Thunderstorms

underbart, underbart. nu sitter jag med en stor skål med kalla och kärnfria vindruvor i knäet och kollar på pearl harbour. regnet öser ner och åskan mullrar.. det märks verkligen var man är på jorden. om fem minuter kommer väl förmodligen solen att skina igen. köttet grillas och mormor fixar klytpotatis och sallad, är utsvulten! till efterrätt blir det jordgubbar och gigantiska brownis med ett två cm tjockt lager glasyr... mmm...

vet ni vad det är för dag idag? idag är det inte vilken dag som helst... vill ni veta? är ni otåliga?

idag var det premiären av Eclipse! erika och jag har planerat att när jag kommer hem ska vi njuta av varandras sällskap i biosalongen med en stor påse godis och kolla på efterlängtade eclipse. kommer blir supermysigt, längtar ihjäl mig!

och så ville jag bara säga att jag saknar er.. så jag gör det väl nu antar jag haha. jag saknar er, kram ♥



Darren hayes - I Miss You


Sunshine State

2 underbara dagar i florida är nu passé. i förrigår blev det mer shopping, men hann bara köpa ett par nya löparskor och en ring för det var så varmt att vi inte orkade gå runt i massa affärer haha. vi stack ist till en restaurang i närheten och kollade på spanien - portugal matchen vilken resulterade 1-0 till spanien. det var en jättemysig restaurang med ritkigt fräsch mat. det satt fint efter all skräpmat de senaste 2 veckorna haha..

efter middagen började vi dra ner oss mot huset som ligger en bit under Tampa på kartan. vi planerade att vara framme vid 6 men det tog nästan 2 timmar längre eftersom vi fastnade i en lång bilkö.. fast det är mycket roligare att sitta i bilkö i usa haha. bilarna är mycket coolare, och jag sätter minst 10 laxar på att en av dom hade varit med i Pimp my ride. en limegrön lincoln med färjar som man nästan inte kan drömma om.. han höjde den upp och ner och basen gjorde att marken vibrerade. pimp!

när vi kom fram till huset sen var alla riktigt trötta. men jag, pappa, mormor och mamma stack till walmart och handlade till frukosten. bara att gå där inne och handla tog 1 och en halv timme, sen åkte vi raka vägen hem och slängde oss i sängen. snacka om att jag sov gott inatt!



(tvrummet). alles och mitt sovrum, morre och moffes sovrum och toalett





idag vaknade alla vid olika tider. morre o moffe vid 7 då dom gick en lång runda och var hemma vid 10 tiden. mamma pappa och sara vaknade väl vid 10 tiden och fixade en stor och mysig frukost, och jag och alle kom väl såsande upp vid 11. idag har vi bara chillat, vi stack till stranden en runda och plockade hajtänder och gick en runda vid strandkanten. senare blir det barbie Q och mys. hoppas ni har det bra hemma, jag saknar er!

pussar & kramar eran josse!

nya Nike-löparskor och 10 par löparstrumpor



mitt fjärde par vita converse.. aldrig att jag gör mig av med dom gamla!



lägger upp resten vid annat tillfälle, är helt slut just nu... kram ♥

Längtan & saknad

hey snyggingar! idag åkte vi nästan hela dagen från klockan 10 då vi checkade ut från hotellet och till klockan 4 pm i vår tid. vi har haft riktigt galna thunderstorms med helt svarta moln. riktigt fräcka (och lila!) blixtar lyste upp himlen på dagen. men här är det inte som i sverige - regnar det i sverige regnar det ju hela dagen konstant. men här regnar det 20 minnuter, sol 20 minuter sen kanske lite mer regn. lite lätt förvirrandföre haha, men för den som gillar omväxling är det ju perfekt. passar mig!

vi var ju framme vid 4 tiden, och då kliade det i händerna på alla i familjen hey. vårt favorit-outlet Tanger outlets låg i närheten av hotellet så det bar av till lite shopping också nu på eftermiddagen. det blev lite shopping från bl.a. Aéropostale, converse och Tomme Hilfiger. ni får se en bild en annan dag, en trött josse suktar efter sängen just nu.

imorgon sticker vi till outletet igen innan vi kan köra till huset i Rotonda (samma hus som vi hyrde förra året) och göra oss som hemmastadda. längtar så efter huset och slappa dagar vid poolen!

ni där hemma, jag saknar er otroligt mycket! puss och kram ♥

såhär fint avslutar vi denna härliga dag haha



Hogan knows best

nu är vi i florida, finally! nu blir det snart shopping på allvar. imorgon drar vi oss mot tampa där huset som vi ska hyra i 2 veckor finns. vi får inte huset förrens i övermorgon så vi får bo pa ett hotell imorgon också. men jag älskar amerikanska frukostar.. stora våfflor med mycket sirap mmm. idag har vi bara kört kört och kört i ett sträck. det har varit ganska trist väder så det var ändå härligt att vi slapp sitta inne i det fina vädret. just nu är vi utanför Tallahasse (floridas huvudstad) på hotellet. det är ett jävligt skummt hotell och alla står och glor i fönstrena när man badar...

haha men det sket vi i. vi stack och at himmelska pizzor på pizza hut. och självklart är vi familjen hey, så vi beställer in mat till ett helt fotbollslag.. och halva arenan också för den delen. så vi fick mycket över som vi tog med oss som vi ska knapra på ikväll. jag har precis duschat och vi ligger och kollar på tv med dörrarna öppna ut mot balkongen. fortfarande 30 härliga grader ute...

pussar & kramar eran josse!

några charmiga bilder från moffes kamera




kanske man stöter på en hogan från mtw när man går längst stranden i Clearwater?


Sweet home alabama

godmorgon sverige! solen skiner och jag hörde att den gör den hos er med, gött! idag ska vi chilla vid hotellet tills vi inte orkar mer, sen drar vi oss ner mot florida. vi är i alabama nu, eller ska jag säga ''sweeet home alabama''? riktigt underbart dialekt här nere, jag hfår beröm hela tiden för min haha. själv tycker jag att jag låter som en stel polska men what eva.

ps, 34 grader på morgonen lovar gott!

nu ska vi ner och äta frulle på hotellet sen på med bikinin och hopp i poolen. ni får ha en underbar dag,

pussar & kramar eran josse!

lagom sleden imorse, lägg märke till allergireaktionen runt ögonen.. dock var det mycket bättre imorse :)



French Quarter

imorse vaknade vi upp vid 8 tiden. jag mådde skit rent ut sagt. ögonen var svullna och kroppen var utslagen och kliade något så hemskt. jag, pappa och mormor stack till walmarts apotek för att kolla upp var det var. det var förmodligen någon allergisk reaktion, men jag fick några piller som jag hoppas hjälper.

vi stack in till new orleans idag igen, det fanns fortfarande lite grejor som vi ville göra. vi ville åka flodbåt på mississippifloden och gå längst den kända streetan Bourbon street som ligger i French Quarter i New Orleans. flodbådsresan var jättemysig och tog ungefär 2 timmar. det var buffe och avslappnande stämningsmusik. och såklart var det otroligt varmt idag igen! det brukar ju vara skönt när det fläktar lite, men detta var som en varm hårtork haha, motsatt effekt.

