 3 dagar till jul ju. jag ska nog också försöka göra en brasa sen, önska mig lycka till. men vi hörs senare sötnosar,

förresten, det är himla fint väder ute och jag tycker alla ni ska resa rumpan från stolen nu och ut och gå en promenad. känner sig helfrisk när man kommer inte sen igen och oboyen smakar mycket bättre.

pussar & kramar josefin !

lillasyster sara vs..

storasyster fiffi.

haha lovis hade det lite svårt att komma fram !

snön glimmade fint i solen


Welcome to the land of fame and sex

jumped in the cab, here I am for the first time
Look to my right and see the Hollywood sign

åh älskar den. dagens låt enligt mig är Party in the USA - Miley Cyrus.
den får mig på så himla bra humör och jag tänker på usa, haha kanske inte så konstigt. saknar/längtar till usa så himla mycket just nu. juni 2010, kommer bli awesome. nej, strunta i det. hela 2010 kommer bli riktigt suveränt.

pussar & kramar josefin



Everybody seems so famous

ligger i soffan och myser med lillasyster. ska snart ut och åka pulka och ha snöbollskrig. just det, jag redigerade en bild också. skulle gentligen behöva städa garderoben idag men det orkar jag helt enkelt inte.. får ta mig tid med det ikväll eller imorgon.

men vi hörs senare,
ha en bra måndag!

pussar & kramar josefin



21 December

jaha, nu är det den 21 december. 3 dagar till jul. massa saker som ska fixas och städning väntar. fast mamma och alle var ritkigt duktiga igår och det det mesta. pappa jobbar och slutar vid 12, sen ska mamma och pappa iväg och fixa julklappar och sill. någon annan än jag som älskar sill? aja, jag ska iaf passa sara sen tills dom kommer hem, och det blir väl senare ikväll. vi ska ha snöbollskrig och leka i snön. måste göras innan jul.

jaha, inte mycket mer och säga om det. just nu ligger jag i soffan och kollar på någon julfilm. har precis käkat frukost och duschat. klockan är halv 12 och mamma sticker snart till pappa.
idag blir det mjukis och endast soft klädsel. inget tjohej idag.

men vi hörs senare, pussar & kramar eran josefin!



Morgondagens (vill ha) dresscode

imorgon blir det en chill dag med massa mys och kanske lite träning. ska handla julmat med pappa och för övrigt bara chill. just nu ligger jag i soffan och myser och lyssnar på julmusik och dricker glögg med mamma och pappa. brasan är på och det är riktigt varmt.

jag valde en musig outfit eftersom jag är såå mysig av mig.

pussar & kramar josefin


linne från topshop 200:-


cardigan från ginatricot 199:-

tights från ginatricot 129:-
örhängen från topshop 40:-


svarta boots från scorett 1199:-




Anna Ankas vs Kalle Anka?

nä innan jag hoppar in i duschen och gör mina lilla kur. måste ses allihop,
haha skrattar så jag dör. nästan värre än när kalles pappa körde.
på 3:an 20.00


Fridaynight pictures

här kommer dom efterlängtade bilderna som är tagna innan jägers. vi tjejerna hade suuuperkul. tack till josefin sauer, rebecca hägneryd, lovisa giertz, mia jönsson och erika mårtensson! mina platt-dansare. plattan var vår.
bästa jägerset på riktigt länge. synd att musiken inte var någon höjdare, men skit i det när sällskapet överglänser allt.

men nu kallar duschen och bastun piper klar
ha en super söndagskväll

pussar & kramar josefin !


jag älskar er

haha lägg märke till min ständiga pose med handen

för söta för att vara sant

4:e advent

hej folket! idag vaknade jag hemma hos mormor och morfar. vi har bakat hela dagen och haft det mysigt. det har snöat suupermycket. (fast slår inte hemvägen från lund igår). pappa hämtade mig och sara för inte så länge sen. mamma hade gjort första middagen i nya köket och hon och alle har städat hela dagen. har blivit superfint, julstädat. dom har också gjort om lite på saras rum, en stor tjej ska ju självklart ha skrivbord. jag satte precis på bastun och den är nog färdig snart skulle jag tro. hårinpackning och göra mig fräsch. bakat hela dagen ju så är en aning bjölig. imorgon blir det förmodligen träning och ska fråga mia om hon hänkar,

men vi hörs senare,
ha en superduper söndagkväll

pussar & kramar josefin


sara har fått fint på rummet nu :)

små söta lampor i bastun


Detta kanske ni inte..

visste om mig? jag gör som madde (www.maddejjohansson.blogg.se) och skriver ut lite secrets om migsjälv. saker ni kanske visste, eller kanske saker ni inte hade en aning om även om ni känner mig bättre än eran egen ficka? aja, häng med

- på morgonen vaknar jag först och duschar sen lägger jag mig igen
- jag älskar att mysa
- jag är ett hannah montana fan
- jag älskar kalle ♥
- jag är egentligen brunett (ljusbrunt)
- jag dricker inte mjölk längre
- flygplansmat får mig nästintill döden
- jag vill bo i usa när jag blir stor
- jag vill bli inredningsarkitekt (arkitektur överhuvudtaget)
- jag kollar alltid på folks tänder och frisyr
- jag har varit utanför europa 6 gånger
- jag är kräsen när det gäller killar
- kläder är ett av mina största intressen
- jag är blind utan mina glasögon. använder jag dom? nej.
- jag är intresserad av bilar (inte bilderar och sånt trams) utan design
- jag har beslutsångest

haha, väääldigt intressant.



