Cannot get enough

Bästa söndag avslutas ännu bättre. Tidigare ikväll satt jag i min ensamhet och lyssnade på Joshua Radin samtidigt som jag chattade rundor med en hel skala trevligt folk. En av dem var Maddisen. Det var inget snack om saken, 2 brudar som har tråkigt kan lika bra ha tråkigt tillsammans, right?

Så jag och pappa drog på oss mysbyxorna, traskade till ut i bilen i det snöblandade regnet och åkte först till konsum innan de stängde för att fixa lite mys till ikväll. Sedan hämtade vi upp Madde på hemvägen, nu ska vi bara ladda upp med en hel radda filmer filmer, kuddar och täcken, ljus och massa gott så kan detta inte sluta misslyckat. Läs tyst och stör oss inte nu, ha en underbar söndagskväll allihop! Älskar våra myskvällar, för dig ska jag göra det tusen gånger om. (Vi sitter inte alls och lyssnar på Gubben I Lådan nä..)

Om jag fick välja hur min död skulle vara, skulle det vara att jag åt ihjäl mig på Ben & Jerry glass. Och jag är på god väg för den delen... men jag gillar det


Dags att ställa om klockan!

Hej alla mina små söndagsfjärtar. Gårdagen i Huaröd blev riktigt rolig, god mat och många helgoa' människor. Jag sov hos Mi:isen inatt och efter nattamaten när vi kom hem somnade vi direkt på fläcken. Idag skulle jag egentligen spinna med 2 härliga brudar men jag var tvungen att passa lillasyrran idag eftersom mor och far jobbar. Jag och Sara passar även valparna, fast de är ju i och för sig inte så himla jobbiga om man säger så, mest öööversöta!

Såja, nu var det dags att ställa om klockan till vintertid. 1 timme fram, eller en timme bak? Ja jag har ju ett litet trixs hur jag ska komma ihåg det alla gånger. Inte den tråkiga med utemöblerna fram och tillbaka, detta är en ännu bättre. På våren innan valet tar partierna fram sina vallöften och på hösten efter valet tar de sedan tillbaka sina löften.. Bra va?

The call me black Jesus

Min lördag har varit underbar, jag sov länge och har bara passat lillasyrran och valparna idag. Alla är så söta och goa' så det har gått alldelles utmärkt. Det har varit fint väder men ändå har vi hållt oss inomhus och bara myst hela dagen. Mi:isen och hennes familj hämtar mig strax så jag måste hinna snygga till mig lite, vi ska nämligen på kalas i Huaröd. Vi hörs ikväll eller imorgon, ha en härlig lördag allihop!

Come let's find some beautiful place to get lost



Jag tog en kula för dig

Hej alla mina små höstlovsmysare. Mitt höstlov började ju igår till skillnad från er andra eftersom jag har studiedag, vilket innebar att jag fick en otroligt härlig sovmorgon följande av en soft dag hemma i ledighet idag. Just nu sitter jag med en mätt liten mage och mumsar på en burk Ben n Jerry, man kan definitivt aldrig bli för mätt för mina favoritkillar! I väntan på att Idolreusultatet ska komma kollar jag på Kenza och Tyra show som jag somnade ifrån igår. Påtal om igår, jag somnade så extremt tidigt fastän att jag hade sovmorgon idag, och sov bort halva dagen idag. Fick det till en 18 timmar i stäck när jag räknade, hur underbart som helst verkligen. Låg och drog mig i ca 3 timmar i sängen också haha, så det var i princip mörkt igen när jag kom upp. Jag har då bara duschat, ätit tacos med familjen och myst idag. Lav it

Nu ska jag kila ut i soffan och mysa med mamma och pappa,  ha en härlig fredagskväll!
Förresten, vinner inte Jay eller Olle ger jag upp idol.


Justin Nozuka keeps me awake

Jag måste påminna mig oftare om att idag är det den bästa dagen i mitt liv och imorgon blir det ännu bättre, jag får inte låta det tråkiga vädret sänka mig nu. Nu ska jag tända ett ljus och sätta på mig mina nya Skull Canys som jag fyller ut med Justin Nozukas mysiga röst, och snegla på mina nya, fina, vita converse. Och till den som snodde mina andra skor i skolan - behåll dem, men lova mig att gå runt med jäkligt bra samvete :D

Imorgon är det sista dagen innan lovet! Hur puligt som helst (jäkla ord som satt sig på hjärnan alltså..) Och just det - Idag är det den bästa dagen i mitt liv, och imorgon blir det ännu bättre!



Life is my celebration

Denna dagen har verkligen varit en dag med sina toppar och sina dalar, fast det är väl bra antar jag, då inser man att man lever. Jag slutade så tidigt som 12 idag tack vare vår lärare Daniel som ändrat om i schemat vilket inte var något jag demonstrerade mot. Jag och Rebecca knatade till BK där vi placerade våra vältränade gumpar en stund, sedan förflyttade vi oss 40m vidare mot EH där vi satt en stund och kalasade på en blåbärspaj och bara mös. Vi firade att det var torsdag helt enkelt, och självklart firade vi det äckligt hemska vädret.. Men Rebecca lös upp hela restaurangen med sitt söta leende så att jag lyckades pricka pajen rätt i mun. Sedan skiljdes vi utanför EH då hon skulle sticka till Nova och jag skulle dra mig hemåt, det underbara tåget var självklart försenat en kvart och jag riktigt njöt i den gripande kylan och de piskande regnet.

Väl framme i Höör fick jag vänta på en försenad buss, då insåg jag verkligen hur jävligt klimat vi har här i Sverige. Jag är nog egentligen född afrikan eller mexikanare eller något... Nåja, mött av en sur busschaufför blev åkturen mycket roligare, men jag är jäkligt bra på att hålla humöret uppe så det gick finnemang. När jag äntligen kommer innanför dörren kommer mamma springande och kramar mig, då inser jag  vad detta eländet var värt. Pappa var också hemma efter en vecka med jobbet i USA, har saknat honom så himla mycket!

