Sunday night Fever

söndagsmys. jag har precis tränat med mamma och pappa sen stack vi och handlade. klockan är nu halv 21 och vi ska äta strax, blev sen middag haha. jag har fortfarande riktigt ont i halsen och svårt att svälja så jag ska lägga mig direkt efter maten. nu sitter jag i soffan i myspyjamasen och kollar på os. imorgon är det skola, och jag kan faktiskt säga att jag längtar lite, efter vännerna. inte skolan. urk

känner mig inte så förjäkla pigg just nu. tror dessutom jag har feber så vi hörs imorgon sötisar, pussar & kramar eran lilla sjuking

dagens låt: Losing my religion - R.E.M


Sista Februari

snön töar, det är sol ute och jag chillar. allt är underbart förrutom att jag är strörtförkyld. skulle egentligen målat med mamma och pappa men jag stannade hemma och dricker te och trycker i mig halstabletter så att jag kan träna senare. det är hannah montana nu på dc och det gör mig gott, precis rätt medicin för mig.

förresten, jag drömde världens konstigaste dröm inatt. jag tror att alla människor jag känner och nånsin träffat var med i den.

nu ska jag göra den 15onde koppen te idag, pussar & kramar eran josse
ha en underbar söndag!

saknar





Underbara Sara

myser just nu med älskade lillasyster i soffan. melodifestivalen är slut nu och vi tittar på disneychannel. vi är helt slut båda 2 och somnar nog vilken sekund som helst. morgondagens planer blir förmodligen lite målning sen till gymmet. efter det ska jag bara ta det soft och njuta av det lilla som är kvar av lovet. och en sak som är så himla underbart är att snön har börjat smälta, hoppas våren är på gång. en sak som också är skönt, är att snart är skolan slut. det är bara 3 månader och 12 dagar tills jag slutar 9:an! sen 6 dagar efter avslutningen flyger vi till världens underbaraste land..

pussar & kramar eran josse
sweet dreams sleep tight


världens underbaraste lillasyster - som lyser upp min värld

Pardey Saturday

haha jag känner mig övergiven. hela familjen ska iväg på fester medans jag sitter hemma med sara eller jag kommer förmodlgien ligga för det mesta. men det blir soft, sista lördagen på lovet. alle och josse ska iväg på någon filmtema-fest och mamma och pappa ska på en maxikansk afton. jag och sara får köra ett lonley-pardej.

pussar & kramar eran josse

bond, james bond

miss peggy

mamsen

eran egen josse, peppad för lördagsmys. ensam.
krydd

För bra

det har varit en riktigt soft lördag. vaknade vid 11 och har inte gjort något vettigt alls förrutom att jag tog mig tid att bada bastu. sen somnade jag vidare och vaknade vid 13 igen, lagom. en typisk josse-lördag. dagens planer blir att passa sara ikväll eftersom mamma och pappa ska på fest. blir förmodligen melodifestivalen, filmmys, och sen mer mys.

pussar & kramar eran josse

rummet ändålänge
(hejdå fondvägg)


Could Stay Awake

just to hear you breathing

hej sötisar, nu är det fredagsmys. idag vaknade jag vid 8 som valigt detta lovet och sen drog jag med mamma och pappa upp till greo och målade till klockan 14. sen stack vi och handlade sen vidare till gymmet. nu ligger jag här i min säng och är så himla mätt. pappa och mamma hade gjort underbart god mat och morre o moffe höll oss sällskap. kan enkelt sammanfatta kvällen med en mening,
ingen restaurang i världen kan göra godare oxfilé än min pappa.

klockan är nu 21 och jag har inga speciella planer för kvällen. sätter på en film sen och myser till, kommer förmodligen att somna snabbt. en proppfull mage och en fullspäckad dag har gjort mig helt slut. nu ligger jag i sängen och njuter av Edward Maya - Sterio Love.

pussar & kramar eran josse

dagens låt I don't want to miss a thing - Aerosmith


Undescribable Happyness

hey babes, klockan är 8. 8.00 en fredagsmorgon, ett lov! fan inte okej. men jag ska upp och hjälpa mamma och pappa med målningen, tycker ni inte jag är fett duktig?

denna dagen kommer bli helkt underbar. först ska vi måla någon timme sen sticker kanske jag och mamma och shoppar om vi pallar, sen träning med mam o pap. ikväll kommer morre och moffe till fredagsmyset här hemma hos oss. god mat, film och myyys. solen skiner ute och det gör ju inte morgonen sämre, hoppas att snön töar bort.

pssar & kramar eran fredagsmys-josse

haha saknar denna dagen (sommaren)

och jag saknar dig kn!
och vemdalen
och alla vurpar

''it's all about myspys''

den meningen har jag tagit av Simon i ''Simon& Thommas'' störtskön kille

här kommer två fett bra låtar, njut. nu ska jag krypa under täcket och kolla på en mysig film och somna till. jag längtar tills imorgon, fredagsmys. pappa står i detta nu och gör efterrätten tills imorgon. fredagens kuvert blir:


- förrätt: Passionerad räkcocktail (haha ja det står passionderad). krispig och lyxig räkcocktail som serveras med rostat bröd.

- huvudrätt: Oxfilé, med potatismosbakelse med syrlig citrongräddsås.  

- efterrätt: hjortronparfait med havreflan


nu startar jag torsdagsmyset, fast.. startar och startar, det startades officiellt 30 november 1994.

pussar & kramar eran lilla josse!




