JAG LÄTTAR JAG FLYGER

Dubbeltrubbel-fika med världens goaste Tomelillatös, Malmö, lördag. Varmt och underbart!
Om ett par timmar lämnar jag boet för att leva Manjana med 10 tjejjer i 1 lägenhet. (2 toaletter.)
Syrran och jag hängde på stranden ett par dagar i veckan
_några bilder från min sommarvecka 
 
Om några timmar svävar jag fram! God morgon internet, long time no see. Har varit alldeles för upptagen med något som heter livet de senaste veckorna mest eftersom det varit så lysande fint väder. Jag sitter och äter frukost, eller I try anyway. 10kg kläder höger om mig i en väska som kvider och med en spänd mage som lider. Kan inte vänta, jag är så spänd att jag trillar av stolen rakt ner i väskan. Checka in mig också och nyp mig så hårt som ni bara kan när jag vaknar i 30 sol. Första resan utan päronen, syskonen, ja vad ska jag säga.... COMMON HOMEGURLS, LET'S RUIN THIS PLACE! Pussis

''STJÄRNORNA SOM DIAMANTER PÅ NATTHIMLEN''

Pallade ett par liter vinbär från grannen som har ton, av de söta svarta bären bakade jag en enkel smuldegspaj som gick hem, här hemma!
I solsoffan har jag spenderat många timmar även efter att solen gått ner, bläddrat i magasin med sommarinfluenser och längtat efter medelhavet!
I Malmö hittade jag en mysig krog tillsammans med familj och vänner, natchos är en riktigt BRA grej. Bra för själen. Bjud kroppen på något gott ibland så att själen vill bo i den! I Jannes Cannes, viva Las Vegas när jag steg in i det huset alltså. En nära vän till familjen har världens, jag skojar inte, världens vackraste hus. Vi klädde ut oss, drack vin och drog ut i Malmö när klockan tickat kväll.
Paj är en underbar och enkel sak. Alla uppskattar paj. Paj paj paj.När solen går ner är ljuset som allra finast, lite blått, lite lila och lite kyligt. Men det är därför det finns filtar och kaffe!
Jag har redan börjat tvätta rent mina favvisplagg som ryker med ner i väskan när det är dags att pacja inför Mallis. På måndag jäklar i det föds jag på nytt. Åhow boyaaw. 
 
Hejhejhej sjukt mycket hej käringar, sommarälskare. Som jag. Mina bortförklaringar till att vara frånvarande från bloggen sen senaste är riktigt bra faktiskt, and no words are involved. Titta ut på detta Svenska sommarvädret, + att vi inte har haft internet på ett månvarv. Stjärnorna var klara och blanka inatt, jag somnade sent. Jag vill frysa livet just nu, stunder som jag vill kunna tina upp ur frysen och avnjuta en kall januarimorgon när matteprovet håller i dagens underhållning. Öe. Jag vill kunna tina upp denna dagen och äta som en Magnum Strawberry i vår solsoffa. Nu på sommaren har jag hängt mycket med syrran eftersom päronen jobbar järnet innan deras resa till Filippinerna om några veckor, och igår var jag en go storasyrra och väckte henne med en överraskning. Klockan var 08, himlen var blå och jag var busig. Tog allt som hör stranden till, gjorde juliguden stolt och drog till stranden. Åt fyra glassar och bjöd ut lillis på restaurang i hamnen. Kvällen därefter blev lång och oförglömlig, stjärnorna var med oss. Lite bilder får ni av mig, och en stor blöt puss givetvis! Xoxo

12. ett urfint urval

Hängde i Malmö en handfull gånger under veckan som gick, med en nypa solsken och en båtlast kärleksfulla människor
Megamysiga My
Touché
Italienska influenser i sommartider, alltid så-så-så-så gott. Gott!
Avslutar med tre sockersöta sockertoppar i junisolen!

T/sunscreen spacemachine

just nu

Tjenis på er alla, påtal om sunscreen är det ingenting som på radarn behövs här i Norden på sommaren. 13 grader regn håller juli stadigt, men jag gillar ju regn ändå. Just nu hänger jag på Tosselilla med lillis, pärlan och hans dotter. Snabbmat är gott, bastu är räddningen och vem vill ha glass hand upp? Nu tittar solen fram bakom molnen, livet.


17. FRENCH KISSES ON THE SIDEWALK

17. Lilla kafferosteriet Balzargatan 24, Malmö
 
Tjingeling mina favvisar, hoppas att ni njuter av allt som juli bringar. Regn, åska och mysiga caféer. Låter som beskrivningen av ett höstlov haha, men åh vad underbart det är när solen kikar fram. Jag myser mestadels och gör sommarkortet varmt genom att träffa polare SKåne runt. Internet på hemmaplan bestämde sig också för att dra sig tillbaka och hålla sommarlov så jag hamnar back med allt jag vill skriva och visa. MEN äh, anar att ni också håller er sysselsatta med att mysa järnet nu i sommartider! Grill och chilledill står på dagens schema efter att jag varit på Tosselilla med lillfis och några vänner. Nu ska jag jobba bort några timmar och tänka på Mallorca 30 grader. Xoxo lyssnar på Lionel Richie och dammsugar förövrigt etc. Hårda kramen.
 