Vi stack upp i Höör och handlade gott som vi skulle fika på sedan stack vidare till mormor och morfar där vi stannade i någon timme och bara njöt av sällskapet, skrattade och åt gott. Finally är jag hemma och kan börja på svenskan som ska vara klar imorgon, vi hörs när vi hörs ♥


Ottenere il massimo della vita

Mina godingar! Min onsdag flyter på riktigt bra, och efter morgondagen kan jag vinka skola färväl, sätta skorna på hyllan och hålla lov. Jag mår bra idag tackar som frågar, dock känns det som jag går runt med en sadel mellan benen efter spinningen igår, idag ger jag och Sofi oss på Afro Power och skakar bort smärtan. Jag är inne på slutspurten av denna skoldagen eftersom jag slutar 12, hur skönt som helst verkligen. Jag och Rebecca skippar lunchen i skolan förmodligen, ist går vi ner mot centrum för att köpa en falafel till mig, sen slår vi oss ner på BK. Fred ut!

Suktar efter ledighet, god mat och myspys




Är det sant att man föds igen

Hej mina älskade. Idag har jag varit extremely diligent, alltså ruskigt flitig. Jag vill bara börja med att säga att det har varit helt, helt makalöst fint väder idag som alltid får en på bra humör, för det andra så stack jag hem efter första lektionen idag. Mamma behövde lite hjälp hemma ifall att Lovis skulle få valparna idag och dessutom kunde jag lika gärna jobba hemifrån för vi skulle bara ha vikarie på matten och lite så. Alltså, efter engelskan gick jag till Eh och knep med mig en grillad ost och skink-smörgås som lite färdkost på tåget. När jag kommit hem gick jag en runda med Lovis i det fina vädret sedan satte jag mig vid Alles dator och började plugga lite svenska, MDP (medieproduktion) och matte.

Runt 5 tiden åkte jag och mamma och hämtade upp Mi:isen, det var dags för gymmet. Jag har fått otroliga abstinensbesvär om jag inte tränar på ett tag, jag blir nästan lite skakig och kan knappt varken sova eller koncentrera mig (det var ett tag sedan jag tränade sist, eller förra veckan men ändå). Varför jag har varit så flitig? Jo, först gick jag, Mia och Sofi på Core och sedan följde en timmes intensiv spinn. Det var en helt underbar känsla i kroppen när man var färdig och sträkte ut musklerna!

Jag hade tänkt att börja med en ''Det ni inte visste om mig'' - kategori snart. Där ska ni kunna klicka in om ni vill lära känna mig lite mer som person, jag kommer uppdatera då och då när det poppar upp något i min hjärna som kan vara intressant för er att veta! Kategorin kommer inte upp ännu, men jag tänkte ändå börja med att avslöja en ''det ni inte visste om mig''-sak. Jag kan vara en riktig mjukis. Ex, idag började jag gråta till denna låten nedan. Det är en låt av Nicke och Nilla och heter ''Mamma min mamma'', min mamma spelade alltid den för mig när jag var liten och har så jäkla lätt för att gråta till filmer och i detta fallet låtar. Haha intressant va? Bilderna är på en valp från Lovis förra kull, Lennart rättare sagt.




In my head I'm over 1000 miles away

Ja herregud vad jag är bra på att flyga iväg i mina tankar. När jag satt på tåget hem från skolan runt 12 mumsande på mina EH scones och tittande ut i höstsolen garanterar jag att jag var nog nere i Thailand och vände. Eller kanske nere hos min bror, ja han som stack till Grand Canaria och lämnade mig här. Dagen i skolan gick ju snabbare än man kunde blinka och jag har bara chillat idag. Mamma hämtade mig på stationen och vi stack och handlade lite, sen har vi bara städat och fikat. Ikväll är det säsongsstarts på Svenska Hollywoodfruar, vi två generationerna i huset kommer definitivt att sitta fasklistrade i tvn klockan 21. Men tills dess måste jag plugga lite Mediakunskap, har en inlämningsuppgift som ska vara klar tills imorgon. Ha en underbar måndagskväll alliop!

Come accommodate with me, you are my luggage and I'm yours


I may look calm

But in my head I've killed you three times

Brutalt va? Nej jag ska inte skrämma er så.. Sanningen är den att jag sitter just nu på Alles rum och är vettskrämd själv. Jag är inte så himla kaxig när det väl gäller, det är lika mörkt som i sotarens gump här och alla i huset sover. Jag ska bara slutföra en läxa som är tills på tisdag sen ska jag slänga mig i sängen och sova, och jag ska sova gott. Jag ska välkomna den kommande veckan med öppna armar och hjula varje gång jag tänker på att det bara är en vecka tills höstlovet drar igång. Min söndag har varit lugn, inte något märkvärdigt över huvudtaget. Jag, Sara och mamma käkade pizza innan och nu ligger vi bara i soffan och myser. Hoppas att ni har haft en härlig helg allihop,

Swallows


www.modekungen.se

Godmorgon mina solstrålar, hoppas att ni har sovit minst lika gott som jag har gjort inatt. Jag vaknade upp runt 10-tiden liggandes brevid min Madde. Lördagen igår blev riktigt mysig, god mat, läskiga filmer och massa gottis - och en härlig Madde till sällskap. Detta får i göra om snart igen!