innan vi åkte flodbåt gick vi längst Bourbon street. det luktade så otroligt illa.. det stank konstant hela tiden. men musik var musik, överallt stod det gatumusikanter och sjöng och spelade. små uteserveringar, fina ballkonger i franskt stuk och de små söta affärerna. men ni anar inte hur många strippklubbar där fanns haha. och det är verkligen en stad som aldrig sover... vi kom dit vid 10 tiden och då var redan folket igång med festandet! och en sak till. New Orleans är USAs farligaste stad, efter vad jag sett idag skulle jag inte vilja gå där själv en kväll. den blev faktiskt farligast enligt en lista haha, så det är inte som jag hittar på. minst ett mord om dagen i genomsnitt!

efter en lång dag i värmen är alla trötta. vi åkte 2 timmar för att komma iväg från new orleans och ner till florida. vi var framme kanske vid 8 tiden på hotellet, sen åkte vi till waffel house och åt. vi var vrålhungriga eftersom vi hade glömt att äta haha, man har inte riktigt aptiten när det är så varmt. men nu ska jag sova, imorgon ska vi köra vidare. det ska bli så himla skönt när vi kommer ner till huset.. jag längtar verkligen. stränderna i clearwater är som en dröm...

pussar & kramar erna josse!







Orginell Midsommar

vilka härliga 3 dagar! men jag har inte haft internet så uppdateringen har inte varit något att hurra för. i torsdags körde vi en riktigt lång bit, från memphis till new orleans. det blev inte så mycket bilder för vi satt i bilen nästan hela dagen. det var fint väder, och då blir man verkligen galen av att sitta intryckt i en bil.

i fredags var det midsommar! vi var inne i new orleans på lite sightseeing. jag har ju hört om new orleans innan och då har jag först tänkt mig mord och jazz. men nu kan jag lägga till en sak till, strippklubbar och ghetto. vi var föst ute och körde lite i utkanten av staden där det fat fanns ritkigt traschiga kvarter. det var nästan på dagen 5 år sedan hurricane Katarine drog över New Orleans och det kan man se tydliga spår efter än idag!

sedan när vi blev hungriga tog vi första mcdonalds vi kunde hitta, och det tog minsann inte så lång tid. efter det var vi mätta och belåtna, sedan drog vi oss in till downtown. vi hade inga planer så vi ställde bilen och började gå längst gatorna. vi kom till hamnen där det stod ''riverwalk'' på ett stort hus. vi var nyfikna så vi gick in såklart och det visade sig vara ett stort köpcenter! vi gick och strösade där inne någon timme sen hamnade vi på en liten restaurang vid hamnen. eftersom new orleans är jazzens hemstad fanns där livemusik i vartenda gatuhörn. dom gamle tog sig en öl och vi en coca i värmen, sedan njöt vi länge tills vi var redo att åka tillbaka till hotellet. vi svängde inom walmart där vi inhandlade lite till vår midsommarmiddag! vi smugglade med 7 burkar matjesill sedan improveserade vi, och det blev riktigt mysigt till sist! jordgubbarna var himelska, stora och härliga...

ja det är väl inte varje sommar man äter jordgubbar från L.A?

pussar & kramar eran josse!



den nya baddräkten åkte på sen tog man sig ett midsommardopp!



glada syskon!


USA tour 2010

nu ska jag gosa ner mig i täcket som jag har längtat efter. dagen har varit bra, 3 av 5 räkor. imorgon drar vi vidare till New Orleans vilket också kommer att bli fantistiskt roligt. ha det härligt tills vi hörs igen,

pussar & kramar eran josse!



ny kategori; USA tour 2010

gammal favoritlåt som jag hade glömt namnet på, såg den på maddes blogg och den är riktigt skön. Only You - Joshua Radin
 

Room 306

nu är det kväll här på andra sidan atlanten. hos er är klockan 4 och här är den nio. jag kom precis ur duschen, har tagit ett nattdopp med familjen och morre o moffe precis. dom andra sitter fortfarnade nere vid poolen och njuter av en underbar sommarkväll i Mamphis. jag drog mig upp på rummet och helt ärligt... jag kände att jag saknade er hihi

denna dagen har varit helt okej, både roliga saker och lite mindre roliga haha. det började med en god frulle på hotellet sen drog vi långt långt ut i skogen. bara vår BPS visste var vi skulle, men vi hade ställt in den på en gammal indian stam. där fanns ett museeum och lite så, lite långtradigt men samtigt intressant. sen åkte vi till Lorraine motel, och på det hotellet, år 67 hände något tragiskt. en man som ni säkerligen känner till blev mördad där. en ritkig kämpe, Martin Luther King Jr blev skjuten när han stog lutad mot räcket på ovanvåningen utanför sitt rum undertiden han samtalde med en kollega. för er som inte vet vem Luther var, borde verkligen ta reda på det. han blev skjuten av en annan man på andra sidan gatan (från en lägenhet, från ett badrumsfönster). och man fick även gå in där i den lägenheten (dom hade förvarat allt otroligt noga och exakt som det var då) och det kändes riktigt hemskt.

vi stack en runda in till downtown och till Mississippi river som låg där också. det var otroligt hett ute så vi stannade inte så länge, vi drog till hotellet och chillade vid poolen. nu ligger jag här igen, fruktansvärt trött igen. ännu en bra dag i paradiset!

pussar & kramar eran superdupertrötta josse
sweet dreams!




Elvis A. Presley

idag har det varit en riktigt lång dag. klockan är halv 5 på morgonen hos er och halv 11 här (bara för att ni inte ska bli förvirrade haha). nu ligger på hotellrummet i Memphis. notering, världen härligaste kuddar och täcken. back to bussiness. morre, alle och moffe sitter fortfarnade nere i lobbyn och jag är själv på vårt rum och mamma, sara och pappa snarkar i kör i rummet bredvid.

dagen började med en frulle på hotellet, sen åkte vi på ett museum som låg precis mitt över gatan. det var om ''bomullens historia'' dvs mycket om de svarta. fast också hur man plockade bomullen, och hela processen. det var faktiskt intressant och jag fick reda på mycket som jag inte vetat innan, haha jag är för trött nu för att minnas något.

efter vårt besök på museet stack vi hem till Elvis Presley och såg hur han hade det. Graceland dvs. det var en riktigt mäktig känsla att gå på golven som elvis trampat runt på, gå under samma tak och bara att andas in luften kändes nästan helt magiskt. elvis dog ju av drogerna, och innan har jag målat upp en bild av honom som att han var en knarkare rakt igenom. man han verkade vara en lugn person som älskade att läsa, inte dricka alkohol och han var ritkigt givmild. jag kan berätta lite saker som jag själv lärde mig idag.