Where did you

got that body from?
I got it from my mama!

hey babes. nu är jag hemma igen efter en lång dag. målade idag igen sen stack jag och tränade med mamma och pappa sen solning 25 min. skööönt
ikväll blir det bara chill och mys, men nu ska jag skölja ur inpackning
pussar & kramar eran josse!

bara för att


Work pays

work untill the bitter end.. jobba jobba jobba. nu sitter jag på pappas kontor och har lunch, har målat i några timmar nu. jag har lyckats med nermålade favoritjeans haha. sen blir det träning med mamma och pappa och senare just chill. nu ska jag måla vidare, det blir superfint förresten!

hörs senare, pussar & kramar eran josse!

bild i repris, pappa har inga bilder på datorn =)

Kvällsekvist

hej sötisar, nu sitter jag i mitt redan ljusare rum. det känns redan mycket fräschare och mysigare! klockan är halv 23 och jag ska faktiskt ta och hoppa i säng snart. morgondagens planer är att hjälpa mamma och pappa på gero sen träning. sen kommer jag förmodligen vara slutkörd igen på kvällen som vanligt. mycket till lov, när skulle inte tro det. men skönt att slippa skolan iaf. vi hörs imorgon och ha en mysig onsdagskväll,

pussar & kramar eran josse
sleep tight sweet dreams

ps, bort med snön.. jag vill bara krypa under mitt täcke och vakna när det blir sommar..

morgondagens vill ha klädsel
linne: net-a-porter.com
fejkpäls: topshop.com
kjol: net-porter.com
pumps: saksfifthavenue.com
väska: net-a-porter.com
armband: hm.com


Heydå rummet

hey lovers, nu är jag hemma igen. dagen har varit helt underbar med josse. under dagen stötte jag även på översaknade pardej-kajsa, alltid lila underbar. det blev sushi efter mycket letande (den gamla sushi-baren hade nämligen lagt ner, buhu). sen snurrade vi rundor i affärer och det blev en del köp. vi avslutade dagen sen med ett helmysigt besök på espressohouse där vi även träffade patrik och elin. sen bar det av hem till josse där det blev chill. och sen hämtade pappa mig, och nu sitter jag här på mitt rum och myser.

när jag kom hade mamma målat om mitt rum, här ska de bli förändring. hejdå svarta/silvriga och grå rum. nu ska det bli bli vitt/beige och guld. den svarta fondväggen är nu gone och det lyfte verkligen hela rummet med det vita. eftersom det inte är så stort får man ju lösa det på bästa sätt =)

pussar & kramar eran lilla josse!


Lunda-runda

nu sitter jag på pappas kontor och lyssnar på owl city - fireflies. jag har målat hela dagen och är riktigt slut i ryggen, men nu ska pappa köra mig till stationen och innan det ska vi hämta josse. sushi och movie dirr! ska även kolla rundor i affärer efter vårskor. 

hörs ikväll lovers,
pussar & kramar eran lilla josse


Svar på tal

åh jag höll nästan på att glömma. det är ju den 23:e februari, och frågestunden avslutades idag. nu kommer svaren på dirren som min pappa hade sagt.


vilka är dina nuvarande favoriter av storbloggarna? och var har du köpt den beiga koftan med volanger? :) puss<3
jag tycker mest om kenza, och har alltid gjort. sen finns de andra bloggar som jag tycker är underhållande att läsa som t.ex. paow, foki, dollyblond, isabelle strömberg, m.f. jag har köpt den på vero moda =)

hur många besökare har du per dag?
det varierar mycket, som mest har jag haft 70 pers och när jag inte har uppdaterat så ofta har jag haft runt 35

vill du bli en storbloggare? som blondinbella eller så?
jag började inte blogga för att bli känd haha utan för att jag tycker det är roligt att skriva, men visst det hade ju inte varit fel ;)

vad är ditt/dina favoritplagg?
fredagsmys: ginalinne, Heymjukisen och någon mysig tröja från bikbok
skolan: jeans!
fest: någon tight klänning med puffarmar, brors på för fest om ja ska ha klackar, inte jägers!

hur gammal var du när du började spela golf och varför började du? spelar alla golf i din familj? favoritbana? vilken golfklubb? spelar också golf och bra blogg förresten
jag var 8 år när jag började träna golf och jag drogs nog med in i det eftersom halva släkten spelar. mormor och morfar, mamma, pappa, bror och kusinerna m.f. vi spelade på en ritkigt fin bana i miami som jag dock inte kommer ihåg vad den heter. jag är medlem på bosjökloster gk och tack :)!

har din kompis josefin skafffat blogg än?
och du är jätte söt förresten =)
nej efter många om och men har hon ju inte det. jag ska tjata på henne! och tack :)

hur är en perfekt fredagskväll för dig? :D
det brors helt och hållet på för humör jag är på. en partaj sugen josse tackar inte nej till jägers! men en myssugen josse (som det brukar vara) en bra film, mitt täcke, massa ljus, god mat och godis!

är du fortfarande tillsammans med han kalle? har inte hört så mycket om honom på sistone. om inte, har du någon ny påg?  pussar
nej jag är inte tilsammans med kalle längre, det tog slut i slutet av januari. jag har inte skrivit om det för jag har inte kommit och tänka på det. sen får jag också ha mitt priavliv haha. ja, vi får se vad framtiden har för överaskningar ;)

var får du din inspiration ifrån och vill du bli en stor bloggerska eller du nöjer dig med att inte vara känd? du är söt :)
jag skriver somsagt ner det som poppar upp i skallen =) nej jag nöjer mig änsålänge att inte vara känd. jag skriver mest för det är roligt. tack så mycket!

hur ser din framtid om du får bestämma själv?
kolla nedan! haha nämen, jag vet faktiskt inte vad jag vill jobba med. jag vet att jag vill resa och shoppa mycket, sen får vi somsagt se vad framtiden har med sig för överaskningar till mig =)

pussar & kramar eran lilla josse!