Detta är en sån typisk skånsk söndag, den är ruskigt grå och regnet öser ner. Jag har haft lite mini-spa innan och ligger nu uppkrupen i soffan med täcket, sneglar på idol-reprisen och värmer fötterna mot brasan. Jag fick aggera barnvakt idag åt lillsyrran eftersom mamma stack till jobbet, vi ska nog slänga ihop en negerbullesmet snart och sätta på en film att mysa till. Jag saknar männen i huset - Alle är på Grand Cararia och lider av 30 grader och pappa är i USA med jobbet. Stackars människor, tufft liv

Kängor med snörning från mk.se


Your love remains

Nu ligger säkert jag och Madde uppkrupna i Maddes säng och är vettskrämda, första filmen är förmodligen snart slut. Något som jag upptäckte tidigare idag var att blogg.se hade gjort så det finns en ny funktion (tidsintälla inlägg, dvs att jag skriver ett inlägg tidigare så bestämmer jag en tid jag vill att det ska publiceras). Det kommer förmodligen att bli riktigt underlättande i framtiden och jag har alltid undrat hur man gör det, men det har inte funkat på blogg.se innan. Förrens nu!

Madde vill att jag ska jalla jalla lite nu,
Sweet Dreams!


The new daughter & The Stepfather

Just nu ligger jag i Maddes härliga säng, proppmät och trött i benent efter restaurangen innan. Nu denna sommaren hade jag och Madde lite som en tradition att alltid gå och hyra skräckfilmer och ladda upp med massa gott och bara njuta, och nu kände vi att det var dags igen. Det är så med vissa vänner, man har en sån liten sak som man alltid gör tillsammans, det behöver inte vara speciellt komplicerat eller märkvärdigt utan bara något som vi tycker är härligt. Nu ska vi hoppa i myskläderna och sedan startar vi första filmen!

Ni får ha en mysig lördagskväll allihop,


If i could be a superman

I'd fly you to the starts and back again

Hey alla lördagsmysare. Tacokvällen igår med Erika blev riktigt lyckad och framför allt mysig. Vi tog det bara lugnt och pratade en massa om allt och inget, det är svårt att ha varit utan henne så himla länge. Denna lördagen har börjat lugnt, jag sov till 12 ungefär och vaknade sedan av 2 glada tösen som hoppade i min säng. Mamma hade tänt massa ljus och tänt en brasa, kunde bara inte bli mysigare. Denna lördagen har jag en dejt med Maddisen som även hon är så himla saknad! Vi ska nog bara hyra film och äta gott, efter denna stressiga veckan vill jag bara gosa och ta det lugnt med mina favoriter! Jag saknar Alle och pappa, husets 2 herrar. Alle är nere på Grand Canaria och lider av 34 grader i skuggan och pappa är i USA med jobb. Nu ska jag packa lite inför en helkväll hos Johanssons, ha en underbar lördagskväll allihop.

Jag blev riktigt nöjd med resultatet efter friösren i torsdags, rekomenderar verkligen Studio Saga!


Det är dags för fredagsmys!

Hej älsklingar, idag har jag verkligen kämpat som ett djur. Vet ni vad det första jag sa till mig själv var när jag vaknade imorse? Detta kommer att bli den bästa dagen i mitt liv. För när jag vaknade imorse kände jag mig så extremt tung i huvudet och var inte alls pepp inför skolan. Men jag hoppade upp och duschade kallt för att komma igång. Flera gånger under morgonen gick jag och övertalade migsjälv att det skulle bli en underbar dag, och vet ni vad? Det funkade verkligen. Jag fick en otroligt bra start på dagen, och jag har bara haft det extremt bra idag. Vännerna är bara för härliga och datorkunskapslektionen blev faktiskt rolig på något sätt. Första lektionen var vi på gymmet för första gången, jag tyckte det var jätteroligt att prova ett nytt gym faktiskt! Nu blir det bara mys hela helgen, först ut blir en idolkväll med tacos och en styck saknad Erika.

Ha en underbar fredagskväll - med extra mycket fredagsmys!
Denna låten spelade i lurarna påväg till skolan imorse, fick ett extremt olagligt sug efter mys


In a river of questions

Hey allihopa, hoppas det är bra med er idag. Här är det prima skinka japp japp, känner mig inte lika stressad idag. Solen skiner och en lektion är redan avklarad, nu sitter jag på sista lektionen för idag - Mediapruduktion. Jag är omringad av massa härliga människor här i klassrummet, men dock mättar det inte min extremt hungriga mage. På matsedlen står det att det ska vara kycklinggryta, upp till bevis om det är något att hänga i julgranen. Vill ha jul nu.

Denna killen vet hur man myser med musik
Paul Colman - The One Thing



Living on a prayer

Nej så illa är det faktiskt inte, men jag känner att jag är inte i min vanliga balans just nu. Jag pluggar alldelles för mycket om kvällarna då jag egentligen borde prioritera mystiden med familjen. Dessutom ser både min garderob och mitt rum i allmänhet förjäkligt och stökigt ut. Jag försover mig i princip varje morgon för att jag sover så lite vilket betyder att jag missar frukosten osv osv. Men på söndag ska jag ta tag i livet och ställa allt till rätta, röja upp i garderoben och på rummet, plugga av mig allt och lägga mig tidigt. Sounds too good to be true, doesn't it? Men jag är ju ståljosse så det blir en enkel match. Imorgon beger jag mig till Salong Saga runt 1, gymmet efter och sedan plugg. Jag suktar efter helg och lov så oerhört mycket, i helgen ska jag också bara leva och framför allt - mysa.

Hoppas att ni har haft en bra dag idag allihop!
Jag ska försöka leva efter denna meningen: Idag är det den bästa dagen i mitt liv, och imorgon blir det ännu bättre. Bilden nedan är från skolan imorse, efter att ha missat frukosten hemma, trängts med 384837582 passagerare på tåget eftersom skånetrafiken verkligen njuter av när de bara har ett tågsett, satt jag och Rebecca äntligen i skolan och läste Skånskan samtidigt som vi njöt av varma ostfrallor precis uttagana ur ugnen på ICA, livskvalité!