* hans största privatplan (bild nedan) plan heter ju Lisa-Marie efter hans enda dotter. en dag sa hon till sin far att hon ville se snö (hon hade aldrig gjort det). då åkte dom till nordpolen, landade, kände på snön och åkte hem igen.

* han var så givmild att han lät sina föräldrar och hans farmor bo hemma hos sig. han gav bilar till dem alla, och t.o.m ibland till folk han inte ens kände.

* elvis föddes som tvilling, men hans bror dog vid födslen.

* och efter att jag har varit här idag kan jag bara säga en sak. hur f.a.n kunde han bara så jävla dum rent ut sagt? han hade allt. en vacker fru, en dotter, allt han någonsin kunde önska sig. för att vara på den tiden var allt det han hade så jävla flådigt. 24 karats guldvaskar och allt man kan tänka sig. men visst, saker i all ära men han kanske inte var lycklig. det kommer ju förevigt vara en gåta, elvis presleys död. men det var ju synd iaf - iår hade han fyllt 75 år och tänk så många år han kunde njutit av livet. pengarna var ju min själ inte problemet!

* elvis hade 2 privatjet, ett litet och ett stort.

nu slänger jag in randomz,
pussar & kramar eran josse!





innuti elvis lilla privatplan. i bältena var det 24 karats guld!






på ovanvåningen var det top secret, ingen fick gå upp dit.


Min corvette...

trött chey efter lång day. nu ligger jag på ett riktigt härligt hotell i Memphis. jag är själv på rummet nu, mormor alle och moffe sitter nere i receptionen och kämpar med internetet. och eftersom min dator fungerar galant ligger jag nerkrypen och lyssnar på härlig musik inne på rummet haha.

innan jag berättar om dagen som ni får läsa om senare vill jag bara berätta en grej...

...jag sa ju åt min kära corvette att den skulle stanna hemma, varför lär den sig aldrig?






Frappuccino lover

(24 timmar fösenat inlägg)

nu ligger ni och sussar så sött hemma i lugna och trygga sverige. hos er är klockan halv 4, och här är den halv 21. jag är helt slut i skallen, har varit ute i solen hela dagen och badat så det har stått härliga till haha. mamma, pappa, sara och alle somnade vid 8 tiden i rummet bredvid. jag, mormor och morfar var inte redo för sängen än, så vi gick en runda. solnedgången är oslagbar och det är fortfarande stekhett ute. men jag tog på mig mina mjukisshorts och ett vitt linne och hoppade i flipflopen så gick vi en runda. vi hamnade först på mcdonalds där vi njöt av en mocha frapino. den satt verkligen gjutet i värmen!

nu ska jag och mina härliga rumskamrater krypa ner i de härliga nybäddade hotellsängarna. fläken går nonstop och CNN får stå på tills vi somnar. just det, varför jag sa lugna och trygga sverige - bara nu när jag mormor och morfar var ute såg vi 5 polisbilar! och imorgon beger vi oss till USAs 4:e farligaste stad...

pussar & kramar eran josse!
sweet dreams




starbuchs senast i Chattanooga, kärlek


Bridgestone arena

hey hey hey! nu är klockan 23 hos er, men bara 16 här. idag vaknade vi tidigt och käkade frulle sen packade vi ihop väskorna och begav oss vidare. solen sken och det var en riktigt härlig morgon. vi grog oss från nashville till memphis. men vi körde inte hela vägen idag, vi har en timmes körning in till memphis imorgon. dessutom är vädret rekordvarm och helt enkelt underbart just nu så vi orkade inte sitta intryckta i bilen hela dagen. på tvn varnade dom om ''dead heat'' och mätaren var uppe på 100 farenheit och vände. det motsvarar 35 grader i celsius.

nu har vi legat flera timmar vi poolen på hotellet, njutning i världsklass. men nu fick vi nog, så vi ska duscha allihopa och göra oss fräscha sen går vi ut och tar en glass. kanske åker en runda till WalMart för jag behöver underkläder och lite annat smått och gott,

pussar & kramar eran josse!

just det, igår gick vi förbi en känd arena i Nashville downtown där det ofta hålls NHL matcher och konserter. där skulle bla annat dessa artisterna spela





Walking in Memphis

nu har vi ätit middag ute i kvällssolen. efter maten gick vi till hotellets pool och hade tårtkalas för födelsedagsgrisen. jag har packat ihop allt för imorgon drar vi vidare mot nya äventyr. vi går förmodligen upp tidigt som vanligt eftersom jetlegen påverkar fortfarande. vi käkar frukost på hotellet sen drar vi vidare mot en annan stor stad. om jag sjunger, ''im walking in mamphis..'' kan ni då gissa vilken stad det är?

jag ska ta en dusch nu, poolen var så oerhört klorad. men det var 30 grader i poolen också så man kände knappt om man var i den eller inte haha!

pussar & kramar eran josse



Marc Cohn - Walking In Memphis


City of music

what a day. idag utforskade vi the city of music, och självklart besökte vi music hall of fame. det har varit helt underbart väder, solen stekte i hela 35 grader. vi lunchade på en mysig toppvåning mitt i nashville, det blev en typisk amerikansk middag med friterat, ribs och fries. räkna med att jag rullar hem härifrån...

eftersom mammi fyller hela 43 idag, ska vi gå ut och äta nu på restaurang. sen har vi köpt en gigantisk tårta (sånt som amerikanarna är specialister på) som vi ska mumsa på senare. klockan är halv 2 hos er, men den är bara halv 7 här. vi hörs senare,

pussar & kramar eran josse direkt från värmen!

på avenerna låg det suvenirshop efter suvenirshop.. mormor hittade något som passade henne haha





jag hittade hulkens hoj



födelsedagsgrisen, sara och pappa



alle går mest och spänner sig


Happy birthday

godmorgon allihopa! direkt från usa. nu är klockan ungefär halv 6 här och hon är halv 13 hos er ungefär. det är så störigt med tidsskillnaden haha, och inte minst sagt jetleget. man lägger sig vid 7 tiden på kvällen här och vaknar klockan 4. vi har fortfarande itne kommit in i tiden här. jag, mormor och morfar ligger och kollar på CNN just nu och mornar oss, sedan ska vi väcka de andra och äta frukost på hotellet. idag är det inte vilken dag som helst, det är mammas födelsedag! idag ska vi förmodligen ut och upptäcka Nashville. detta är staden som kallas countrymusikens mecka. många kända musiker är här ifrån, och många har spelat in låtar och skivor här. nu ska jag nämna några artister som brukar/har spelat in sina låtar här: Jon Bon Jovi, Coldplay, Kid Rock, Bruce Springsteen, Jonas Brothers, ALice Cooper, The Temptations och Dolly Parton.

det är bara några få av alla hundra som har spelat inte låtar på det kända Ryman Auditorium. kanske man stöter på en Jonas?

nä nu ska jag dra mig ur sängen och ta en dusch. vi hörs kanske ikväll (för mig) natt för er. det kommer bli mycket äventyr idag, så håll i hatten cowboy!