4 dagar kvar

4 dagar till julafton idag. 4 dagar till jag och kalle firar en månad. golligt. längtar riktigt mycket. men jag längtar nästan mer till vecka 1 än jag längtar till själva julafton.
nu har jag duschat, bastat och allt som hör till. funderar på vad jag ska ha på mig. ska ju åka tåg och det kan bli kallt. men har ju min goose jag kan dra på mig. just det, jag har råkat ut för en olycka. eller inte jag, men en del av mig. mina älskade uggs. (bild nedan). man kan säkert sy ihop det eller något,

nu ska jag ta och göra varm oboy sen föna håret,
vi hörs senare!

pussar & kramar josefin


*snyft snyft*



Let it snow, let it snow

hej folket. är det inte underbart? snön väller ner och det är riktigt mysigt väder. nu sitter jag i soffan med mjukiskläder, täcke och med laptopen i knäet. hannah montana på tv och brasan är på. det spelar lågt med julmusik i bakrunden och en stor kopp varm choklad i vänstran. duschen kallar och jag har satt på bastun. hårinpackning blir det för topparna har blivit lite slitna.
senare sticker jag till kalle och vi tar tåget till lund. ska kolla på hans storasysters konsert med skolan. men nu piper bastun och den är klar.

vi hörs senare, pussar & kramar josefin !

lite bilder från kameran :)






HAND MADE

hej folket! igår blev det ju inte förjäkla många inlägg. men en främling för er gästbloggade. inte vilken främling som helst utan josse, går även under namnet handmade. jag ska föklara sen.
kanske kommer detta bli ett superlångt inlägg men jag har mycket att säa och mycket att skriva av mig. så jag börjar nu. igår var det ju skolavslutning och det var inte lite härligt. vi slog isönder pepparkakshusen, vi hade snöbollskrig utanför kyrkan (calle fick damp) och vi hade lekar i klassrummet. men i slutet fick vi även årets betyg. oo spänningen ökar, ska hon berätta resultatet eller inte?
jo, eftersom jag itar på er ska jag det. men inte alla, det orkar jag inte. bara förändringarna.
jag har höjt mig i matte och KEMI. kemi. av alla ämnen. och sedan blev ja sänkt i bild. men det tänker jag inte acceptera. vad har jag gjort som var orsaken till att hon skulle sänka mig? sen hade även eveline lovat alla att hon inte skulle sänka någon eftersom hon inte hade tillräckligt med underlag för att kunna bedömma någon så hårt. vem sänker hon? jo, josefin hey och emil. emil i min klass då. hoppas det är någon som strulade med datorn när hon skulle skriva in betygen annars tänket jag inte prata med henne mer. aldrig.

- det var en riktigt bra avslutning och jag kommer sakna alla och jag önskar er en god jul!

efter skolan stack jag och josse hem till henne i blåsten. vi slutade vid halv 12 så vi hade massa tid på oss. vi stack och handlade energidricka och chips. josse skulle även handla julklapp till jakob men hittade ingen. senare kom lovisa och rebecca när vi hade duschar och och så. vi käkade kycklingryta och sedan började det. fix, smink och hairstyle. (bilder kommer sedan).

- hand made: josse hade en kort klänning från bikbok som var hand made. så satans många paljetter men fin var den! riktigt partyklänning. sen om vi vände på lappen, vad står där? Made in China. hahah, slavery.

jägers var verkligen bäst. bästa på länge. inte supermycket folk vilket var skönt. musiken var inte den bästa men vi rockade på ändå. vi träffade sötnosarna mia och erika som vi skakade rumporna med. plattan var vår tjejer.
- ja, somsagt kommer det bilder, men vi tog dom med lovisas (grevinnans) kamera.


ha en superlördag med massa mys och gör precis som jag, njut av att det är lov.
pussar & kramar eran insnöade josefin!

gårdagens dresscode blev en kort svart klänning med puffarmar (på bilden nedan, kenzas bild) svarta genomskinliga strumpbyxor med mönster och vita converse. perfekta partyskor.