Summerbreeze

Just nu sitter jag på Medieproduktionen och drömmer mig bort med Joe Brooks i lurarna och önskade att jag satt på en bänk någonstans i LA och blickade ut över en fantastisk solnedgång och mitt skinn njuter av kvällens behagliga 25. Kanske delar jag en glass med Taylor Hotness Lautner, eller väntar jag på att min väninna Miley Cyrus ska plocka upp mig i sin baby-blå Bentley för en utekväll i LAs downtown. Det är härligt med drömmar för man kan forma dem hur man vill, dock sitter jag fortfarande nersjunken här på kontorsstolen och började precis nedräkningen av den långa eftermiddagslektionen. Maten var inte speciellt god, men jag njuter nästan fortfarande av de varma ostbullarna som fick bli min frulle imorse. Efter skolan sticker jag hem till min lilla fillur Mia och runt halv 19 släpper vi loss på ett Afro Power Dance - pass. Ikväll ska jag och Alle pyssla med den nya designen, spännande!





:Wehaertit.com


Somliga ljus brinner aldrig ut

Jag vill bara förmedla några goda nyheter såhär i höstmörkret till er mina små finisar. Imorgon har jag Medieproduktion hela dagen och efter skolan blir det Afro Power dance som jag längtar efter! På torsdag sticker jag till Studio Saga och låter frisören gå loss på mitt hårsvall. I helgen har några dejter inbokade med några av mina favorittjejer, helgen lär bli grymt mysig! Det som mest kommer att kanske ''påverka'' er är väl att snart ska det ske lite förändringar på bloggen gällande designen! Har lite funderingar på hur jag vill ha det and im sure you'll like it jao.

Men en hemskt engelsk brytning ska jag go to bed och sleep as the king in the casle. Det finns inget mer lockande just nu än att gosa ner mig bland täcke och kuddar, so lets do.



:Weheartit.com


Relax, relax never stop relax

Hey friends, hoppas att dagen har gått väl. Min tisdag har varit lång och med en grym försovning imorse var jag inte så taggad inför 4 långa lektioner. Men jag är ju ståljosse, hon som klarar det mesta. Det var inte mycket att be för, jag fick helt enkelt prioritera de 10 minuterna jag hade imorse väl, vilket gjorde att min frukost fick bli 2 ostfrallor och apelsin-drickyoghurt från ica. Efter den lilla kicken var jag igång igen.

Efter skolan drog jag hem, och det har bara varit en sån ''vanlig'' dag. Jag kom hem, tittade lite på tv och drack varm oboy och jag laddade upp med mackor att på kalasa med. Jag har ganska mycket plugg just nu, så det är väl det som ligger först på planeringen denna kvällen. Jag vill ha helg, höstlov, vinterlov, Christmas eve, myskvällar i det oändliga, sprakande brasa, gnistrande stearinljus överallt, varm oboy med små mashmallows, stora duntäcken, rutiga och lite småtöntiga pyjamasar att mysa i, ben n jerry, nybakade lussekatter och glögg, Carolas hemska julskiva i bakgrunden, 2 meter snö och någon som värmer mig fullständigt.

Teenage beds are only for tears, hurt and kissing.
Ett brilliant citat jag tog från finisen Hanna


Mitt livs bästa dag

Idag är mitt livs bästa dag, och imorgon blir det bara bättre!
Tänk att alltid kunna leva med den inställningen, tänk så mycket härligare allt skulle varit då? Ist för att klaga över att det regnar när jag stiger upp på morgonen, kan jag skratta mig lycklig som överhuvudtaget vaknar upp. Haha det lät konstigt, men jag är övertygad om att ni förstår vad jag menar. Nu ska jag tjingelinga, vilket betyder att jag d-rar. Sängen kallar snart, jag är säker på att den saknar mig min sagt lika mycket som jag saknar den.

En ''face-look'' bild från innan festen i lördags. På mig hade jag gråa jeansleggings, en transparant blus och kavaj med puff-axlar. Jag smyckade mina fötter med Vagabond och runt halsen hängde jag ett halsband med fjädrar och annat trams. Det roliga var, hur lyckades jag hjula på dansgolvet i denna utstyrsel?


Min klippa till mamma

Just nu sitter jag i köket och kämpar som ett djur. Jag har 3 läxor som ska vara klara till imorgon - det inkluderar att jag ska läsa klart boken till svenskan (250 sidor kvar!), jag ska skriva klart en filmrecension till engelskan och göra klart ett projekt till matten. Engelskan får jag äntligen snart checka av, den går mig nästintill på närverna. Men tänk, det kunde varit mycket värre!

Dagen har varit finnemang, jag slutade halv 12 efter att ha genomgått ynka 2 lektioner med glädje. Efter skolan promenixade jag och Grevinnan och åt thailand, efter placerade vi våra gumpar på Mormors bageri. Efter en stund kom Adam och några vänner till honom dit och fikade med oss, sedan begav vi oss mot Malmö där vi stack till Entré där vi kikade lite. När vi var klara där vinkade vi färval till Adam och company utanför Entré och jag och Grevinnan hoppade på första och bästa buss. Efter en stund insåg vi att vi inte hade en aning vart vi åkte, snart hoppade vi av och insgå hur strandsatta vi faktiskt kände oss. Men efter många om och men var vi till sist på rätt spår (haha, tåget) och snart var man hemma i vårt lilla kungarike till Höör. Det var inte mycket att be för, raka vägen hem för att plugga järnet!

Nu sitter jag i köket, uppkopplad med 2 datorer och pluggar så det står härliga till. Min pärla till mamma får alltid allting att kännas mycket härligare, hon har tänt ljud överallt som vanligt och nu börjar det lukta nybakat bröd som vi ska kalasa på ikväll framför tvn. Imorgon drar pappa till USA med jobbet, de närmaste 7 dagarna utan dig kommer kännas som en evighet!