You give me something

hey babes, det var ett tag sen. igår målade jag somsagt hela dagen, sen gymmade jag och mia sen hem till henne. det blev en bff-kväll, underbart mysig! vi såg på film och sen slocknade vi båda runt 11. vi sov maaassa timmar och sen vaknade vi vid 11 morgonen därpå. pappa hämtade oss vi halv 13, så stack vi till geromar och hjälpte till att måla. efter massa timmars målande stack vi och handlade frallor och godis sen hem. vi chillade och mös, sen stack mia hem vid 20. nu ska jag bara chilla vidare, jag är riktigt slut. morgondagens planer blir nog gymmet och sen lundadag med josse. det betyder sushi, movie och kolla i affärer. mys!

nu ska jag hoppa in i duschen,
pussar & kramar eran lilla josse!

haha bara för att fylla ut

Luxury Josse

nu är min framtid i stort sätt planerat. om ni inte känner mig, så är jag jävligt galen. efter detta inlägget ska jag hoppa i säng och drömma vidare haha. imorgon ska jag hjälpa mamma och pappa att måla igen, stackars min rygg.

pussar & kramar eran josse!
sweet dreams sleep tight

detta är mitt framtida hem i Sverige, lagom

sommarstugan i florida, lagom

min audi q7, lagom


San Fransisco

hey babes, jag är trött, har ont i ryggen, nacken och fingrarna. men jag ska inte klaga, varför någonsin klaga på detta underbara jag har? lov, en underbar familj/vänner och jag hittade precis en bra låt. jag känner för att ha snöbollskrig, någon som är på? synd bara att jag bor så off från höör, får väl ha det med mina 70+ grannar. ja det är sant, jag och mina syskon är nästan dom enda ''barnen'' i ängsbyn, fast det är rätt skönt. nu ska jag gå och göra varm oboy så vi hörs senare

pussar & kramar eran lilla josse

If you're going to san fransisco
skön låt



2PM tetris
hey pardej


Dagens make: målarfärg

hej sötisar, nu är jag hemma igen. jag, mamma och pappa har varit superduktiga och målat hela dagen. just nu har jag så himla ont i ryggen och mina fingrar svider, men man får på det igen imorgon! nu ska jag hjälpa till med maten, återkommer senare

pussar & kramar eran josse!
ha en supermysg söndag ♥

glöm inte frågestunden gott folk =)


Upp och hoppa

godmorgon alla glada! nu är det söndag, och snart börjar sportlovet på riktigt. dagens planer är att följa med mamma och pappa upp på firman och hjälpa till att måla. sen ikväll blir det bara myskväll med god mat. hoppas ni får en underbar söndag, hörs ikväll!

pussar & kramar eran josse

dagen låt får fylla ut inlägget
OneRepublic - all the right moves
skönt låt, hörde den precis på radion =)


Melodifestivalen

nu ligger jag i soffan och kollar på melodifestivalen med lillasyster, mamma och pappa. det är så himla mycket med sportlov, åh vad jag njuuter. det har faktiskt varit 2 bra låtar, heaven or hell och den med alcazar (stavning). pappa sitter och hejar på världens sämsta låt som jag inte ens kommer ihåg namnet på. gaanska störigt, han sitter och klappar och sjunger med.. det värsta är att han inte kan texten haha. men jag älskar honom, han är underbar ändå.

sen ska vi sätta på filmen Och Så Kom Polly (Ben Stiller, Jennifer Aniston) som jag säkerligen kommer somna till
pussar & kramar eran josse!


Nu är det Lördagsmys

stop stop stop. jag vill att livet ska stanna just nu för allt är så jäkla perfekt. här sitter jag i soffan, dricker varm oboy, har på mig mina favorit mjukis, kollar på disneychannel och bloggar. pappa kommer snart med pizza och det är sportlov! kan det bli bättre? om isf vill jag höra din åsikt så kan jag såga den hihi

enda problemet: min spotify vägrar starta bajs
ikväll är det melodifestivalen, vilket betyder mys med familjen!

pussar & kramar eran lilla josse!

fast livet hade varit ännu mer perfekt om jag hade sett detta när jag öppnar dörren

underhöll mig med detta ett bra tag.. lättroad josse


peace, ha en underbar kväll allesammans!

Love at first sight

såg dessa på kenzas blogg och blev kär. gick in på hemsidan och blev ännu kärare, endast 27.5 dollar, vilket motsvarar 192 kronor! nästan för billigt, undrar verkligen om det kan stämma. men där finns ett men. själv tycker jag egentligen inte om pumps (på mig själv) där man visar tårna, det känns som man glider fram så mycket. men dom är sjukt snygga, tänk dom till en söt klänning på sommaren och bruna ben - mums!

pussar & kramar eran lilla josse!



FRÅGESTUND

hej sötnosar. jag tänkte faktiskt starta frågestunden här och nu. ja ni vet hur det går till, ni frågar och jag svarar. alla frågor ska kommenteras till detta inlägget och jag den 23:e februari, alltså om 3 dagar. lycka till med frågandet!

pussar & kramar eran lilla josse ♥



Förkylningsblåsa

hej mina älsklingar. det blev inga inlägg igår för schemat var sjukt speckat. haha vad kul det lät. skolan var riktigt härlig igår, inget ansträngande. efter skolan följde hanna och josse med mig hem, vi käkade och chillade. sen kom else och hämtade oss och vi stack till josse. vi fick ett ryck och stack till jägers, tack för igår tjejer!

imorse vaknade jag upp hemma och hoppa in i duschen nästan direkt. idag blir det bara soft, skulle egentligen till lund och äta sushi och kolla bio med josse, men vi kom båda överens om att vi är äckligt trötta så vi tar det en annan dag.

nu ska jag gå och föna håret, pussar & kramar eran lilla josse!
ha en underbar lördag ♥

gårdagens låt Edward Mayan Sterio Love
härlig låt


Skaplig lägenhet

hej vänner, snart ska jag hoppa i sängs. just nu ligger jag i alles säng och snackar med josse (alles tjej) och kollar rundor på internet. hamnade på en sida och såg denna lägenheten som är så josse-style. modern och lyxig - jatack! lägenheten kostar 25 miljoner dollar och ligger i New York. framtida lägenheten? jaaaao

pussar & kramar eran lilla josse!