Josefin gästbloggar

nu är det inte er vanliga hey som skriver utan josefin s.
vi väntar på att min bror ska komma hem så vi kan sticka och köpa lite godis till ikväll innan vi sticker iväg till jägers och skakar rumpan! ska bli så himla kul, kan ju inte bli bättre än att man sticker dit med josse!
eller hur skriver josefin skit bra? henns blogg handlar om allt mellan himmel och jord.jag tycker iallafall hon skriver jätte bra, du är bäst snäckan! idag blev det jullov, så sköööönt! har varit så mycket i skolan nu på sista tiden och jag tycker vi förtjänar ett 3 veckors lov. nej,nu ska vi sätta igång lite musik för att värma upp inför ikväll!
ha det kanon, ha en superfredag!

pussar & kramar josefin!



Sweet dreams ♥

bilder från temadagen! eftersom överföringen av bilder från love går sjuuuukt sakta tar det lite tid. men ni får dessa bilderna eftersom dom andra är fööör vilda för att visas. for your own good. här har ni dom och sen tror jag inte att vi hörs mer idag, men imorgon kan jag lova. imorgon är det inte vilken fredag som helst, det är superduperfredag.

pussar & kramar josefin!
sweet dreams ♥






FREDAG FREDAG FREDAG

imorgon är alla sätoftare glada. eller alla i höör. eller, alla som slutar skolan idag och börjar vinterlovet. jag är iaf suuuperglad. efter skolan ska jag hem till josse och förfesta. haha, hon och jag. jag och hon. jag är faktiskt riktigt peppe inför detta jägerset, inte så det brukar vara. men det ska bli riktigt näjs. jägers-dresscoden blir förmodligen en halvkort svart klänning från Bikbok med puffarmar och svarta nylon strumpbyxor med mönster. men hade mycket hellre haft kenzas klänning från www.stylebystars.se

pussar & kramar josefin!





Vi äro små humlor vi..

bzz bzz. (lyssna på låten där nere!)

ja, haha denna dagen har varit riktigt skön. jag, erika, sofi och love har bakat pepparkakshus hela dagen. det har varit en experience, ja. för dom som inte vet har vi haft tema-dag idag (hela skolan) och alla fick välja typ för 1 vecka sen vad man ville göra idag. man kunde välja mellan att baka då som vi gjorde, spela tomtefotboll, pyssla eller kolla film. på bakningen tror jag att det var ett lag från varje klass, och vårt lag var för 9B då. vårt lagnamn var de tre vännerna och sofi. haha, allt var uppochner i vårt kök. glassyr, godis och dekorationer - över allt. jag menar det. men vi var glada ändå? det var helt sjukt. jag (haha, eller erika) sprillde smällt socker på mina uggs, och på min vita tröja. en ordentig fläck. men jag menar, var det inte värre än så? vi hade riktigt kul iaf. i början var vi helt seriösa sen spårade det ut. totalt. men vi vann ändå? eller, där var 4:a vinnare och vi var en av dom. vårt dåg godast ut. ni anar inte hur mycket godis vi hade på vårt. men vi ska ju äta det imorgon med klassen så det kommer förmodligen smaka godast.
det var rester på luchen, blä fy och usch. ingeting passade ihop. ändå misslyckade idag.
efter skolan stack jag in och tränade med mia. det har varit riktigt mycisgt väder hela dagen. solen har skinit och det har varit minusgrader. en perfekt torsdag. önskade att varje torsdag kunde vara såhär bra. dessutom slutar vi imorgon, och det gör det inte det minsta sämre.

jag ska försöka tvinga in love på msn sen (hon hade kamera meed sig idag) så ska ni få se vårt pepparkakshus, för det vill jag verkligen att ni ska!


nu ska jag duscha och basta. vi hörs senare!

pussar & kramar från eran egen mjöliga josse

du har redan lyssnat på låten som jag bad dig om va?



Hej mitt vinterland, nu är jag här

godmorgon världen! hur mår ni idag? ja ni är lite smått chockerade över att gör gör ett morgoninlägg. men det är faktiskt sant. mitt hår står åt alla håll och jag ska snart angripa det med plattången. ska använda den för första gången på någon månad. jag har ganska platt hår i mig själv. jag valde svarta blanka leggings, ett svart linne och en ganska stor vit (gräddvit) tröja från gina. ganska slappt, för det matchar ju dagens aktiviteter. första ska vi bara pepparkakshus i skolan sen ska jag träna med mia. en bra och lagom torsdag.

men nu ska jag käka frulle, vi hörs efter skolan sötnosar!

pussar & kramar josefin

(med förhoppningar att det snöar satan idag!)