Ni är alla små krösusar

Hej mina guldklimpar! Nu har jag lagt upp en plan hur jag ska kunna hinna med mitt liv. Eftersom jag är en jäkla dumbass och planerar lika bra som en gräsklippare så ska jag ladda upp med oändligt mycket kaffe och läsa mig igenom natten. Jag har 300 sidor kvar på den satans boken.. har ni hört om han som kan läsa 2 sidor samtidigt? Genomsjukt

Nu ska jag ta på mig min randiga pyjmas och linda in mina frusna fossingar i alla filtar jag kan komma över. Hoppas ni kommer att sova gott, något jag inte kommer att göra förrens om några timmar. Puss och hej, leverpastej. Och du grevinnan, om du ser detta - Du sviker inte Thai imorgon till lunch?


Laugh without control

Hej alla mina käringar! Helgen har verkligen varit himla mysig och feztlig på samma gång. Jag spenderade fredag med Mia, vi stack först upp på Geromar där det skulle förberedas massa inför Grazzhopper Partyt som skulle dra igång på lördag. Resten av kvällen bara njöt vi, åt gott, ben and jerry med sin phish food höll oss även sällskap under vårt High School Musical maraton. Självfallet satt vi fastklistrade på rutan när det var Idol, det var supermånga bra framförande, men det finns inte en tanke på att jag skulle rösta på någon annan än Olle!

Dagen därpå blev det en lördag och vi tog det mest lugnt fram till klockan halv 6 då Grevinnan kom hit, då vi mättade våra magar med tacos innan festen. Det blev en jäkligt lyckad kväll, mycket härligt folk, bra musik och goda grazzhoppers såklart, hehe. Nu sitter jag här i soffan och sneglar ut i det fina vädret, kanske ska snöra på mig mina favoritconverse och traska en runda? Nej justdet det kan jag ju inte, dom är ju stulna!

I feel so damn guilty just nu.. Måste ta tag i kragen och läsa American Psycho som ska vara färdigläst på tisdag. Lucky me som har 300 sidor kvar, jag får sätta mig och kalasa med den ikväll. Imorgon drar en ny vecka igång, en vecka närmare lov!

Haha, se vilka små töser som har haft min dator när jag inte varit hemma!


Espressohouse med brudarna

Hej mina underbaringar. Denna skoldagen verkligen inte genomlidit - utan faktiskt njutit lite av, förvånandsvärt va? Först hade vi svenskaprov vilket säkert gick jättebra, sen hade vi mediekunskap då vi hade redovisningar med grupperna, men jag och mina tjejer slapp göra det idag så vi gör det imorgon ist. Sedan vad det tid att ta våra kurrande små magar och gå och käka lunch, det var faktiskt riktigt smarrigt! På matsedlen stod det ''kycklingsoppa, mjukt bröd och frukt'' men i själva verket var det ris och kycklinggryta, fast det var supergott så det gjorde ingenting. Igår hade vi köttbullar och makaroner, utan ketschup! Bud på att bojkotta vår sledna mattant!

Sen slutade vi efter maten så jag, Rebecca och Jenny till Espressohouse för att bara njutal, snacka och mysa. Hur härligt som helst verkligen! Fika på EH är man aldrig för mätt för. Sedan drog vi oss med tåget, (idag med skor) och sedan bussen hem till mig. Idag ska vi bara ta det lugnt och mysa, klockan 7 är det dags att dra till gymmet för ett Core-pass med Mi:isen, så Rebecca lägger sig i solariet medans vi tränar. Ikväll stannar Rebecca hos mig och imorgon är det skolfoto!

Nu har ni information så ni klarar er tills ikväll. Ha en härlig och framförallt solig torsdag!

Lägg märke till Rebeccas mobil i bakgrunden haha! Hon beställde en Sony ericsson Xperia häromdagen som kommer snart på posten, jag är inte alls avundssjuk. Inte över huvudtaget!


Spänning i vardagen!

Äh det är verkligen inte sant asså, självaste fan rent ut sagt. En underbar dag var tvungen att få lite dramatik, det tackar vi någon okänd för. ''Lite spänning i vardagen'' som de i hiphip hade citerat. Vi hade medieproduktion hela dagen idag vilket var skönt eftersom jag blev helt färdig med prov-uppgifterna. Jag och tjejerna kommer att rula så extremt mycket imorgon på redovisningen, ni är bra ni! Tillbaka till dagen händelse. När skoldagen äntligen drog sig mot sitt slut skulle vi bara snöra på oss skorna och promentera mot tåget. Men mina skor var borta (på vår skola ställer vi av oss skorna i ''hallen'' på hyllorna innanför dörren. Mina fina, nya, vita converse hade visst fått fötter eller var det någon annan som kände att de behövde dem. Håll tummarna, snälla, för att dom återkommer till sin rätta ägare.

Tillbaka till det roliga, eftersom jag inte hade några skor fick jag gå på mina tunna, vita strumpor genom Lund till tåget och sedan när jag var i Höör promenerade jag enda hem till Mia. Jag kände mig lite som den sko-löse uteliggaren i Malmö som går skolös året runt! Herrejesus, jag hade hellre gett mina converse till honom än någon annan skulle snott dem.

Dagen gick snabbt, och efter skolan tassade jag hem till Mi:isen för att få lite käk i mig. Sedan knatade vi till gymmet för lite Afro Power - superhärligt!! Nu ska jag hoppa in i duschen och äta lite, sen ta på mig min nya pyjamas och krypa ner i min nybäddade älskling. Imorgon slutar jag halv 12.. Det förtjänar jag!


Vild och galen

Hej alla tisdagsmysare. Herregud, det var länge sen det kändes så skönt och avslappnande att efter en lång och sleden dag äntligen vara hemma. Men vädret har varit riktigt underbar bortsett från de isiga vindarna, men lite kyla har ingen dött av. Efter skolan stack jag och mötte upp Mi:isen, underbar som hon är hade hon tagit med fika till en döhungrig och irriterad liten Josse. Du vet hur du ska få mig att må som bäst. Vi drog sedan vidare till gymmet där Core-passet började om 5 minuter, så det var snabbt upp och byta om och sedan var vi fit for fight! Det var första gången jag och Mia provade på Core, och det var faktiskt riktigt roligt och framför allt skönt!