min fina mamma


24/7 open

just nu ligger jag på ett hotell i Nashville. på dessa tre dagarna vi har varit här har det hunnit hända så oerhört mycket. om jag skulle skriva allt skulle jag aldrig få krypa i säng ikväll. vi kom till chattanooga sen när vi fått hyrbilen. det tog ca 2,5 timme från atlanta till chatanooga. vi letade upp ett hotell, och trötta som vi var längtatde vi efter en härlig nattsomn. men eftersom vårt bagage var borta fick vi ta en tur till *Walmart och köpa massa nödvändiga saker. igår vaknade vi tidigt, åt frulle på hotellet, åkte en tur i chattanooga, åkte upp till bergen och tittade på den mäktiga naturen. med 35 grader i luften och en oändlig luftfuktighet tackar vi gud för aircondition. sedan promenderade vi i downtown och gick längst tennessee river. vi tittade på överklassens båtar och lyssnade på liveband vid hamnen. trötta åkte vi hem till hotellet för att ''svalka'' oss i hotellets basäng vilken temperaturen var 32 grader haha!

ni anar hur mycket som har hänt, vilka underliga människor vi har träffat, vilka underbara platser vi har sett, det finns helt enkelt inte ord som kan beskriva det är något man måste se med själva ögat.

jaja, vidare i berättelsen. idag vaknade vi runt 7 tiden och åt frukost i vanlig ordning. vi packade vårt pick och pack och checkade ut från hotellet. vi åkte in till chattanooga downtown för att se på en sak sm vi glömde igår. de kända chattanooga cho-cho. vi läste historian och det var faktiskt mycket intressant och man lär sig verkligen något nytt varje dag.

bild på chattanooga cho-cho



*Walmart = världens underbaraste stormarknad. dom har ALLT. det är gigantiskt stort och det finns precis allt du kan tänka dig. dom har öppet 24/7 - vad mer kan man önska sig? jag hade kunnat bo där. och en sak som är lite rolig. vi är ju i tennessee nu, miley cyrus hemstat. kläderna på walmart för min ålder är mileycirus inspirerade haha! vad mer kan man NU önska sig? ;)

nu blev det kanske mycket att läsa för er. men jag älskar verkligen detta landet och hade kunnat göra nästan allt för att ni skulle kunna förstå hur fint här är. jag slänger in lite randoms från dagarna.

på bilden var vi uppe på chattanoogas högsta höjd. det var ett berg som hette lookout mountain. ni ser bänken på bilden? hade du gått en meter utför så hade du trillat ner för ett stup som var 90 grader rakt ner!



påvägen upp på berget hittade vi en jättesöt liten butique. dom sålde allt från sängöverkast med rosor, rävsvansar, smycket och cowbow hattar. själv hittade jag ett armband som jag blev helt såld för direkt. det är en bön om hur man ska uppskatta livet, Amerikanare är ju kända för att vara så troende.



två av världens finaste människor



det är sant, det forsar vatten längst varje trappa i Chattanooga!





jag pryder kroppen med en amerikansk flagga


2 väskor 1 mormor

idag är det lördag. vi landade somsagt vid tre tiden i torsdags men vi har inte haft våra väskor dessa dagarna. flighten gick utmärkt, jag och alle satt och hade högläsning haha. vi hade tagit med oss SÅ mycket mat till fluget - baguetter, grönsaker, kanelbullar och godis. jag klarar inte av maten på flyget, kalla mig kinkig men jag sitter och blundar och håller för näsan för att inte kräka haha. men när vi landade hade vi mycket motgångar, men det omvandlar vi ju till erfarenhet. vi landade ju i atlanta, en av världens största flygplatser. det börjar med att 2 väskor var helt försvunna. när vi hoppar på ett tåg INNE på flygplatsen råkar min lilla mormor gå av på fel avgång haha!

(mormor) vilken avgång ska vi gå av på, avgång N?
(vi) ja det ska vi göra
(mormor) *snabb som mormor är flyger hon ut ut tåget och ska vara först ut*
(vi) precis när dörrarna går ihop igen upptäcker vi som står kvar på tåget att det är fel avgång.
(jag) i sista sekund flyger jag och håller upp dörren så hon kan komma in igen haha
(vi) - vi ville bara bli av med dig ;)

ni anar inte hur mycket folk där var, och superstirriga hela högen! vi hade ALDRIG hittat mormor igen om jag inte var så uppmärksam ja, tack till mig ja

jag åkte i en söt långklänning från h&m




väl framme i atlanta var det 35 grader. trötta och utsitna efter 10 timmar uppe i luften. när vi sedan kom i säng på kvällen på ett hotell hade jag varit uppe i 30 timmar!


Cirkus hey

på utsidan ser vi ut som vilken oskyldig familj som helst, men nu inträder familjen cirkus hey usa. vi kallas inte cirkus för ingenting, i denna familjen händer det någonting konstant hela tiden. positivt? självklart! varma dagar med 35 grader sol, shopping, mängder med trevliga människor och många nya intryck har vi nu framför oss. ha det härligt hemma i sverige, för nu drar vi iväg på ett äventyr i en månad

kramar eran josse direkt från värmen

en förväntansfull familjen hey påväg till köpenhamn med tåg



och självklart drar vi med oss de gamle!


Steap Ahead

nu är klockan 5 och jag vaknade precis. pappa sa att han skulle väcka alla klockan 6, men jag älskar att ligga steget före så jag satte den på halv och sen är jag så jäkla spänt så jag vaknade av mig själv. nu ska jag ta en snabb dusch, äta frukost och kolla på hannah montana för sista gången.

men vi hörs när jag kommer från, ha en härlig torsdag!
pussar & kramar eran josse

flygresan idag kommer inte blir speciellt njutbar... lova mig att njuta i solen idag, för min skull. nä nu ska jag upp och göra en macka också, jag vägrar äta flygplansmaten, det funkar liksom bara inte


westsyde

iphone 4g ser riktigt lovande ut. släpps i sverige i augusti - september har jag hört, kanske tidigare i väst? vem vet... vem vet



nu kryper jag ner för att sova sista natten i min härliga 1,20 med härligt rutigt påslakan... herregud vad jag kommer att sakna min säng. i usa har dom oftast inte täcken, utan man har lakan ist och ovanpå det ett sängöverkast om det är kallt. men det är aldrig samma sak.. inte lika gosigt heller för den delen. men när det är 34 grader så sover jag helst naken och utan täcke

; den röda pricken är när vi landar, ca 15.00




Hasta Lavista

i'm deadly serious, i will not be home before this mission is completed



nu ska jag snart hoppa i säng. vi har en lång dag framför oss imorgon så jag måste vara utvilad. tror faktiskt jag slänger in ett inlägg imorgon innan vi sticker, ha det underbart i sverige den närmaste månaden allihop!

pussar & kramar eran josse

josse och jakob var här innan och skulle säga hejdå, och söta som dom var hade dom tagit med några presenter haha. jag älskar er!