Laugh a lot and cry sometimes

ska det snöa kan det snöa på riktigt. inte något halvdant. nu sitter jag och kollar på 2½men och dricker varm oboy. det är varmt i stu'an och jag längtar tills imorgon. temadag som ni vet. klockan är nu 21 och jag har börjat gäspa. ja, jag gillar att lägga mig tidigt haha. men det blir alltid typ halv 11 eller 11. men jag lyckas aldrig komma i säng i tid. fast ikväll kan jag vara upp länge (eller lagom länge) för det är inga seriösa lektioner. pepparkakhusbyggande. efter skolan sticker jag nog in och tränar med mia.

ett litet urklipp från pappas julbrev till nära och kära
(detta är i slutet)

Let us not rush through life, take your time... take your time to tell the people you love that you love them. hug and kiss a lot, laugh a lot, cry sometimes, keep your promises, be there for your family and for your friends, begin every day with a smile, be positive, live your life 100% everyday... 2010 will be the best year ever...
 


Suddenly I see, this is what I wanna be

sådär ja, nu funkar internet. när jag kom hem var internet utkopplat eller något så det har tagot mig och pappa någon timme att fixa det. men nuså.
idag har varit en lång dag. hade matteprov. blev deprimerad efter det. kunde det mesta, men vi fick inte ha miniräknare så jag fick panik ett tag. jag gillar att kunna kontrollräkna. kontrollfreak. ibland iaf.

men jag är så himla glad! sista lektionerna är överstökade nu och man kan inte bli annat än glad. imorgon blir det temadag och jag, love, erika och sofi ska bygga pepparkakshus och det ska bli supermysigt. vårt kommer regera. om inte jag och erika äter upp allt innan.

just nu spelar jag happy aquarium (jag lvlar snart!) och ska snart gå och käka lite. suuuperhungrig och rikligt sugen på frallor. vi hörs senare mina vänner!

pussar & kramar josefin

denna låten, eftersom jag är suuupernöjd.




But do I really feel the way I feel?

just nu ligger jag i sängen med matteboken över ansiktet och sjunger till Walking in Memphis. längtar till fredag och längtar tills onsdag är över. längtar till torsdag. till lördag. till jul. till vecka 1. till usa. till jag fyller 16. till massa. ska jag fortsätta? nä det orkar ni inte lyssna på. lite bra nyheter iaf, bänkskivorna till köket har kommit och dom börjar kakla köket imorgon och det kommer förhoppningsvis vara klart om några dagar. det skulle varit klart för ca en måndag sen om inte mer men eftersom ikea är klödderövar så blev det såhär. men vi har det iaf några dagar innan jul så vi kan baka och laga mat. annars blir det ingen jul.

vill gratulera josse sauer som vann sin bowling jul-tävling!
vill önska er godnatt och ni vet redan hur mycket jag tycker om er så det behöver vi inte ha ett blödigt snack om.

vi hörs imorgon! pussar & kramar josefin

Marc Cohn - Walking in Memphis



CHER - Walking in Mamphis



Calle Kristiansson - Wlaking in Mamphis (Calle gör den bäst)



Så kan du lägga en ljusslinga där. ja.

dagens jullåt fick bli Santa baby - Kylie Minogue



Dagens vill ha objekt

godkväll gott folk. denna dagen har varit riktigt slapp. vi åkte med bussen direkt från skolan imorse vid 20 i 9. vi åkte in till höör och simmade/badade. de som skulle ta klassikern skulle simma 40 längder vilket motsvarar 1km. jag gjorde det. det var faktiskt inte så jobbigt som jag trott haha. efter simningen åkte vi till skolan igen och käkade julbord. sen hade vi mentorstid och det gick snabbt. efter skolan stack jag in med bussen och träffade mia. tränade, och sen hem. nu sitter jag här och spelar spel på laptopen med sara och kollar på dc. brasan är på och det är varmt och skönt. är riktigt sliten efter simningen, det tog ändå mycket på krafterna och sen gymmet efter.

nu ska jag ta och hoppa in i duschen, vi hörs senare

pussar & kramar josefin

rosa skinnväska med silverdetaljer, bild lyckliga foki som har en sådan


Give it to me baby

dagens snygga kavajer/jackor/koftor från Topshop, kan bara hålla med rubriken!

svart kavaj med pärlor 850:-



skinnjacka 1250:-



grå kavaj 500:-



Tisdagens (vill ha) outfit

imorgon kände jag för lite slitet. jag älskar denna outfiten kenza hade en dag. inte för mycket, och jag gillar verkligen den slitna tröjan. men sen lyfter skärpet upp det hela från att vara tråkigt. snygga boots till, (ny sak på josses önskelista!)


tröjan hittar du på Chicky.se och bootsen på Vivastyle.se

Keep shining, keep smiling

hej folket! detta har varit en riktigt bra måndag. inte närgra superseriösa lektioner. imorse hade vi först svenska och då kollade vi på ondskan och den är bra så det var ju självklart roligt. sen hade vi matte och krestina var inte där så vi hade vikarie. det var hans som var vikarie, men han inte på lektionen så vi spelade bluff som vanligt. sen hade vi lunch. kanske räcker om jag säger tapetklister, vissa fattar iaf?
efter ''lunchen'' hade vi so. vi kollade på lite filmer som 9:orna på sätofta gjorde vt 09. vi hasde även betygsnack och det blir samma som förra året. dock kunde jag inte höja mig i historia som jag ville, från g till vg men vi har inte haft någon historia alls. efter son hade vi gympa och slöjd. det gick snabbt och båda lektionerna var faktiskt roliga. lyckad måndag allesammans