Jag kom i princip hem precis, så jag har bara hunnit äta och duscha. Nu ska jag slänga mig i soffan med la familia och titta på Sverige - Holland matchen. Ni får ha en mysig onsdagskväll allihop,



Jag vet vem som inte sviker



Hej älsklingar! Solen skiner och de sista 45 minuterna av denna skoldagen tickar snabbt på nu på nedräkningen. Maten var inte något att hurra för idag.. Så efter lunchen tog jag och Esther våra magar och la den i händerna på Mormors bageri, hon sviker aldrig. Efter lunch hade vi tipsrunda på svenskan, det har varit skönt väder och det var inte speciellt ansträngande så vi klagade inte. Och vi fick kanelbullar av en lärarkandidat ser om varit hos oss och udnervisat i 5 veckor som nu ska sluta, himla gott asså. Efter skolan drar jag till Mia sedan pyser vi till gymmet. Ha en bra tisdag allihop,

Esther slog till med en chokladmuffins och jag knep mig ett vaniljhjärta. Mmmm...

Himlen var oskyldigt blå

Godkväll alla godingar där ute i höstmörkre! Det har varit en otroligt slapp och härlig måndag idag, jag har verkligen bara laddat batterierna som någon medelålders gumma på konsum skulle sagt. Jag passade lillasyrran några timmar för mamma och pappa har varit på föräldramöte på min skola. Mer har faktiskt inte hänt idag, jag har ätit massa gott och det bar av för en lång runda i det vackra vädret innan. Och som jag hade förespått slutade den vid bryggan, där låg jag i solen en lång stund och njöt med skön musik i lurarna. Min lilla tjockis var troget vid min sida. (Lovis får valpar om 2 veckor!)

Imorgon ska det också bli fint väder, håll tummarna allihop!
För allt blir automatiskt mycket lättare och roligare då. En lång skoldag väntar imorgon och några timmar på gymmet, resten får bara komma som det vill. Sov nu gott med er allihop,




Im trying grow a mustasch

Hej mina älsklingar! Nu är jag och mitt meterbreda leende hemma efter en underbar skoladag. Den gick ju extremt snabbt eftersom jag slutade halv 12, och imorse var det en helt underbar soluppgång som inte kunde hålla en enda kotte nere. Asså jag är på så himla bra humör idag, det är helt underbart när solen skiner och träden är i sina fina brandgula färger. Jag ska slänga i mig lite flingor nu sen ska jag faktiskt ta med min smällfeta lilla Lovis ut på en lång promenix i höstvädret, den leder förmodligen ner till bryggen där vi njuter en stund. Vi hörs senare,

Njut måndagen, njut av det fantastiska oktober-vädret!

Jag lyssnade på denna låten på väg hem från bussen. Allvaligt, jag var helt sprallig och kunde inte sluta sjunga högt och ljudligt där i min ensamhet. Camp Rock/Nick Jonas/Introducing me


Lever med medelålderssyndromen

Hej hopp alla söndagsfjärtare, hoppas att er söndag har varit minst lika härlig som min. Dagen började då med en mysig frulle med familjen och sedan följde lite söndagsstädning. Jag hänkade somsagt med mor och far upp till Höör vid 12 och de släppte mig vid gymmet. Jag tränade kondition och jag kände mig riktigt frusen idag så jag bastade och la mig i solariet en stund. Efter gymmet knatade jag hem till bästis, saknar henne vartenda minut jag inte är med henne. Nästa fredag har vi toppenplaner, kommer att bli askalas fisen!

Nu ska jag hjälpa till med maten, vi hörs nästa vecka.
Just det, jag har fått en sorts ''medelålders-syndrom''. Får jag inte en kopp kaffe och en chokladkaka från Göteborgskex varje dag blir jag galen. Att bara sitta ner och njuta av en kopp kaffe. Haha vart är världen på väg..


Ut i dimman

Det blev en lugn och skön kväll igår kväll, jag mamma och lilla sara njöt av en filmkväll med brasa och massa gottis. Nästa lördag blir det inte lika lugnt, för då drar Grazzhopper Party del 2 igång! Denna söndagen ska jag delvis spendera på gymmet i några timmar sen bara ta det lugnt med familjen ikväll och äta god mat. Pappa o mamma sticker strax upp till Geromar så jag hänger med dem upp. Har ni också märkt hur otroligt dimmigt det är ute? Helmysigt ju!

Ni får ha en underbar söndag allihop,

Vad är en söndagsmorgon utan varma ostfrallor?



Jag skrev ju igår att jag har beställt tid hos frisören den 21:a, och någon frågade hur det ser ut nu, vilken färg som är min egen, och vad jag ska göra hos frisören. Bilden nedan talar ju för sig själv, och jag har ganska ljust (solblekt och slingor) med naturlig utväxt, dvs mörkblont. Jag säger inte mer än att jag ska färga det, spännande!

Ungefär såhär glad över helg..


Krigsskada omg

Dagen har varit riktigt soft, jag, mamma o Sara stack ju och handlade innan på City gross inför kvällens mys. Just nu står jag i köket och lagar mat, på menyn står det potatis, grillad kyckling, rödvinssås, färsk broccoli och rödkol. Hur fint det än låter är jag alltid lika dålig på att hantera köksredskap. Fightades precis med potatisarna som vägrade sammarbeta, resulterade såhär:



Akuten dirr, andas.. andas..