av jakob fick jag tre hjärtan, så gulligt!
Jo +  Ja

Gucci krigen

nu är jag klar med packningen, jag reser i det jag går och står i. med lite packning förståss, resten får vi addera med tiden. tror jag ska åka i mina slednaste dojjor och sen slänga dom när jag kommer fram, vi får se hur jag lägger upp det. men nu ska jag göra mackor, see you later alligator

''the most important relationship is the relationship you have with yourself. if you don't love yourself, you can't love another''

pussar & kramar eran josse!






herr iPod och fru Gucci gör mina 10 timmar på 10 000 meters höjd


Estimate

mtv är bra vid denhär tiden, kvällssolen är stark och inte ett moln inom synhåll. faren kom med jordgubbar doppade i mörk choklad och tisdagskvällen börjar dra ihop sig. väderleksraporten över resemålet gör flickan glad. smile for the little things

pussar & kramar eran josse!

kameran ligger 100 långa cm från mig.. får bli en bild från kära google



Nedräkning.se

hej josse efter maten. jag och sara har precis ätit, och hon godkände det. det fick bli biff pasta och en pastasås. ganska simpelt och gott. dokc kokade såsen över och det är josse i ett nötskal att glömma den på spisen. och sen en tanka som snurrade i mitt huvud var, och ursäkta för att jag svär nu, hur fan kunde anne ge mig mvg? aja, jag är glad iaf

nu ska jag och sarisen ta våra täcken, hämta godiset, tända ljus och sätta på en bra film. är det ruskväder så är det, vi hörs när vi hörs alla tisdagsmysare!

pussar & kramar eran jossen och sara



kan ni gissa till vad?


Pissing down

hej mina kärringar. vet ni vad? det är egentligen inte ett nedlåtande ord, förr i tiden kallade man dom man höll kära för kärringar så.. kärringar.

back to bussiness. det är en jättemysig tisdag idag. jag passar lillasyrran, hon sitter just nu ute vid tv och kollar på en film, jag ska snart gå och göra henne sällskap. det är bara jag och lillpysen hemma idag. alle är i danmark med hans företag, mamma och pappa är i malmö med deras företag och jag och sara blev över. jakob stack för en stund sedan, han kom igår och vi mös och kollade på mtv ganska länge haha. vi hade 3 månader igår, men vi var för trötta för att dra in till lund så vi tog det lugnt hemma hos mig, vi får göra det en annan dag. tack för dessa dagarna, jag älskar dig mitt hjärta

jag har precis duschat så nu sitter jag i underkläder med en turban på huvudet och lyssnar på min blödiga musiklista på spotify. dvs, mycket darren hayes. regnet öser ner och jag vet inte, men allt är så mysigt idag haha. jag och sara ska snart fixa lite mat, eller jag rättare sagt. jag tror vi slänger på någon biff på gasolgrillen, kokar nypotatis och smör till det. ungefär det jag är kapabel till att göra haha.

pussar & kramar eran josse!

Darren Hayes - So beautiful
Darren Hayes - Cant Help Falling In Love
Darren Hayes - I Miss You


headchef... nu ska jag försöka mig på lite matlagning


Ben n Jerry

hej mina älsklingar! det har varit en molning men härlig söndag. var tog det fina vädret vägen förresten? aja, lovet börjar ju faktiskt inte förrens imorgon, faktiskt. erika kom till mig vid 2 tiden och vi har mest chillat. vi var ute och gick en runda med sara och lovis, vi körde en runda med erikas moppe in till höör och köpte glass och marabue. jag provade den nya ben n jerry, och jag kan bara säga att den var inte värd 26 kronor. men roligt hade vi, fast det har vi alltid. jag körde, och harregud vad hade jag gjort om inte erika suttit bakom mig och sagt vad jag skulle göra haha. jag kommer att sakna dig så mycket erika, tack för idag! jag älskar dig

hur ska jag klara mig dessa 3 året utan dig? hur ska jag klara mig resten av livet utan dig? det funkar liksom aldrig perfa utan dig. i skolan, när du var sjuk, kände jag mig handikapad. som om någonting fattades, hela min värld blev tråkig och grå. jag kan bara säga att dina nya klasskompisar har jäkligt mycket tur som får en sån fin tjej i sin klass.

pussar & kramar eran josse!

denna påminner mig om erika, haha
We no speak americano - Yolanda Be Cool



Ben N Jerry Peanut Butter Cookie Dough -
blev lite besviken faktiskt, ben n jerry är ju mina favorit killar..


2 tankeställare

god morgon allihop!
idag är det den 13 juni, vilket betyder att det är ca 4 dagar tills avfärd. johanssons var ju här igår, och jag kan inte säga annat än att det var roligt som vanligt, madde du är helt underbar. jag somnade på direkten efter dom hade stuckit hem, mycket härlig kväll somsagt! jag vaknade runt 11 imorse, dvs för en timme sen ungefär. jag har hunnit käka frulle sen la jag mig här igen i min härliga säng. efter detta inlägget ska jag fixa mig för sen ska jag vara med min erikafika! jag ligger just nu och kollar igenom lite olika bloggar, bla blondaa. ni vet kanske vem det är? (blondaa.blogg.se). och då läste jag några grejer som fick mig att tänka lite och ge ett extra öga till.

inlägg 1.
(det var en fråga från en läsare till blondaa)

Inte för att vara sån men... HUR FAN KAN MAN TJÄNA 30 000 kr på att blogga!? fyfan vad sjukt! Medans ex en sjuksköterska som får torka röv & har ett jobb som tar både psykiskt och fysiskt tjänar 15-1 6000 som mest! Fyfaaaaaan vad sjukt! Folk som behöver pengarna kunde fått!

min egen åsikt är att amhället är så förbannat sjukt. jag kan knappt få fram ord som beskriver hur illriterande det är.. en människa som hjälper en annan människa ska väl ändå tjäna mer pengar än en person som skriver på sin blogg? det är rent vansinnigt.

inlägg 2.
(i detta inlägget dissar blonda feta människor som äter fet mat. detta tycker han är ett ideal)


Take my hand

godkväll sötnosar! nu är familjen johansson här och vi har precis käkat en härlig lördagsmiddag. jag och madde ligger i min säng nu och lyssnar på musik, läser skvallertidning och snackar. detta är även för oss sista gången vi ses på riktigt länge buhu. men vi har superkul som vanligt, så det kommer jag leva på länge såklart haha.

nu lyssnar vi på eminem, så jag slänger in låten också. vi hörs kanske senare,
pussar & kramar eran josse!

I'm not afraid to take a stand
Everybody take my hand
We'll walk this road together, through the storm
whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Holla if you feel that you've been down the same road

pussar & kramar eran josse och madde




Halsont

nej, nej, nej säg inte at jag ska bli sjuk nu också. det känns som om jag knappt kan svälja, jag orkar inte en förkylning just nu. roligt att vara sjuk när vi ska åka, nä för tusan jag vägrar. jag ska göra en kopp varm mjölk med honung för det brukar faktiskt hjälpa. vi hörs senare, mtv får får underhålla mig ett tag.

pussar & kramar eran josse!