- efter skolan stack jag direkt hem, inga läxor så det har varit fedenäääjs.
- jägers på fredag med josse, längtar riktigt mycket
- bada imorgon med alla nior sen gymmet
- baka pepparkakashus i skolan på torsdag
- fredag - the end

just nu sitter jag i soffan och njuter. njuter av lukten av brasa och jul. kollar på tv med mamma och träffat mitt akvarium på happy aquarium. och camar med josse sauer. med rockstjärna

vi hörs senare gott folk!



Mina favoriter

nu har jag precis ätit pizza med familen och kollat lucia på tv. jag funderar på att packa inför imorgon så har jag det klart sen sova. skulle varit riktigt skönt. nu är det bara några timmar kvar tills den sista veckan börjar. vi ska bada någon dag och bygga pepparkakshus med erika sofi och love på torsdag tror jag. skönt att slippa riktiga lektioner.

mina favoriter

''It takes a second to say I love you, but a lifetime to show it.''

''Love is like the air we breathe. It may not always be seen, but it is always felt, used and needed''

''The love we have it's God's gift to us, what we do with it is our gift to God''

''I'ld rather die tomorrow, than live a hundrets without knowing you''

''Love can sometimes be magic, but magic can sometimes.. just be an illusion''

''Trying to forget someone you love is like remember someone you never met''

''The best thing about me is you''

''If I has to choosen between loving you and breathing, I'ld use my last word to say I love you''

vilken tycker du är finast av dom?
ska använda den till en sak isf,
kommentera gärna!


Morgondagens (vill ha) dresscode

skjorta från topshop 280:-

leggings med paljetter, eller paljetter med leggings - välj själv
kostar iaf 149:-

pumps från scorett 750:-

ring från topshop 80:-
ring från topshop 50:-


Lucia / Födelsedag / Snö

igår blev det ju ikea med mamma, pappa och sara. riktigt kul blev det faktikst. ni anar inte hur roliga och knäppa mina föräldrar är, samtidigt. jag hade datorn i bilen, provade det nya mobila. det funkade bra, wie.
efter ikea stack jag hem till kalle, kollade på new moon och andra filmer, myyys!

pappa hämtade mig från kalle imorse och vi stack till boijertz och handlade frallor. det blev söndagsmys med mysig frukost med familjen. det har varit en ritkigt mysig söndag. snön singlar sakta ner och lägger sig på hustaken. jag och sara sitter i soffan och lyssnar på musik och sitter med varsin laptop. snart börjar en disneyfilm och den ska vi se. nu är det totally spies och det är naaaajs.

har passat sara sen 14, och mamma och pappa kommer vid 18 och då blir det pizzamys. köket är ju ännu inte klart så det får bli hämtpizza.
har varit trött hela dagen och uppskattar verkligen att det inte är mycket kvar av skolan. men vi hörs senare

- idag är det den 13, alltså luciaa
- idag är det den 13, alltså cornelias födelsedag! grattis hjärtat
- idag är det den 13, alltså idag föll första snön!

pussar & kramar josefin

bilder från bilen igår :)




Where are you christmas?

nu drar jag till ikea med mamma, pappa och sara. timmar av lidande. orkar verkligen inte, men mamma och pappa har lovat att det ska gå snabbt. det är inte roligt om man inte ska köpa till sig själv haha. men vi hörs senare! ha en bra lördag och lova mig mycket mys.

pussar & kramar josefin!

en bra jullåt som tessa sjöng på vår lucia,
och sitter hårt på huvudet.



Nä, nu ska jag släppa det.

haha, mitt tjat om idol gör er snart yra, men jag kan inte släppa det.
ett av calles bästa framträdanden i idol 2009. Walking in Memphis



I'll follow where it may take me

finnarlåten igår, higher. man kan verkligen säga att det är en erik-låt, det är inte alls en calle-låt.
erik är mycket bättre än calle i balader. inte snack om det.

erik grönwall - higher



calle kristiansson - higher



Santa baby..

godmorgon gott folk! idag vaknade man hyffsat tidigt och man vaknade upp till en blå himmel. det sätter verkligen fart på dagen, om det är dåligt väder vill man bara ligga tills det blir mörkt ikväll. jag hoppas upp och åt frulle och sen duschen. skulle egentligen träffa kalle ikväll men han skulle ha gäster. så det blir ikea med mamma och pappa, ''jättekul''. imorgon blir det träning med mia och sen börjar en ny vecka.