Vacker lördagsmorgon i oktober

Finns det något härligare än att vakna med tusen solstålar i ansiktet? Jag vaknade runt 10 och har bara städat lite och passat lillasyrran sedan dess. Vi har suttit ute i solen och njutit av en stekande oktober-sol och spelat fia med knuff. Jag har även hunnit ringa till frisören och beställa tid för klippning och färgning, spännande! Pappa och Alle är fortfarande i Stockholm på leverans men kommer hem ikväll och mamma kommer strax och hämtar mig och Sara för lite handlande. Nu ska jag och Sara gå bort till lekplatsen och gunga lite,

Ha en härlig lördag allihop!


Freedom rings

Att verkligen få till det där lilla som drar en från datorskärmen eller högtalarna är verkligen svårt. Jason Mraz, den gamle räven håller mig ytterst fängslad. Jag kommer ihåg när han var som ett slags glädjepiller jag inte klarade mig utan, jag och en väninna vid namn Julia var t.o.m på konsert i Lund och såg honom live. Det var tider det, skön snubbe som lirade helt barefoot. Nu är dragningskraften mot duschen så stark att jag inte kan hålla emot längre.. Vi höres och synes snart allihop, medans jag är borta har Mr. Mraz lovat att ta god hand om er. Fred ut

J.Marz - The Remedy



Ladies night

Hej alla fredagsnjutare. Jag tänkte bara slänga upp ett inlägg nu innan jag hoppar in en snabbis i duschen och sedan kryper ner i mitt gosiga duntäcke. Dagen har varit askalas, den startade med gympa och resten av dagen hade vi medieproduktion. Efter att ha fått sluta tidigare av underbara Daniel powerwalkade jag och Rebecca till centralen för att hinna med ett tidigt tåg. Med ett leende på läpparna hann vi med tåget, och jag blev sedan upplockad i Höör av mamma. Vi stack upp till geromar och fikade lite och bokade bio. Vi sa adjöken fröken till Alle och pappa som stack på leverans till Stockholm och såg fram emot en ladies night ute i Lund. Runt 18 stack vi in för att först njuta av en middag på Italia och sedan se filmen En Sydfransk Affär. (En riktig b-film!!!)

Men vi hade haft roligt ändå, vi skrattade oss egenom nästan hela filmen. När vi sedan kom tillbaka till ''parkeringstaket'' hoppade vi snabbt och lätt in i bilen för att åka hem till Höör och hämta Sara som var hos mormor och morfar. Men när vi var påväg ner genom den enda utgången som fanns, var där en bil som kört rakt in i mittenräcket så vi kommer inte ut. I en timmes väntan på bärjar-snubbarna spelade jag doodle jump och tittade upp i fönstret framför bilen där det stog en skum person och tittade på oss i hela 30 minuter innan den gick därifrån. Det var faktiskt rätt läskigt haha..

En skicklig person lyckades med detta. Han ''såg'' visst inte mitträcket.



Ser ni i fönstret fjärde från höger?



Bildkvalitén fick bli vad den blev, men ser ni sen vita personen? Spooky


WE HEART IT



Haha jag fattar ingenting, håller min blogg på att bli någon slags matblogg? Det blåser så mycket, det blåser så mycket att vinden bara fikar upp mina pengar. Men jag gillar när det blåser, det betyder att det finns luft som vi kan andas. Kan man andas kan man äta, mat är gott. Nu kryper jag ner i en varm och härlig säng, och jag hoppas att ni känner genom datorn hur skönt det kommer att bli. Vi höres imorgon brudar,

- YOU MIGHT NOT ALWAYS END UP WHERE
YOU THOUGHT YOU WERE GOING TO,
- BUT YOU WILL ALWAYS END UP WHERE
YOU WERE MENT TO BE

Njutning jag förtjänar

Hej mina kära kära vänner. Jag är inte död, jag är bara en normal tonåring med extremt mycket att stå i för tillfället. Eller det är kanske bara en undanflykt från att höra av mig - men trött är jag, speciellt nu efter ett härligt pass på gymmet med min Mia. Dagen har varit helt underbar för övrigt, jag masade mig till skolan runt halv 9 tiden och slutade efter 2 lektioner klockan halv 12. Jag drog direkt till Ica för att köpa ostfrallor och luncha till en chai på Espressohouse. På Ica mötte jag mina tjajor Rebecca och Lovisa. Lovisa drog senare till bussen, men jag och Becci gick till Espressohouse där vi spenderade 2 och en halv mysiga timmar. Vi gosade upp oss i två härliga fåtöljer och vilade benen på en mysig puff, och med en chai-latte i ena handen, en varm ostfralla i andra och en underbar Rebecca framför mig kunde det inte bli bättre.

När vi sedan fick tummarna loss tog vi tåget hem till Höör där jag sedan gick och mötte upp Mia. Vi stack hem till henne och käkade lite och mös innan vi drog till gymmet. Jag är helt slut i bollen nu, längtar så efter min härliga älsklingssäng. Men en dusch står på schemat och läsning av American Psycho. Jag hoppas ni har det bra allihop,

Tjingeling!


Trött och avdankad

Trött tösabid uppdater just nu från mediekunskapen. Dagen blir rätt lång med tanke på att vi har samma ämne från halv 9 till halv 4, fast det kommer att gå finfint för jag har så härliga människor runt om kring mig. Vi håller på att arbeta med ett partiarbete som verkligen inte är för stimulerande. Hoppas dessutom att det är överpulig mat idag, jag låter mattanterna överraska mig. Sanningen är att jag inte orkar gå de 5 meterna att kika efter..
Nu ska jag jobba vidare, vi höres!

Hur goda ser inte mammas kanelbullar ut när man hoppade frukosten imorse? Gaga, you've been a bad bad girl..


Livstecken från engelskan

Godmorgon solstrålar! Det har varit en underbar tisdagsmorgon änsålänge. Imorse traskade jag till bussen i mörkret och sedan mötte jag Rebecca på stationen i Höör när bussen var framme. När vi var framme i Lund gick vi raka vägen till Ica och handlade lite frulle. Det blev smoothie och ostfralla, thats the way. Nu sitter vi på engelskan och härligt nog slutar vi snart. Ni som läser detta, tänk på mig nästa lektion när jag har matte.