är lika med en frisk och glad josse

5 dagar

godmiddag älsklingar! klockan är halv 15 ungefär och jag sitter och kollar på the x-effekt här i min ensamhet. jag har hunnit duscha och äte god lördagsfrulle med familjen och några vänner. jag och mia mös mest igår, vi grillade med familjen och sen låg vi mest och snackade. båda var så jäkla avdankade så vi somnade nästan på direkten. vi njöt av marabue polka och passion, sen somnade jag först. mia låg länge och lyssnade på mitt snarkande och hur jag pratade i sömnen sa hon haha.

tack för dessa dagarna mia, jag är så himla ledsen att jag inte kan komma på din konfirmation och det suger verkligen. nu kommer vi inte ses på en och en halv månad, sorgligt. mamma kommer och hämtar mig strax, vi ska upp på firman till pappa och jag ska hjälpa till och plocka upp lite kuddar och sånt. ikväll kommer familjen johansson och gör vår kväll. madde hänger med, så vi får se var vi hittar på men det blir förmodligen roligt som vanligt.

pussar & kramar eran josse!
ps, 5 dagar tills USA

idag har jag tagit på mig mina jeans från topshop, ett vitt baslinne från gina, ett pärlhalsband från the past och en ljusblå/vit/randig skjorta från only




Tårtkalas i svartvitt

avslutningen idag var riktigt bra. vi kollade först på flera uppträden och fick diplom av rektorn i gympasalen sen gick vi niorna och våra föräldrar och käkade tårtorna som vi gjorde igår! dom blev så jäkla goda, verkligen superduper. jag kommer sakna alla galna människor, men många av er blir inte av med mig. mohaha

pussar & kramar eran josse!




Give me freedom

hur känns det? jo det känns tomt, men samtidigt så himla härligt. jag har inte riktigt smällt än att det är sommarlov. sommarlov. sommarlov? oj nä vad tiden går snabbt. det var ju bara några dagar sen man satt i skolbänken och torterades av ninas svensk lektioner. under tiden man går i skolan står tiden som stilla och nu känns det som om jag snart ska ta studenten. okej lite krydd, men ni fattar...

''för vi är dom bästa, glöm inte det säger vi
bättre än dom flesta, men ni var också bra
men vi var ju bäst.''

citerat av niorna på sätofta

idag inleds fotbolls vm i sydafrika, det är grillkväll hos heys och mia kommer hit och gör min kväll. jag slänger in den härliga vmlåten, och mina fina sätoftaklassikern t-tröja jag fick idag - lidee stolt.

pussar & kramar eran josse!



och så en slutlig bild på mig och mitt hjärta

Såhär glad

vem vill gå i sjuan nu? - ingen, ingen
vem vill gå i sjuan nu? - ingen ingen alls.

vem vill gå i åttan nu? - ingen, ingen
vem vill gå i åttan nu? - ingen ingen, alls.

vem vill gå i nian nu? - alla, alla
vem vill gå i nian nu? - alla utom vi!


jag säger inte mycket mer, nu har jag avslutat grundsklan för gott. det var verkligen blandade känslor, men fy vad jag kommer att sakna alla. jag är inte typen som gråter, jag har faktiskt lite svårt för det. jag höll mig rätt bra tills jag kom till erika, då kom tårarna. vi fick betygen och jag är ganska nöjd. jag skrapade till sist ihop 260 poäng

pussar & kramar eran josse!


såhär glad

var helt slut imorse och ganska ickekreativ, heter det så? så jag slängde på mig balklänningen

Dagens

haha fy vilken härlig avslutning på denna kvällen. jag satt och kollade rundor på facebook, bilderna från dagen. jag tänkte ju inte lägga in några bilder men jag kan helt enkelt inte låta bli. nu kryper jag ner i sängen, imorgon slutar jag nian!

pussar & kramar eran josse
sweet dreams




två grevinnor ska snart i plurret


Vattenskidor

jag tänker inte lägga upp sju tusen bilder från idag, jag tänker bara säga: fyfan vad roligt det var, och fyfan vad ont jag har haha. min ena skinka är helt blå, ett blåmärke då haha. för er som inte vet, hade vi mentorsdag idag. vilket innebär att vi gör något med våra mentorer. vi niorna skulle till vattenskidsklubben vid ringsjön och åka vattenskidor och sån boj efter båten som man kunde sitta 2 personer i. jag åkte 2 gånger, ena gången med jojo och andra med lovisa -  och jag flög i 3 gånger, ni anar inte hur härlig känsla det var - och hur jävla kallt det var. jag har träningsvärk i rumpan, härligt.

vi var alltså vid ringsjön och grillade och mös mest, njöt av vår sista tid tillsammans. sen stack vi från ringsjön till skolan, skulle fixa och förbereda inför imorgon. vi gjorde tårtor och dukade till 200 gäster som kommer imorgon på avslutningen. jag åkte med lovisa hem på moppen, sen spolade jag upp ett riktigt varmt bad. sedan dess har jag varit på firman och hjälpt till lite, herregud vad fint det har blivit där uppe!

nu ligger jag och kollar på roomraiders, inlindad i ett härlig pläd och känner mig helt och hållet redo inför sommarlovet. och idag är det en vecka tills jag sticker! jag räknade staterna vi ska till, och jag kom upp i 8 st. georgia, north carolina, south carolina, tennesee, mississippi, alabama, luisiana och florida. jag längtar!

nu ska jag göra mig några mackor, återkommer senare
pussar & kramar eran josse!

nej, den är inte chokladdoppad. det är en stackars fågel som har blivit ett offer för läckan i mexikanska golfen, så jävla hemskt.


Forever young

nu är det dags för mig att lägga mig. har fått alldelles för lite sömn dessa dagarna, inte bra. nu sitter jag i köket vid bardisken och lyssnar på musim och tar mig lite nattamaud. ja ni vet väl vad det är?

jag tänkte sänga in lite bilder från fejjan som jag blivit taggad i bl.a. klänningen gjorde succé, jag var verkligen nöjd med valet. skorna också för den delen, dock gjorde det ont i början men dom domnade snabbt så det gjorde inget. håret fixade emillia (erikas syster). det var ett lätt uppsättning av luggen bak, stilrent till klänningen. låttexten nedan kommer från en låt som lärarna hade skrivit till oss niorna på sätofta, det var faktiskt lite rörande när dom sjöng, och sen alla hakade på. och visst har jag tjatat mycket om hur jag längtar till skolavslutningen? och ni anar inte hutr mycket ångest jag har nu. fyfan vad jag kommer att sakna alla. många av dom kommer jag kanske aldrig att träffa igen, någonsin. helvete vad sånt skrämmer mig. att dom människorna som jag har haft runtomkring mig, skrattat med, kramat och älskat försvinner. jag tänker inte låta det hända, aldrig!

pussar & kramar eran josse!
sweet dreams

Hej, kära nior
Med sorg i hjärtat tar vi nu farväl
För nu, släpper vi taget
Och skickar er ut på nya äventyr