Twilight edition

som de flesta andra brudar, jag älskar the twilight saga. har inte blivit så mycket kläder idag, men det ska det självklart bli ändring på. imorgon ska vi se twilight på svenskan så jag tycker inte det är mer än rätt att det blir lite twilight-tema. new moon var bäst, får se om 3:an slår den. längtar så mycket att jag spricker!

pussar & kramar eran lilla josse

ASHLEY GREENE (ALICE)
- summer edition

överdel: net-a-porter.com
kavaj: net-a-porter.com
ballerinor: net-a-porter.com
väska: intermixonline.com
skärp: luisaviaroma.com
kjol: eruca.jp



ROBERT PATTISON (EDWARD)
- summer edition

kavaj: net-a-porter.com
linne: net-a-porter.com
kjol: topshop.com
boots: net-a-porter.com
väska: net-a-porter.com
hatt: net-a-porter.com
robert pattison: i min garderob



KRISTEN STEWART (BELLA)
- summer edition

kjol: infectiousthreads.com
väska: dorothyperkins.com
skärp: forever21.com
halsband: luisaviaroma.com
tröja: oldnavy.gap.com
skor: lexposure.net


Låt från New Moon
Possibility - Lykke Li


Just wanna be with you

fan inte okej, kolla ut! känns som våren är för långt borta..
men jag är så jäkla glad ändå. bara en dag till imorgon sen är det freddelifredag, underbaart. dessutom blir dagen chill imorgon, första lekt. svenska - kolla twilight. andra lekt. gympa - dansa bugg. tredje är det so (chill) sen de 2 sista är det bild och musik. gotttt

dagens behöver: massage med hårdhänta händer NU
dagens vill ha: marabue vinter (förmodligen det enda bra med vintern) & bruna ben
dagens vill vara: långt, långt bort i ett varmt land

pussar & kramar eran lilla josse

dagens myspys låt i detta hemska väder. fast jag måste medje, att inte ha några läxor, ligga och mysa i soffan med täcket, kolla in i brasan och samtidigt snegla på disneychannel och veta att det snöar ute, är faktiskt riktigt mysigt!

Owl City - Firefries
(för att min storebror går och sjunger den hela tiden.. sött)




Light Up The World As I Feel Asleep


Indescribable happy

hej mina vänner! asså jag är på så himla bra humör. dagens har flutit på bra och det har inte varit några prov som har hängt över mig. men jag fick därimot reda på historaprovsresultatet - mvg. gjorde ju inte dagen sämre hehe..

nu ska jag ta och käka eftersom jag är sååå hungrig. maten idag (kökets val) var inte mycket at hurra för!
sen kunde vi inte käka på hemkunskapen för där var en från kronofugden och snackade halva lektionen och andra halvan jobbade vi och såg film.

pussar & kramar eran lilla josse!
hörs sen, ha en fortsatt underbar torsdag!

ps, inga läxor! soft


haj smutsig spegel

It's a beautiful daaay

godmorgon älsklingar! morgonen har varit perfa såhär långt och jag är på bra humör. det är inte ofta jag är på dåligt, men alla har ju sina stunder. jag har 2 timmar hk idag som kommer att göra att dagens flyger iväg. dagens allmänna planer är att sticka hem efter skolan och sen kanske ner till klosterhallen (inomhur golftrånings lokal). inga läxor tills fredag så det blir chill. nu ska jag borsta tänderna sen dra på mig jackan,

dagens klädsel
vitt linne från gina
halvblanka leggings från gina
beige kofta från vero moda
convers (uggsen är på lagning)
vita pärlörhängen
svart halsduk från gina

vi hörs efter skolan, ha en superbra torsdag!
pussar & kramar eran lilla josse



It's A Beautiful Day - U2


Live on the bright side

usch fy f*n vad sängen vad kall.. men inte länge till. tänk att ligga på en strand långt borta i ett varmt land nu med en ben and jerrys som svalkar magen. och minst 100 snygga killmagar omger mig.. heaven is a place on earth! undra om man kommer till ett sånt ställe när man dör? vem fruktar då döden..?

ska jag beskriva hur himlen ser ut för mig?

jag ska bo i ett land där det alltid är sommar. sandstränder så långa att man inte kan se slutet av dom med blotta ögat. det ska finnas vackra tropiska blommor och frukter överallt med regnbågen alla färger. pengar finns inte, utan alla har rätt till allt. alla lever ett lyx-liv rättare sagt. det finns inte krig, utan alla länder sätter sig ner över en ben and jerrys och löser problemen istället. min familj ska finnas där (samma som jag har nu), och mina underbara vänner. det ska inte finnas falska människor som inte håller löften eller bara i allmänhet sviker. det ska inte finnas rasism eller på något sätt kränkningar. alla har rätt till god mat och att ha roligt. och viktigast av allt, man kan inte dö. cancer och andra jävla sjukdomar som bara förstör finns inte. vi kommer vara odödliga och älska i all oändlighet.

nu känns det mycket bättre. jag har alltid sett så negativt på döden, eller jag har varit rädd för den rättare sagt. men det är ju naturens gång somsagt. lev i nuet!