Nu ska jag vara en dutti tös och jobba lite. Fridens !


Solig dag i Malmö

Hej alla söta filurer, hoppas allt är i sin ordning idag. Just nu sitter jag och äter ihjäl mig på kanelbullar och baaara njuter. Dagen har varit riktigt härlig, det har inte varit riktigt så isigt väder som de andra dagarna förra veckan, skönt! Solen har dessutom tittar fram ibland, och att vi slutade halv 12 gjorde inte heller saken mycket sämre. Efter två lektioner i skolan drog jag och Rebecca till Malmö för lite shopping och bara mys. Alltid roligt med dig min tösabid!

Real Eyes
Realize
Real Lies

fyndigt va?



Estahbliven köpte ett grymt snyggt armband på ChallaMalla och jag hittade en Pippi-tröja som jag bara gat to häv..



Mycket kanel och mycket chokladkrydda är ett måste ja. Jag och Rebecca slog oss ner på EH för en liten fika mitt i allt. Vi blev nästan uppätna av fåglar men det gick bra. Jag är ju faktiskt fågeljägare



Kärlek till hallon och kardemumma muffins


Zero Procent Interest

Hej mina korvar, nu är det sorligt nog i slutspurten av denna härliga helgen. Fast det är ju det man säger, varför går man i skolan om det inte är för att få helg? Lav it. Jag har suttit och sugit på Rollo-kolor i massvis och Jason Mraz har dejtat mig genom högtalarna hela kvällen. Ytterst romantiskt.

Jag har inte fått internetet att fungera här hemma på skoldatorn ännu, men det kommer väl snart. Jag har bara  trixat lite i photoshop och tramsat lite med iPhonen, inget vettigt d.v.s. Nu vinkar jag er hejdå för denna helgen och ser fram emot en ny vacka! Brasan knastrar på ordentligt och kvällens mys väntar på mig. Vad väntar jag på?



Aarrrrgh, jag pallar inte. Hur kan det vara så att jag altid lyckas göra klockrena slarvisar med engelskan?
Ja, det ska vara me me me.

Romantiska stilmöbler

Godkväll allihop! Det har trillat in lite frågor på senaste tiden som jag tänkte reda ut. Om ni tittar i kommentarsfältet i inlägget ''2000 farenheit'' får ni svar på frågorna ''vilket smink använder du ? Och plattar du ditt hår eller är det så platt av sig själv?''. Andra frågan var angående mitt rum, om jag kunde slänga upp en bild snart igen. Självklart ska jag försöka klämma in det så snart så möjligt. Sista frågan handlade om Geromar och vad det är.

Jag skriver ju ofta att jag är på Geromar och hjälper till där eller liknande. Geromar AB ägs av mina föräldrar och är ett företag som säljer stilmöbler i Gustaviansk stil. Möblerna klassas som ''romantiska'' och är otroligt vackra. Mina föräldrar är ett otroligt bra dream-team om man säger så, pappa håller i försäljningen som han älskar, och mamma får ängna sig åt inredningen vilket är hennes absoulta dröm. Jag brukar sticka dit efter skolan och hjäpa till med att bl.a. prismärka eller bara traska runt och se söt ut och prata lite med kunder. Idag var där ett par från Tyskland, gissa vem som fick aggera tolk?

Jag tog lite bilder med luren idag så ni kan bilda er en uppfattning om hur möblerna ser ut. För er som vill läsa mer kan gå in på geromar.se och kika vidare. För er som kanske inte är så intresserade av att läsa om möblerna kan ändå ägna en minut så kan pappa berätta för er. Sevärt!






Tingeling tjingeling

Tjena alla söndagsmysare! Nu är klockan strax halv tio och huset mitt har varit vaket ett tag. Päronen städar lite, Alle sover som den trötta pojk han är, Sara springer runt och letar efter sina leksaker och jag sitter här vid matbordet, nyduschad och färdig att snart tjingelinga vidare hem till Miafisen von fjärt. Vi ska ta ett långt och härligt pass på gymmet senare, känner mig faktiskt riktigt laddad inför träningen idag. Vädret är ju förvånansvärt fint och nu är det vinter, det konstaterade jag och pappa när vi dog lite på fotbollen igår.

Kommer ni ihåg den härliga låten från melodifestivalen?
Tingeling, tingeling common baby shake that thing..
Tingeling, tingeling let me see your body swing..
Tingeling, tingeling common baby shake that thing,
from The Globen to Beijing let me see that body swing

Mästerligt


Här är mitt liv

Hej mina käraste. Just nu ligger jag inne med ett lugnt lördagsmys med familjen och tittar på morre och moffe som är på tv (i publiken, här är ditt liv på ettan). Härligt att höra att mormor har roligt iaf, dom är så söta. Helgen är och kommer att bli riktigt chill, igår var det fredag och då blev det idolkväll med en fin filur. Idag hade vi bara ledigt hela familjen så vi sov länge tills vi orkade oss upp att göra en mysig lördagsfrukost. Efter att jag duschat och fräschat till mig drog jag och pappa och handlade till ikväll och tittade på fotboll i Höör. Jag och pappi lagade mat och sen har vi bara slappat hela kvällen, efter att jag och pappa stått ute och frusit på fotbollen i 90 minuter var vi helt genomfrusna, så nu brinner brasan så fint och vi börjar båda tina till.

Här kommer lite bilder från dagen,

Jag och pappa påväg till fotbollen, upp och ner - ner och upp



Sedan stack vi till citygross och handlade. De tar EI femtioöringar



Innan vi tog tummen loss att göra mat, kröp jag upp i soffan med filtar och satte på en go film.



Jag började med maten, det stod Pasta Carbonara på menyn



Sen kom pappa och hjälpte till. Vuxenpoäng till mig som tog iniativet och började, hehe


RSS 2.0