som ni alla vet vann erik igår. jag ville att calle skulle vinna men jag tror definitivt att man kommer se mer av dem båda två. men erik var värd det, det var han verkligen. men jag stör mig så himla mycket på en grej. hans flickvän som kom upp på sceenen. det var fint när hans pappa kom upp snabbt och kramade honom och sen tjejen. inget emot att hon kom upp med hon stod ju där uppe i minuter. och tog hela uppmärksameheten. haha, som jag gnäller men det var så himla störigt x)

nä, nu ska jag gå och föna håret och fixa mig.
vi hörs senare mina sötnosar!

pussar & kramar eran josefin


idolvinnaren 2009
i videoinlägget finns en hälsning från kiss och erik sjunger run to the hills


och en av mina favoriter, the show must go on



Calle vs Erik?

nu är det fredagsmys med pappa och sara. mamma jobbar och alle är på lan så det fick bli vi resten. vi myser och trycker i oss chips och dippa i stora lass och njuter av idol. båda har varit riktigt bra idag. nä, bäst. verkligen superduktiga. jag börjar tycka mer och mer om calle hela tiden. han har en ritkigt skön stil.

idag var det lucia i skolan och vi gick först för skolan och sen stack vi, en liten grupp och sjöng för patienterna på bosjöstrand. efter det var det so, och johanna reovisade. och hon fyllde dessutom år idag, grattis sötnos! sen kollade vi på lite filmer. sen återstod bara bild och musik. på bilden hände inte så mycket, började med en uppgift och lite betygsnack. sen musik, och där gjorde vi inget annat än musiksnack.
efter skolan drog jag in till höör och mötte mia. under omständigheter dock. bussen var fullproppad som vanligt, men vanligtvis brukar vi inte bli tvingade att gå av bussen av bussföraren. men den sure gjorde det. jag, erika, emely och ett helt gäng till blev tvugna att gå av. men mange ställde upp och körde några, och bland de några var jag. så tack mange!

jag och mia stack och köpte fika på ica och sen blev det träning. tack för idag min älskling!

(kalle skulle inte till sin stuga denna helgen så jag ska till honom imorgon, wiiie)♥

pussar & kramar eran josefin!



calle eller erik? jag vet faktiskt inte vad jag tycker, dom är grymma båda2.


Kemiprov.. killing me softly

nä nu gott folk ska ni få höra vad jag har gjort idag, superintressant. skolan, sen gymmet. jäkligt bra dag för att vara en torsdag. 2 timmar kemi, okej dom räknar jag inte med. suger alltid så det spelar ingen roll. sen kom räddningstjänsten på biologin, och jag tyckte faktiskt det var ritkigt intressant. det pratade och varnade om fyrverkerier. de visade några youtube-klipp som var intressanta också. om jag hittar som ska jag visa dom. efter skolan stack jag in och mötte mia, vi köpte massa bullar och en äcklig joghurt på ica sen blev det träning. blir nog träning imorgon också, och på söndag. nu ska jag duscha sen sova, vi hörs imorgon!

ps, ska gå lucia med 9:orna imorgon

pussar & kramar josefin


Kemiprov in my ass

massa kemi. fattar inte allt. känner att detta får bli sysselsättningen för kvällen. detta är mitt 200ade inlägg, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. gråta över kemin (haha kanske inte) och nu börjar hannah montana så den får vänta lite. (kemin).

vi hörs senare, pussar & kramar!

fin bild, och såhär känner jag över kemi.


Ganska länge sen, okej?

just nu sitter jag och lyssnar på musik, och kollar igenom lite gamla bilder och tänkte att jag kunde ju gott fela med mig lite. alla känner ju inte mig, och alla vet inte hur jag såg ut när jag vet liten haha.

lite gamla bilder

lillasyster, länge sen

syskonen hey, för ett bra tag sedan

2 år sendan, how sweet

denna dagen kommer jag ihåg, jag och mia var och spelade golf.
2 år sedan, det måste vi göra snart älskling.

nä, slut på det roliga - kemin kallar.



Been there done that

hej folket! en onsdag idag med luciaträning. det är ju lucian på fredag så vi tränade allt idag. ingen mer träning för fredag då. vi hade inte håla på tyskan, utan det blev ett oförberett prov. näästan lika bra. eller inte. massa kemi tills imorgon. prov rättare sagt. ska försöka förstå jonföreningar. jag har vetat var det var innan, men det har släppt. men nu ska jag sätta mig framför tvn och ta lite paus från pluggandet, vi hörs senare om jag överlever.

pussar & kramar!

för 2 år sedan, i 7:an. lite skillnad?