Så fatta mod och våga ge er ut
Nio år de börjar gå mot sitt slut

Ni är fria
Bred ut era vingar
Flyg iväg från oss
Ta sats  ta sats  ta sats
Ni är unga
Livet har just börjat
Våga kasta loss
Ta sats  ta sats  ta sats


Vi vet
Att skiljas från vänner
Känns svårt efter alla dessa år
Men se
Trohet och vänskap
Kommer kanta varje dag på den väg ni går

Ni är fria
Bred ut era vingar
Flyg iväg från oss
Ta sats  ta sats  ta sats
Ni är unga
Livet har just börjat
Våga kasta loss
Ta sats  ta sats  ta sats

Kära nior
Aldrig, aldrig kommer vi att glömma
Kära minnen finns för alltid kvar

Wao wao eao

Ni är fria
Bred ut era vingar
Flyg iväg från oss
Ta sats  ta sats  ta sats
Ni är unga
Livet har just börjat
Våga kasta loss
Ta sats  ta sats  ta sats

Hej, kära nior
Med sorg i hjärtat tar vi nu farväl


fr v: jakob carl erika lovisa och jag längst till höger

fr v: oscar carl pehr sofi calle och jag längst till höger


Lisa Olsson

nu blir det ett jäkligt långt inlägg, var berädda på det haha.

hej mina älsklingar! dessa dagarna har verklige varit fullspäckade, jag har faktiskt inte hunnit sitta vid datorn över huvud taget. jag kan berätta snabbt om dessa 4 senaste dagarna som har varit helt underbara. i lördags kom madde till mig, vi chillade och grillade. det var en riktigt härlig kväll, vi satt ute hela familjen (inklusive madde) och grillade oxfilé och lyssnade på sommarmusik och hade krig med myggen, helt jävla underbart. vi stack ut på natten och skulle bada men vi återvända snabbt igen för det var släckt i poolen (!).

morgonen därefter stack jag och pappa till stockholm för leverans. jag skulle hålla honom sällskap, men fyfan vad långt det var. vi var ändå uppe i gävle och vände. fast roligt har vi ju alltid såklart. i måndags var det också en himla rolig dag. vi hade en svenska lektion sen åkte vi in till höör med alle niorna, det var dags för volleyboll turneringen. det gick ganska bra, men självklart kunde det gått bättre. vi startade riktigt bra sedan gick det nerför. men dagen slutar inte här, nä då. efter turneringen stack jag hem, plockade ihop mina grejor till balen i rappet sen körde pappa mig till erika. vi hade sjukt roligt, och fixade oss tillsammans. fina blev vi, det kan vi verkligen inte förneka. jag kan nog säga att det var en av de roligaste kvällarna i mitt liv, helt klart. fy fan vad jag kommer att sakna er niorna i höör, och jag har en sak till att tillägga. åttorna, ni har mycket att leva upp till! kvällen gick snabbt tyävrr, men den kunde faktiskt inte bli bättre.

igår stack jag med josse hem efter skolan. vi chillade mycket, haha så mycket att vi somnade. sen kom lilla jakob hem efter konserten på älvkullen. vi käkade thai-mat och mös. (haha heter det så, mös?) sen somnade vi vid kanske 12 tiden, och upp tidigt imorse. denna dagen har varit rätt chill också. vi hade 3 lektioner sen var det dags för brännboll turneringen, som vi niorna vann såklart ;)

bilder från balen kommer lite senare, måste slänga i mig lite mat nu.
pussar & kramar eran josse!

och så vill jag avsluta detta inlägget med att meddela en rätt spännande grej. jag satt i bilen påväg till stockholm och läste skånska dagbladet och vips som det är kommer upp en jättestor bild på bloggaren Lisa Olsson (Lisaplace som ni kanske känner igen henne från). för er som inte vet det, är lisa en bloggare som har 20 000 unika läsare varje dag och bor i malmö. jag läste hela artiklen om henne på 3 sidor och så kommer jag till slutet...


och det visar sig att i kommer att gå i samma klass till hösten. spännande!


Majsan

godkväll sötnosar! hoppas att ni har haft en bra lördag, för min har varit helt underbar. när madde kom vid typ 5 tog vi cyklarna och stack till höör och köpte glass. riktigt mysigt! sen stack vi hem och grillade @ the Hey house. det blev grillad oxfilé med potatissallad och roccula. vi satt länge efter maten och njöt av sällskapet och härlig sommarmusik. jag och madde ligger nu på mitt rum och kollar på gamla avsnitt av bella tyra show. vi ska nog strax dra ut och ta ett nakenbad kanske, haha vem vet. bada ska vi iaf! alle och matte är i göteborg, dom fick vip biljetter till stcc. dom ska bo hos ingvar oldsbergs lya inatt, så det blir lugnt här hemma.

just det, madde fick ett nytt namn idag. när vi satt vid maten skulle pappa precis ta upp grillad majs på tallriken samtidigt som han ska säga madde. det blev alltså majsan, haha helt sandslöst vad roligt det var just då.

vi hörs senare, jag slänger även in lite musik och bilder från dagen.
pussar & kramar eran josse!



Orup - Magaluf





madde äter glass, alltid lika söt

Per Gessle - här kommer alla känslorna

Årets första dopp!

hej allihopa! vilken underbar lördag. vädergudarna skämmer verkligen bort oss, men efter denna långa vintern förtjänar vi det. jag vaknade väl runt 9 och käkade frulle. har bara chillat mest idag, det var invigning borta vid poolen så det var stort kalas. vi tog första doppet för i år, riktigt riktigt härligt! madde kommer snart till mig, vi ska cykla och handla glass sen sover hon här. vi ska grilla oxfilé ikväll, sen får vi se vad som händer. det är 25 grader i skuggan!

pussar & kramar eran josse
ha en härlig lördag sötnosar


Tomaten josse

nu säger jag hejdå för idag och jag bjuder på en närbild, det är ju fredag för guds skull. haha. jag och mia sticker nog hem vid 12 ikväll eftersom mia ska cykla ringsjön runt imorgon. nä, ni får ha en fortsatt härlig fredag allihopa. vi ses i vimlet! som någon annan kanske hade sagt

pussar & kramar eran josse
take care!

röd som en tomat och det känns som mitt ansikte kokar i 3000 grader. kanske inte.