What a wonderful world - Stacey Kent

denna låten sjunger vi alltid på våra släktträffar (haha ja vi brukar sjunga) och den är så himla gullig. tyckte att den passade in nu.

I see friends shaking hands, saying ''How do you do?''
They're really sayin ''I love you''



LIVE ON THE BRIGHT SIDE
summer edition

klänning: oli.co.uk
pumps: barneys.com
ring: brownsfashion.com
väska: bagborroworsteal.com



just det, på andra sidan finns det snygga magar åt alla - fair!

LIVE ON THE BRIGHT SIDE
winter edition

klänning: net-a-porter.com
kavaj: net-a-porter.com
skor: net-a-porter.com
väska: johnlewis.com



nu ska jag sova och försöka komma till himmelriket jaaao
sov gott älsklingar

Miss Charmtroll

hey sweeties! nu är jag klar med plugget, sitter och umgås med mamma och äter semlor. vi sitter och bläddrar i massa inrednings och klädes kataloger. jag ska nog snart gå och lägga mig faktiskt, är så jäkla slut. men innan jag lägger mig ikväll ska jag faktiskt välja kläder tills imorgon, så jag slipper (som alla andra dagar) slita ut alla kläder ur garderoben.

nä nu hoppar jag i sängs, vi hörs kanske sen om jag inte kan sova!

pussar & kramar eran lilla josse
sleep tight sweet dreams

haha charm


Ain't no sunshine..

hej älsklingar. dagen har varit helt okej, fast jag har varit trött hela tiden. trött på den här jävla vintern. man blir bara helt slut i skallen. vet ni vad jag vill göra? jag vill krypa under täcket, hörlurarna i öronen, mörklägga mitt rum och tända en massa ljus - sen vill jag vakna igen när det har blivit vår. det hade varit underbart..

men jag ska inte klaga, har faktiskt sportlov nästa vecka. ska bli riktigt skönt, har inte planerat en massa så ni kan ju höra av er om ni vill hitta på något?
i helgen blir det favorit i repris med josse i lund, äta sushi och kolla på bio. på fredag vet jag inte som händer, tror inte det blir jägers men man vet ju aldrig med mig. just nu ligger jag i soffan och kollar på h20, mina käkar är helt söndergäspade och jag ska snart ta itu med läxan.

så vi hörs senare och ha en underbar onsdag!
pussar & kramar eran sluutkörda josse


SUperMAssive today dresscode (vill ha)

t-shirt: mrsh.se
stövletter: rafaello.net-work.com
väska: monsoon.co.uk
leggings: dorothyperkins.com
ringar: barneys.com



Ain't No Sunshine When She's Gone - Lighthouse Family


Fråga Josse

stop stop stop inte än. men snart ska jag nog ha en ''fråga josse'' igen! det blev lyckat förra gången och det kan ju vara roligt för er att lära känna mig lite mer. men en sak ska ni veta, att jag kan tyvärr inte matten tills imorgon. så jag får gå och göra den nu. jag tror detta blir sista inlägget för ikväll för jag är tröttellitrötter. ska nog mysa framför en film sen när matten är avklarad.

pussar & kramar eran lilla josse!
sleep tight, sweet dreams

inspiration a la
Anne Vyalitsyna: Vogue Deutsch Marsch 2010



like a moonlight shadow


You wanna be on top?

hej babes, jag mår bra. trots att det är jävla matteprov imorgon som jag inte fattar ett skit av just nu, mår jag sjukt bra. jag bara kände att ni behövde veta det.. så nu till er, hur mår ni? okej hääärligt att höra!

jag tänkte dra till med dagens snygging! det fick bli tyra banks jaddåe.
hon är snygg, framgångsrik och en riktigt bra modell,
alla brudar känner igen henne från the tyra banks show och top modell
ALLTID snyggt hår
(bra bevis nedan)
 
pussar & kramar eran suuperglada josse
ps, lov nästa vecka. sitter absolut inte fel!



summer romantic edition by Tyra
klänning: eruca.jp
kavaj: net-a-porter.com
pumps: dorothyperkins.com
väska: ultimo.com




TO MUCH HOTNESS!
stop stop stop.

- taylor lautner
- robert pattison
- tyra banks


je m'appelle josefin

hej min älsklingar, nu ska jag sätta mig ner och dö. ja plugga alltså, same shit. men vet ni vad som lyser upp min dag? semlor. fettisdagens eller vad man nu kallar det idag. semledag säger jag. hej och hå är rimmar vi.

men vi hörs senare, pussar & kramar eran lilla josse!

Summer edition a la France
tröja: lagarconne.com
shorts: ae.com
sandaler: 25park.com
glasögon: love-worn.com
hatt: e4hats.com
sjal: topshop.com


French riviera



Eifell tower



most important


För de drabbade i Haiti

låten we are the world skrevs 1985 av Michael Jackson och Lionel Richie som vi alla vet, och inspelad av artisterna på välgörenhetsprojektet USA for tha Africa. Pengarna de fick in sen, gavs till de fattiga i Etiopien.

nu har dom spelat in låten på nytt för de drabbade i Haiti. där är många nya artister men vissa gamla. de har t.ex. klippt in Michael Jackson i låten. där är artister som Miley Cyrus, Justin Bieber, Akon, Pink, Enrique Iglesias m.f. jag tyckte själv den var jättebra, för er som inte hört den finns det video nedan

pussar & kramar eran lilla josse!