Korvkalas.

hej folket! idag har jag faktiskt hunnit med ganska mycket, och på den lisan finns inte bloggande. har inte gjort ett enda inlägg idag. änsålänge.. för här kommer ju ett. hihi.
nä, back to bussiness. har massa biologi tills imorgon och kemi tills på torsdag så jag pluggar sönder. fast, jag är snart klar med biologin så det är soft. efter skolan stack jag in till höör, jag, erika och sofi stack till ica och handlade fika. sen delade vi alla på varandra, sofi skulle till sin farmor, jag skulle träna och erika skulle klippa sig, hoppas det blev bra gumman! fast, det blir det alltid.
jag slutade ju tidigt idag, klockan 13. vi hade tyska, matte och tyska. håla på tyskan, ritkigt chill. hoppas inte benny är där imorgon heller.

efter skolan stack jag ju direkt in till höör och tränade och solade, sen direkt hem. var väl klar där vid 16, och sedan dess har jag bara chillat, kollat på dc och pluggat. nu blir det korvkalas med familjen, köket är ju ännu inte klart. håll tummarna för att det blir klart snart. dettabörjar bli jobbigt, jag lever på proviva och mackor. fast, det är inte något fel med det.

nä, vi hörs sen allihop!

pussar & kramar eran josefin, finfinfin utan smink.





På julafton är det en månad

nu sitter jag och knäcker nacken här i min ensamhet. jag glömde att berätta om min dag innan. den har varit bra, riktigt bra faktiskt för att vara en måndag. jag som inte gillar måndagar precis.
första lektionen hade vi övningar med katarina von bredow, faktiskt riktigt roligt. sen matte, den gick ganska snabbt. på so:n hade vi lars, loves bästa vän. gympan var najs och slöjden gick snabbt. sen hem och chilla. josse och alle kom precis hem med en överaskning. en chokladkalender, en barbie. check, nu kan jag stryka det fråån önskelistan. lite sent men och. 

nu är jag världens lyckligaste, puss



MÅNDAGSMYSSS

godkväll vänner. igårkväll blev en riktigt lyckad kväll med gamle farfar. vi skulle gentligen äta sushi, men vi var så hungriga och den restaurangen vi skulle äta på hade stängt. asså den hade lagt ner. men vi stack snabbt coh hämtade biljetterna på filmstaden sen gick vi och käkade på italia. en av mina favoriter. det blev stenugnsbakad pizza och tiramisú som dessert. det gick ner det också. fast, jag hade längtat efter det så mycket. men det får bli en annan gång. idag har jag bara softat, inte gjort något vettigt alls. jo, läxorna är ganska vettiga och dom gjorde jag ju trots allt. kemiprov på torsdag, biologi-inlämning på onsdag, matteläxa tills imorgon. (fast man får lämna den på onsdag så det gör jag). nä, nu ska jag chilla vidare, vi hörs senare!

pussar & kramar

mmmmmmm..


Oke oke okej.

sushi restaurang med den gamle ikväll. efter det new moon. tjatar jag om min jäkla new moon? mm, jag ska försöka sluta. men ni har kanske också sett den och vet kanske också hur bäst den är? aja, jag ska sluta. nu sitter jag och lyssnar på whatcha say och äter godis. hemmakvällgodis, det enda värdiga.

vi hörs sen när jag kommer hem ikväll,
pussar & kramar josefin!

visst är sushi love? speciallt när man äter den som Samantha i Sex and the city.



Last christmas, I gave you my heart

nu är granen klar och mamma och pappa går runt och julpyntar. jag har duschat och gjort mig klar, ikväll ska jag ju till lund och se new moon. älskade new moon. men nu kom morre o moffe, vi hörs senare!

pussar & kramar josefin




Nu är det jul igen, den varar fram till påska'

godmorgon allihop. eller, kanske god middag men jag föredrar godmorgon. det var riktigt kul igår hos hedmans och i taxin hem. älg-a-ko! jag ser det på benen! ja, vår taxiförare var nog allt annat än normal, en volvo-fantast från hörby. vi fick veta ganska mycket av honom bara den lilla biten vi åkte. snackade oavbrutet. idag blir det chill fram till 5 sen åker jag till farfar i lund. vi ska äta sushi och sen ska vi kolla på new moon. igen. och imorgon är det skola igen, fast nu börjar det närma sig slutet! och det är skönt. i fredags betalade jag in till branäs, så nu är det klarrt. (det ska va med 2r). yes. nä, nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, mamma, pappa och sara är nu och väljer gran. vi hörs senare,

ha en bra söndag, pussar & kramar

lite olika new moon bilder bara


jag kan inte få nog.

i just can't get enough.