Suntanned get ready!

när vi ändå är igång med bilderna. mia sitter just nu och städar min garderob haha. hon är så söt och snäll, på alla sätt och vis. och jag vill vill bara upprepa en sak, som jag förmodligen har sagt 500 gånger idag - har vi inte härligt väder? 

pussar & kramar eran josse!

sara tappade framtanden idag! så söt





jag älskar dig


och snyggare än såhär blir det inte

Solbrända ben

hej mina kära vänner! jag kan bara säga att denna fredagen kan nog inte blir bättre än såhär. mia, jag, jonte, alle, matte och robin stack upp till golfbanan och slog lite på ranschen. senare tog vi en glass och njöt i solen. när vi kom hem igen gick jag, sara och mig (och lovan såklart) ner till bryggan. helt underbart vilken fin sommar vi har i skåne. nästan lite sorgligt att stcika härifrån om 13 dagar?

nu står far vid grillen och håller koll på köttet, killarna stack en runda med bilen, sara sitter och målar med mia, mamma gör sallad och jag sitter och pratar med er. nu vet ni vad min familj håller på med, och nu sticker jag. ikväll sticker jag och mia till jägers en runda, har inget bättre för oss ändå.

här kommer bilderna från igår!

pussar & kramar eran josse

alle var stiligare än aldrig förr








Student!

hej älsklingar! vilken strålande fredag, helt underbart. det blev inga inlägg igår eftersom allt var så stressigt. skolan var riktigt grym, vi spelade volleyboll, fikade vid ringsjön, och åt tårta och kollade på 2012 på engelskan - helt surverän torsdag enligt mig. efter skolan var det snabba ryck och vi skulle sticka vid fyra. hela familjen åkte till eslöv och grattade robin som tog studenten, och några av alles kompisar bl.a. erika. efteråt åkte vi hem till robin då (jönssons) och där var det fest. mer lyckad student får man leta efter, god mat, trevligt sällskap OCH fint väder!

bilder från igår kommer senare, jag glömde nämligen kameran där.

idag har jag varit hemma från skolan. kände mig inte riktigt 100 imorse så jag fick vara hemma och vila ut. hade lite feber imorse dessutom, det var det som avgjorde det hele (som dansken hade sagt). jag har mest chillat och tagit det lugnt hela dagen, lyssnat på musik och ätit glass. fler sånnahär dagar tackar vi inte nej till! ikväll grillas det och det blir nog en riktigt härlig sommarkväll. kanske sticker jag på bio med erika och mia, vi får se bvad vi hittar på.

pussar & kramar eran josse


I want to be

...a billionaire, so fucking bad

godkväll mina älsklingar! jag har precis duschat och gjort mig färdig inför sängen, är riktigt slapp i huvudet efter denna soliga onsdagen. jag ligger i soffan i älsklingsmorgonrocken och kollar på disaster-date. morgondagen blir så himla chill. på kemin ska vi gå till en brygga och ha picnik, rätt jäkla mycket bättre än 2 timmarkemilektion ja. sen ska jag ju på student senare på kvällen. ¨

ligger även och funderar på vad jag slänga på mig för lasor imorgon.. vilket jag har stora problem med på morgonen. oftast tar jag det som ligger närmast, idag blev det ju somsagt bodysuiten. kanske kör på en liten klänning imorgon, jag får gå och rota lite. länge sen man använde sommarkläder ju!

...12 dagar tills USA...

mysig låt nedan, pussar & kramar eran josse!
sweet dreams sleep tight


Travie McCoy - Billionaire

Lillasyster

hej älsklingar! jag har chillat mest denna onsdagen. sara ställde upp på lite modellbilder, vi lekte lite med kameran och ljus. haha leka för mig, plågas för henne antagligen. vi har hjälpt mamma i trädgården lite, borsta bort sand från de nylagda plattorna och klippt gräset. vi springer i underkläder och dricker fanta. solen skiner, fy fan vad sommaren är chill.

nu sticker jag och mamma och springer en halv mil. vi hörs sen ikväll efter dusch och sådär, pussar & kramar eran josse. hoppas ni också har haft en solig och härlig dag sötnosar!

...och vi hade nutellakrig. syns det?




Bruna ben och solsken

jag vet inte riktigt hur jag ska formulera detta men... fyfan vilken härlig dag! jag debutade med min bodysuit? heter väl så, kanske. köpte den i usa förra året, men har liksom aldrig kommit till skott att använda den. dagen har varit så jävla chill. kollat på film och spelat volleyboll större delen av dagen. det har inte varit ett enda moln på himlen och solen har stekt non stop. pappisen fyller år idag, har är och levererar i stockholm vilket är tråkigt. men har kommer hem snart, saknar honom. imorgon är det student för robin, hoppas det blir lika fint väder!

vi hörs senare, och jag slänger in dagens stekiga låt.
pussar & kramar eran josse

ut i solen med er!





Vintage Leather

nu ska jag krypa i sängs sötnosar. imorgon väntar en lång onsdag, jag vet faktikskt inte vad jag har för planer ännu. jag kanske sticker till gymmet en vända, drar nog med mig mia om hon kan. annars ska jag bara njuta av hur jävla skönt det är att vara inne på slutspurten av min grundeskolegång. nu ska jag somna till Enrique Iglesias, han vet precis hur han ska söva mig.

pussar & kramar eran josse!
sov gott och dröm sött

asså, jag kan inte få fram ord som beskriver hur snygg denna vintage leather vänskan Artwood är. kan ni tänka er hur snygg denna blir när man har använt den ett bra tag och den blir riktigt sliten? inspiration: check!



À la Sara

saras kalvin smoothie bestod av oboy, banan, oboy, mjölk, oboy och lite mer oboy.

inget bra på tv ikväll, så jag slår på en bra film och somnar till tror jag. pappa är i stockholm och leverarear lite möbler, så det är bara kvinnorna i huset inklusive alle. och hans minst sagt feminima vän matte. kvällen blir stillsam och lugn, jag binder morgonrocken om mig nu och tvättar av spacklet. vi hörs imorgon!

pussar & kramar eran josse
sweet drams!

go o gla tösabid


My new haircut

nu sitter jag, mamma och sara och myser vid bardisken. sara har gjort en liten smoothie-drink och jag och mamma drciker varm oboy. det är så jäkla härligt att det är tisdag. dagarna är helt underbara. jag har dom fantastiskaste vännerna i världen, världens finaste pojkvän och mitt liv rullar på. rullar vi rulla.. rullar vi rulla..

på torsdag ska jag på student, mias storebror robin går ut i eslöv. storfest hos jönssons efter, härligt!!

nu ska jag chilla vidare tisdagen, vi hörs ikväll
pussar & kramar eran josse!

en bloggare, en inredningsstylist och min företagsamma bror

nyklippt!

Handmade

hej mina älsklingar! vilken underbar tisdag. skolan gick snabbt, kollade på film och gjorde klart min väska på slöjden. vi slutade 13, och då stack jag in till höör. jag väntade på mia på biblioteket i 2 timmar och sen stack vi till ica och köpte lite fika. sedan drog vi vidare till hår-design där jag klippte mig och färgade håret. elisabeth frisören var jätteduktig och trevlig, dessutom blev jag jättenöjd och tack mia sm följde med som stöd haha. du är underbar

jag kom faktiskt precis hem så jag har inte mycket mer att berätta om dagen. alle, matte, mamma och sara har varit i malmö och shoppat lite. alle köpte kostym och matte köpte någon skjorta och lyle n scott piké.

pussar & kramar eran josse!

väskan, handmade for real. kommer jag använda den? inte jätteofta nej


själv är jag lide imponerad. innerficka och allt ja...


RSS 2.0