Makeup artist

hej mina älskling! det blev inte så många inlägg igår eftersom blogg.se inte ville som jag ville. men ska iaf bli fler än 2 idag har jag planerat. dock mycket plugg, eller mateprov och tyska tills imorgon och sen fysik inlämning och engelska tills på torsdag. bara denna veckan, sen är det lov! fett härligt.

men jag hör av mig sen, ska göra lite matte. eller göra och göra, men träna.

förresten, har ni inte mycket att höra kan ni ju kolla in lindas sminkblogg. hon är en sjukt grym tjej, söt och jätteduktig på just det, smink. är du intresserad av smink och hår kan det vara kul. hon är somsagt en riktigt duktig makeupartist, så kika gärna in.

LINDAS SMINKBLOGG

pussar & kramar eran lilla josse!




De enda männen..

som förstår kvinnor är ben and jerry.
jag orkar inte mer. snö killing me softly. det är så himla jobbigt. visst det är mysigt med snö i små mängder, men det är fan inte okej när vi får all snö som vi inte fått på 5 år på en gång. det är mysigt när man som vi t.ex. gjorde förra veckan (var i branäs) men här hemma är det bara jobbigt. vad ska vi ha den till? ingenting. där kan man iaf åka skidor, här kan man.. ingeting. ge skåne sommar på ett silverfat, nutack!

fyfan vad sommaren är bra..
sitter och dagdrömmer och låter det gå över er.. det är inte okej (egentligen).

pussar & kramar eran sommarälskande josefin.

jag behöver varma färger och sjukt bruna ben



och kanske lite av dethär..?




och mycket av dethär


det var allt jag hade att säga, nu fes hon och försvann lika snabbt igen!


Dann vare dann alles

hej mina älskling! nu vecka, ny framgångar och nya misstag. dagen har varit bra och efter skolan hade jag utvecklingssamtal och det gick superbra, drygt bara. sen har jag pluggat, käkat och duschat. tänkte slänge in ett snabbt inlägg nu innan jag sätter på en film. imorgon är det ingen vanlig dag i skolan, vi ska nämligen ha friends-dag. vet inte vad som kommer hända, enda jag vet är att vi slutar tidigt som vanligt, och det är alltid najs.

nu ska jag pysa, vi hörs senare lovers,
pussar & kramar eran lilla josse!

obs; i detta inlägget kommer allt på en gång istället för flera, tänkte samla upp det lite :)

dagens klädsel
vitt linne från gina (min bästa vän som ni kanske märkt)
svarta halvblanka leggings från gina
beige halvlång kofta från vero moda
uggisar

dagens snygging, med fett snyggt hår.
MARYKATE OLSEN



BRING SUMMERBEACH
ljusrosa linne: hmr.jp
skinnjacka: matchesfashion.com
boots: brownfashion.com
väska: net-a-porter.com
armband: newlook.com.uk



DAGENS MYSIGA LÅT
wonderful world - Sam Cooke



DAGENS VILL HA
Replay tygskor från Scorett.com 699:-
klänning från (net-a-porter.com) Lotta Stensson (underbar sommarklänning!) 4200


OBS, INTE TILLSAMMANS


Breaking Benjamin

ojojoj! höll nästan på att glömma. dagens låt, dagens viktigaste. det fick bli en mysig låt som jag lyssnade sönder innan, men är fortfarande riktigt bra. hoppas ni tycker detsamma, och somsagt, happy valentine!

pussar & kramar eran lilla josse!
sweet dreams & sleep tight



och en annan bra låt som jag lyssnar på just nu,
here we are - breaking benjamin


2009 vs 2010

jaha då var alla hjärtans dag snart över. men en sak som inte är över är alla hjärtans dag känslan, för den ska finnas där 365 dagar om året. vi har precis käkat alla hjärtans dag middag och nu ska vi nog sätta på en film. när jag säger vi menar jag migsjälv och min älskade familj. jag har gått i pyjamas hela dagen så den delen är redan avklarad. bara till att dra ut täcket i soffan och mysa vidare där, så vi hörs imorgon!

pussar & kramar eran lilla josse

kollar bland lite gamla bilder, saknar färgen på håret.
men gillar längden nu :)

sommaren 2009


vinter/vår 2010


mr and mrs handsome

dagens kvinnliga snygging fick bli Scarlet Johansson
och dagens manliga snygging fick bli Taylor Lautner
(inte tillsammans! taylor är all mine..)

SCARLET
skådespelerska som har varit med i många bra filmer bl.a. the nanny diaries

klänning: my-wardarobe.com
rosa pumps: obessedwithshues.com
kuvertväska:mareclaire.com



TAYLOR
allmänt för snygg för sitt eget bästa


Unnecessary

hej babes, nu sitter jag här igen. fast, egentligen vet ni var ''här'' är? tänkte visa er var jag sitter just nu med lite bilder, det är ju kanske viktigt så ni vet var ni har mig? ja jag hade inte mycket mer att säga än att jag har saknat att skriva till er, och att jag lyssnar på walking in memphis och längtar just dit. hårinpackningen sitter i, och den behövdes verkligen.

och eftersom man är singel har man ju ingen valentin, men ännu bättre. nu kan jag ju välja vem jag vill..
taylor lautner är min snygging idag.

pussar & kramar eran lilla josse!