PS. Hittade till Lilla kafferosteriets uteservering med mysiga My en söndag, vi drack kaffe och drömde om allt. Och åt krämiga kardemummabullar i solen.

7. LITE VÄRME FRÅN JULI

Hittade ett linne djupt bevarat i mitt garderobsmonster, rätt mysigt att bara göra ingenting i.
Ursprungligen från en höstig h&m-kollektion ht11.
Frissan uppfattade förmodligen inte min betydelse av topparna, men hon är så snäll så axellångt är väl jag går runt i nowadayz. I onsdags hoppade jag längst Malmös kullersten i armkrok med Hannah efter att ha sett filmen LOL på bio och ätit Indiskt på lilla torg. Fantastiskt fajnt!
Månen var fin, därför gav jag den några kompisar.
En dag tog jag migsjälv, sommarkortet och det ostadiga vädret mot Malmö igen. Kompletterade kjol med stövlar ifall himlen skulle bestämmda sig för att falla ner lite. Och sedan släppa fram solen.
Det finns människor som jag och Rebecka, som slår världsrekord i caféhäng. Gång på gång, utan problem. Dubbelfika i Malmö med fyra timmar vardera, mocha frappen är wonderful.
 
Några dagar i juni blev plötsligt lite värme från juli. Det har gått ett par mån-dagar sedan vi sågs sist och jag måste bara passa på att välkomna alla nya katter hit på bloggen. Roligt att ni hittat till mitt krypin, hade blivit överlycklig om ni slängde iväg några rader med lite text om ersjälva och er egen bloggisadress, om ni har någon dvs. DÅ, hade ni gjort min måndag. Men ni får ju självklart duellera med cheesecaken jag ska baka ikväll, mest för att komplettera morgonens body pump pass som jag var på 09.20. Det är grymt att träna på morgonen nu när ledigheten ändå håller hus, och konstigheten gör att jag vaknar klockan 8.30 anyway. Nåjaaaa, nu ska jag jobba lite och längta efter Mallis. Nästa vecka ska vi dra ihop alla 10 tjejerna som ska med ner till Magaluf och grilla gott, bada och smida planer. Soh nahjs. Jihawww!
 
♥ ni är fina

4. LE MOON

canon eos 60d + canon lens ef-s 55-250mm
 
Jag tror inte att jag är den enda som har sett hur magisk supermånen är ikväll. Den bara hänger där och, hänger sådär magiskt som den gör ibland Jag tror heller inte att jag är den förste som velat knäppa en skarp bild för att sedan slänga in i datorn för operation redigering. Btw, jag har haft världens finaste dag med ett snyggo från Tomelilla. Åter till månen - jag började med att knata ut i pyjamasen med min Canon Eos 60D och tillhörande objektiv 55mm-250mm. Efter att ha trixat med inställningarna och klickat knappen varm gick jag tillbaka in med runt 50 bilder på en vit ful fläck. Skulle lika gärna kunna ha varit lite skit på linsen. Sedan upptäckte jag hur underbart google är som vanligt och började söka efter manuella inställningar för just månfotografering. 1/200, F 8, ISO 100 - funkade för mig, på frihand dessutom! Ut och plåta mer er nu mina små odjur. Aooouh!

LEKTION I SJÄLVKÄNSLA / del 1

 
♥ _________________________________________ SJÄLVKÄNSLA VS SJÄLVFÖRTROENDE _________________________________________ ♥
 
Det känns som att 17 är den åldern som någon plötsligt vänder blad utan förvarning. Det bara smäller till, förvandlingen som sker när man helt plötsligt inte är barn längre. Det är ord som CV och ansvar som ekar ända in i självkänslan och lägger sig tungt i magsäcken. Och stannar. Vi ska uppträda vänligt, moget, unikt, lättsamt och vi ska vara så fantastiskt nöjda med oss själva. Och ojojoj btw, vad roligt vi ska ha det hela tiden, glada och bekymmerslösa ska vi vara. Good things are wild and free heter det. För då utstrålar vi god självkänsla. Men vafan, hur lätt är det egentligen? Och egentligen egentligen, vad är skillnaden på självkänsla och självförtroende?
 
klick / klick
 
Det funderade jag mycket på för ett år sedan när stötte på begreppet självkänsla för första gången, och nyfiken som jag är fick jag såklart reda på det. Och nu har jag börjat förstå det. Om jag har bra självkänsla betyder det att jag är trygg i migsjälv, i saker jag gör, att jag känner migsjälv väl. Om jag däremot har bra självförtroende är det själva förtroendet, realley. T.ex. om jag har spelat fotboll sedan jag föddes ur min mammas vagina och känner mig självsäker på planen eftersom det är en grej jag är bra på. Visst kan det låta ganska luddigt men egentligen är det inte svårare att en person med bra självkänsla känner sig trygg på planen även fast att personen inte låg i moderkakan tillsammans med en fotboll. Att denne vågar prova, satsa, göra bort sig.
 