Shut up Shellie !

hej folket! nu är jag hemma. har ni varit hemma på ett tag. eller, sen igårmorse haha. ígår blev det mys med kalle och vi stack till älvkullen och kollade när kabbe spelade. missade dock idol, och jag har hört att tove åkte. vad tycker ni om det? jag tyckte att det var bra. jag gillar både calle och erik mer. efter kalle stack jag till mormor och morfar. vaknade alltså där, och sen stack jag och mia och tränade vid 11. sen kom familjen till mormor och morfar och vi käkade och så. sen stack vi hem och alla fixar sig, för vi ska iväg till familjen hedman. vet inte om det blir fler inlägg ikväll men vi säger vi hörs!

pussar & kramar

jag, sara och vilda-shellie

Magi på Waverly place ska det va'

oke oke okej. nu har jag massa att längta efter igen. ett tag hade jag ingeting att längta efter. vill ni veta vad jag längtar till? okej då får ni hänga med här. jag längtar tills imorgon, ska träffa kalleboy. söndag, ska kolla på bio och äta sushi. julafton och nyår. vecka 1 blir det skidresa för första gången med familjen. ska bli ritkigt roligt! branäs i februari, ska bli näjs. usa juni-juli. soft.

och just det, det jag längtar mest till är de nya hannah montana avsnitten jaao!

just nu passar jag sara och vi kollar på magi på weverly place. jag har inga läxor tills imorgon och det är riktigt chill. dagen idag har varit bra, men 2 timmar kemi. okej, ganska långtråkigt men det gick faktiskt ganska snabbt idag. vi hade vikarie på biologin och det var skönt. behövde inte göra en massa. sen stack jag hem och gjorde ingeting. och det har jag gjort enda tills nu. jag har bara käkat och datorn.

vi hörs senare, pussar & kramar !




Senaste nytt gott folk

Dagens dresscode
jeansleggings - gina
långärmad u-ringad vit tröja - bik bok
beige kofta - gina
massa armband - gina
uggs

Morgondagens dresscode
gräddvitt linne - gina
gräddvit tröja med knappar - gina
genomskinliga tights med mönster - kappahl
gräddvita pärlörhängen
uggs eller converse

Veckans planer
Torsdag - ingeting! dock 2h kemi i skolan och kommer vara dööd
fredag - till kale, myyys
lördag - träna med mia, sen är jag bara ledig. jag är på om någon vill hitta på något
söndag - bio med mogge (farfar) och sen sushi restaurang

Dagens låt
Jason Derulo - Whatcha Say (riktigt bra)!


mamma har fått upp en mysig stjärna i mitt fönster, precis min smak

fick bli en liten bild på grevinnan själv, kommer du ihåg lovisaaa?


Kjell kriminell

blev shopping med lilla mamma igår. blev köpt ganska mycket. koftor, tröjor, linnen, strumpbyxor, underkläder och accessoarer. skulle egentligen hitta stövletter också, men hittade inga som vad värdiga av att bäras av mina fötter. nä, men dom jag ville ha fanns inte i min storlek. bajs.

snart är det jul, någon som är pepp? hmm, funderade på att skriva en önskelista sen. på den ska det stå stövletter från scorett, burberry perfym, och kläder. mamma vet vad jag gillar så det är hon som shoppar och pappa går bredvid och håller kassarna.

förresten, denna gymnasiemässan vi var på idag gjorde mig bara ännu mer förvirrad. allt var så himla vuxet och tråkigt. dom visade inte direkt en bra sida utåt från bregaskolan. skitlånga avstånd mellan allt och dom gjorde inte sitt yttersta för att locka ungdomar precis. borring.
funderar skarpt på att gå på Nti. eller polhem, eller Lbs. ååh varför ska det vara så svårt? nu blev jag tom lite intresserad av att gå frisör, det kan vara jävligt kul och samtidigt tycker jag det är kul med stylist och sånt. den vill jag bli arkitekt. men då måste man gå nv och det pallar jag heler enkelt inte. sydn att man bara lever en gång, och synd att man föddes som blondin! haha, nä så dum är jag faktiskt inte. jag har bara väldigt mycket beslutsångest. jag får beslutsångest för minsta lilla grej, och i detta beslutet om gymnasie, hur fan ska jag kunna bestämma mig? wish me good luck.

INTE BERGA IAF

haha bilden är på mig och jossa när vi var små, inte lite söta va?
(www.joosephinealm.blogg.se)




When you call my name !

hej folket! förlåt för inget inlägg igår, men uppsatsen killed me softly. blev riktigt nöjd med den, nu får vi hoppas att sandra blir lika nöjd. vilket jag tvivlar på eftersom hon inte verkar gilla mig haha. vi hade bara 2 lektioner idag, tyska och engelska. tyskan gick snabbt och likaså engelskan. vi kollade bara på början av någon film. sen stack alla nior till berga för att kolla på lite olika progrma. nä, tror inte det blir berga för mig. eller, jag VET. man fick välja 2 program man skulle ääfördjupa'' sig i. jag (med vänner) kollade på hotell och restaurang och bygg. intressant. mycket.

efter skolan stack jag in till höör, mötte mia och sen blev det gymmet. och nu kom jag precis hem. engelska, tyska och kemi tills imorgon.

på fredag blir det till kalle och sen på söndag blir det bio och äta sushi med farfar. jag fick bestämma film, haha jag tror faktiskt att jag vill se new moon. igen.. världens bästa film. det kommer att bli farligt för mig att köpa den, och ni kommer se ännu mindre av mig...

vi hörs senare! pussar & kramar josefin






RSS 2.0