SUMMER MARY-KATE
älskar stövletterna från lorisshoes.com


Hey mr bright side!

hej min älsklingar. idag är det årets mysigaste dag, alla hjärtans dag. den började med att jag vaknade i min underbara säng bredvid en underbar person - madde. vi chillade och åt mysfrukost med familjen. efter frukosten satte vi på the holiday, kröp upp i soffan med våra täcken och mös vidare där. klockan är nu 14, och madde stack precis. resten av dagen ska jag nog bara kolla på lite andra mysiga filmer, äta god mat, och njuta av att det är helg.

men nu ska jag hoppa in i duschen så vi hörs senare,
extra många pussar & kramar eran lilla josse!

söndagsmys

min söta lilla godisburk

och till sist min lilla valentine

Back in black bitches!

hej mina saknade älsklingar! bloggpausen är nu över. det har varit branäs, nationellaproven och massa jag måste berätta om och sen måste jag mig sätta mig ner och skiva av mig snart. och det får ni lida av mohaha. jag har somsagt inte haft något internet denna veckan (har varit hos mormor och morfar) eftersom mamma och pappa är i stockholm (stockholms-mässan). de har träffat en massa kändisar och har lovat mig att ta några autografer (bl.a. Simon i sveriges fulaste hem. störtskön gubbe!). jag har dessutom börjat träna golk inför sesongen med moffe (behövs, sweet 24) jag lovar att berätta det med 24 någon gång, men känner inte för det just nu haha, bad memories.

jag och sara har somsagt varit hos morre och moffe hela veckan och kom hem för 2 timmar sen ungefär. alle har några polare här och dom sitter och lirar xbox. jag har precis duschat och madde ligger bredvid mig och trycker i sig godis. helgen blir bara lugn, mamma och pappa kommer hem inatt. kanske lite träning imorgon, får se om det orkas.

men hurra inte än, jag kommer inte att komma igång med skrivandet förrens på måndag!
för nu ska jag bara chilla och njuta av det lilla som är kvar är helgen,
vi kanske hörs senare i bästa fall!

pussar & kramar eran lilla saknade josse

ännu en bra låt från Jason Deurlo


Det är inte okej!

tjo, här har det snöat. lite.. egentligen är det inte okej med snö, men det är fint, speciellt idag. eftersom vi snart sticker ifrån skåne! asså jag är så himla peppad. sagt det innan kanske? inte? nä men då vet ni det nu. feeeedepeppad. jag har faktiskt kommit igång med packningen och det ser riktigt bra ut. känns inte som jag har glömt något, än. datorn hänger med, kameran och det andra viktiga.
men först och främst hänger det glada humöret med! haha där lät jag som en liten kärring. In fact what I really am!

nu ska jag lyssna på musik, peppa och packa klart.
pussar & kramar eran lilla josse!

utanför fönstret.. fryser bara av att kolla ut

egentligen inte okej..

Goodnose 2010

okej nu slänger jag in lite kläder för det har varit lite glest med det de senaste dagarna. det får bli lite rosa för att hålla dagens färg. rosa alltså. shit, jag spricker snart.. branäs. fan vad underbart det kommer att bli! och dessutom är carl (finally) och hämtar våra klasströjor och mjukis. wonderful

pussar & kramar eran lilla josse !

slänger bara in en uppsättning, hinner inte göra fler och min resväska gapar tomt och skriver åt mig..

FRIDAYNIGHT
pälsväst: farfetch.com
kjol: topshop.com
glittertopp: fashionaddicts.com
pumps: style.com


5 timmar!

haha suupertaggad just nu. kom precis hem från skolan och håller på att packa sakta men säkert. och jag vill bara påpeka att det är fett myket snö ute! önskar att varje vinter kunde vara såhär, för nu får man iaf lite bättre humör när det är fint väder. solen skiner och himlen är så himla klarblå. det betyder att denna helgen inleds fett bra. tänk att imorgon står jag på skidor igen! längtar. och kvällarna kommer bli så oslagbara. men vi hörs senare, har en massa att göra.

dagens lilla klädsel
2 vita linnen från gina
kort ljusrosa ''jacka'' från gina
svarta leggings från lindex
stickade vita knästrumpor från h&m
uggs
ring, armband örhängen

pussar & kramar eran så jäääääkla taggade josse





TAGGA TAGGA TAGGA

åh jäklar, jag visste inte att man kunde vara såhär himla taggad. asså jag är så himla taggad så jag snart spricker. kommer bli sjukt awsm! känns som om jag inte kommer att kunna somna förrens om några timmar. men jag ska iaf försöka nu, så vi hörs imorgon mina älsklingar!

ps, datorn hänger med upp till fjällen så ni behöver inte vara oroliga,
pussar & kramar eran tagg!

dagens låt, helt klart.


Hey dude?

hej sötisar! nu är jag hemma hos josse. denna onsdag har varit riktigt bra, och det kommer det säkert att fortsätta med. dock var inte erika i skolan idag eftersom hon var insnöad, snyft. sen ska jag och josse handla inför imorgon, för imorgon smäller det! kan inte fatta att det snart är branäs, redan!
men nu ska vi göra något annat *hemligt* så vi hörs senare när jag är hemma,
pussar & kramar eran lilla josse
dagens dresscode
beiga ridbyxor ginatricot
vitt linne ginatricot
randig svart och vit pufftröja från h&m
höga stickade strumpor
uggs
favoritringen och pärlörhängen
såhär ser jag ut just nu
nä.. ärligt.

Summer of 69

nä, nu får vi allt ha lite sommarstämning. jag slänger in lite snygga sommarkläder, mendans ni sitter och drömmer om en underbar sommarkväll. sommarlovet börjar imorgon, najs va?
hänger du inte med nu? fantasi min vän.

pussar & kramar eran lilla josse!