♥ _________________________________________OKEJ. NOW WAT? _________________________________________ ♥
 
Det som kan orsaka att vår generation är mer deprimerade och mer besvikna är vår osynliga mållinje. Den som är mest framgångsrik, har sett de vackraste platserna, pluggat på de mest svåråtkomliga universiteten vinner. Vi påverkar varandra. Våra drömmar har dubblerats med 100 om vi jämför med t.ex. min mormors visioner vid 17 basts ålder då hon strävade efter att få ett jobb och två fina barn. Idag är det ingen vetenskap att ta oss runt jordklotet eftersom möjligheterna och utbudet är enormt utvecklade. Pulsen har ökat. När man är 17 är man ändå ganska nykläckt, men det kommer en tid när det är dags att levla. Och leva.
 
 
I vissa situationer kan det kännas ganska vingligt och lite naket, rätt jävla osäkert. Då har jag kommit på en teknik som är smått underbar eftersom jag älskar skådespeleri. Tänk på en film och sedan på en skådespelare i filmen som du gillar personligen. (Haha nu ska jag inte få er att göra saker falskt eller säga saker som ni annars inte hade sagt/gjort, spåklart) Det är okej att spela, för det är ingen som vet om det. Och förresten, skit i vad folk tycker. Men nu är det fokus på dig och din känsla - för tänker du på denna rollen och coola karaktären kommer de jobbiga tankarna att slås ut av dina nya fräsha tag. Ganska sanbbt kommer du att hitta digsjälv och inse att det finns ingenting du behöver bevisa för någon. Det gäller mest att bli av med hjärnspökena på ett så smygande sätt som möjligt. PROVA! If you dare, det är en liten utmaning från mig till er :D Själv är jag Angelina Jolie i mellanåt. Haha.

L.A TAUGHT ME HOW TO CURSE

Har fastnat i den gyllene klädkombinationen av pyjamasshorts, stickat och Nike. och skoskav. Finns inte många träningsformer som besegrar en löbetur i myggterräng ner till bryggan i kvällssolen. Eller i solstolen, haha den sortens excercise är också effektiv. Och chewing.
Senare på kvällen kastade jag upp håret i svans och bytade ut mjukisshorts mot en Los Angeles köpt jeanskjol med blommor på. Cyklade hem till bästis, allra finaste sättet att avsluta en solig dag på. För att förlänga soltimmarna alltså.
Detta är mitt sista sommarlov. Och fan, jag har det riktigt bra. Kanon som Canon så klyftigt säger, och påtal om ditten har jag en riktig goding (Canon Eos 60D) som jag ska rocka loss med på Mallis. Längtar loss!!
Rebloggar en bild från arkivet också, best for läst givetvis. L.A. taught me how to curse, and I swear, I will be back
Idag skiner solen för ovanlighetens skull och jag har inte pysslat med mycket mer än att palla mig till frisören och jobba på päronens company. Jag lät min fina frissa klippa ett par cm för att fräsha upp den innan Mallis och jag har ingått i ett litet vad med mig själv nämligen att jag - ska - ha - långt - hår - igen. Jag vet inte vad jag hade mina takar på i höstas när jag färgade mörkbrunt och kapade axellångt eftersom jag har gjort misstaget innan. Nu har jag läst på om massa tips och trix på internet hur man ska gå till väga och börjat med att äta Silica dagligen för bättre hår, naglar och hy. Vi får väl la se, jag tycker mest att det är spännande att se resultatet också hihi. Tjingeling fellas! ♥

30. TACKA VET JAG JUNI

 
*Stämningsmusik - klick*
 
Jag förbjuder dig att läsa vidare förens du hittat rätt på låten som jag gömt i länken. För jag tror verkligen att du kommer att gilla den. För bra är den och den skriker typ mitt namn så klassisk den är min musiksmak. Helst ska den vara på högsta volle i ett alldeles ensamt hus när absolut ingen ser, bara jag och Lovis som lever ut. Då dansar vi järnet.
 
Smultronstrå, himlen blå och fåglar små. Lördagen den siste juni tackade för sitt i form av finfint väder, badkläder och fläder. Auch, jag måste sluta rimma haha. Fastnade med näsan i sista halvan av Mia Skäringes bok i solstolen, överraskade päronen med middag, dippdoppade fossingarna i poolen mest för att jag inte får bada så långe jag går på penicillinen mot svinkopporna. Haha öe. Hamnade hemma hos min andra lillasyrra ikväll som jag själv adopterade när vi gick på dagis, Miisen. Alltid lika mysigt att bara sommarlovshänga och spela kubb, äta poppe och prata om jordens omloppsbana runt solen, boysboysboys, stjärnorna och annat icke-trams. Smida planer inför vår ljusa framtid i staterna dit vi ska hitta en vacker dag. Hon är fin som snus! Sov sött käringar

RSS 2.0