SUMMER BEACH
tröja: theoutnet.com
kjol: to-dress.ru
skor: luisaviaroma.com
halsband: modcloth.com


bryan adams - summer of 69



SUMMER PARDEJ
klänning: theoutnet.com
skor: net-a-porter.com
väska: ultimo.com
halsband: zappos.com
armband: net-a-porter.com


SUMMER FLIRT
klännning: stylecaster.com
linne: eruca.jp
kavaj: my-wardarobe.com
pumps: joanshepp.com
väska: net-a-porter.com
halsband: nordstrom.com

Hey, i'm a believer

glömde att ta en bild på dagens outfit innan, men det blev nya favoritkoftan från vero moda och massa pärlor. just det, jag hittade en ''liten'' söt ring hemma (bild nedan) som jag varit av med.



jag satt nyss och funderade på en grej. att ni vet hur tjejer tänker, nej ät inte den. för mycket socker, jag blir tjock.. om grejor. jag kan säga det rätt ut, eftersom jag tänker så själv. varför inte ställa sig frågan ist: känner jag för att köpa den stora chockladen och muffinsen på espressohouse? ja det gör jag såklart. då ska man köpa det för att man känner för det. man vet aldrig vad som händer imorgon, man vet inte ens om man vaknar. jag försöker leva efter måttot: ''lev som idag vore min sista dag''. men jag lyckas inte speciellt bra. jag måste sluta tänka på vad man stoppar i sig, och bara njuta ist. man behöver ju inte trycka i sig 2089843 munkar, men ni fattar vad jag vill få fram. så, ät och var glad!

haha nu fick jag skriva av mig lite, skönt.

pussar & kramar eran lilla josse!


Stand and stare..?

hemma! klockan är kvar över sju och jag är hemma. nämnde jag att jag är hemma? aja, det är jag iaf. och det har jag varit ett tag, jag har hunnit att duscha och käka. inga läxor tills imorgon och det är så fett chill. snart är det branäs! inte imorgon, men dagens efter! fan vad najs det kommer bli. jag måste ha proviva med mig på bussen annars kommer jag väl förmodligen att dö. godis, och loka. ja.

nu ska jag ta och föna ut håret och göra ansiktsmask, vi hörs senare!
pussar & kramar eran lilla josse

dagens har varit awesm, slutade ju tidigt. sen tog jag bussen in till höör och väntade på biblioteket och läste 308438595 år gamla frida tidningar. sen stack vi till nionde och tränade, sen hem.

jag slänger in dagens låt, som får bli fireflies - owl city
eftersom jag och mia skrattade åt texten idag, ha ha.
knäpp video också, men chill


Morning darling!

godmorgon älsklingar! just nu sitter jag och snabar med storebror och käkar frulle. klockan är halv 8 och vi sticker 10 i. ni får ha en underbar dag, för det ska jag!

pussar & kramar eran lilla josse

dagens dresscode:
vitt linne från ginatricot 99:-
beige kofta från veromoda 399:-
svarta leggings med skinn på sidorna från lindex 199:-
converse eller uggs
pärlring
vita pärlörhängen




Frihet smakar jävligt bra

mina älsklingar, nu är det såhär. internet lever sitt eget liv och strular. ja inte med mig, med sig själv haha. men detta blir nog sista inlägget för ikväll skulle jag tro eftersom det inte vill som jag vill. men vi hörs imorgon, det vet ni! så lätt blir ni inte av med mig. ja som ni säkert läste i tidigare inlägg sticker jag in till höör efter skolan och tränar med bff så jag hör inte av mig förrens vid kvällen. snyft? nä ta det nu lugnt så inte jag också börjar gråta.

nu ska jag kolla på mina favoritgubbar simon och thommas med mamma,
pussar & kramar eran lilla josse!
sov gott och dröm sött



Stars n' stripes

nu är matteläxan gjort, kapisch. eller jag har gjort halva, same same but different. just nu ligger jag och kollar på zack och codys sen är det hannah montana, wonderful. imorgon slutar jag 13, awesm. efter skolan ska jag och mia träna, näjz. nä jag ska sluta. men jag måste bara säga, att london i zack och codys är så jävla oslagbar. hon gör hela programmet. nästan som charlie cheen i 2½men tillskillnad från att 2½men är oslagbart hela programmet.

shit jag vill ha sommar. jag får slänga in lite bilder på dagens snygga dresscodes, endast sommarkläder, eftersom jag är sjukt sugen på sommar.

pussar & kramar eran lilla josse!

GULT
dagens snygging: Selena Gomez
kofta: bodenusa.com
kjol: chickdowntown.com
pumps: piperlime.cap.com
väska: matchesfashion.com
linne: jamesperse.com





STARS AND STRIPES
tröja: my-wardarobe.com
kjol: kohsamui.co.uk
pumps: brownsfashion.com
väska: brownfashion.com


ROCK THIS SUMMER DOWN TO ELECTRIC AVENUE!


From the sky down to the

..see. asså allvarligt nu. jag hatar vinter. eller, jag gillar det i små mängder. t.ex. nu när vi ska upp till branäs är det underbart, men att gå runt med det i 240893 månader (känns det som) är bara jobbigt. det är redan mörkt ute, klockan är 17. visst, det blir bara ljusare och ljusare nu men jag är ändå inte nöjd. haha nu låter jag som en liten bitterkärring som sitter här i min ensamhet och klagar. men nä, man får göra det bästa av det. om det nu går med världens sämsta klimat som vi faktiskt har.

nu ska jag skaffa mig ett liv och faktiskt inte sitta och glo in i skärmen.
wish me good luck, pussar & kramar eran josse!

dagens låt får vi icke glömma
James Morrison - Wonderful world
mys!


Totally spies!

hej godingar! nu är jag hemma från skolan. jag sitter nu och camar med josse och käkaar! så himla gott, jag älskar mat. tills imorgon har jag bara matteläxa och det är chill. på dagens schema står det inte mycket annat än just det, chill. men nu ska jag glo på totally spies så vi hörs senare!

dagens outfit:
svart tröja med puff från h&m
beiga rikbyxor från ginatricot
svart linne från ginatricot
vita converse
vit pärlring
vita pärlörhängen

pussar & kramar eran lilla josse


RSS 2.0