10:47 // ett genomskinligt sommarlov

ph/edit av mig
 
Sakta med säkert börjar det kännas som att jag har tagit studenten, och jag har faktiskt bestämt mig för att hålla lite sommarlov fram tills dess att jag och prinsen drar iväg på vårt grekiska äventyr. Jag experienterar med vår nespressomaskin och fyller koppen med skummad mjölk, lyssnar på regnmusik och passar småflickorna. Mamma och pappa drog nämligen upp till Götet imorse för att utforksa lite, och, och, frukost vid lunch, it's like good morning when it's good night. Så himla näjs. 

OH MY SHIT // FOTORESA I USA

Alla bilderna tillhör Angelica Blick
 
Just nu håller Emma Svensson en (fantastiskt!) 14 dagar lång fotoresa genom Californien för ungdomar mellan 18-21 år. Deras 'Roadtrip i USA' tar med deltagarna på en spännande resa där de kombinerar upplevelse och personlig utveckling inom fotografi. De upptäcker platser som Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon, Yosemite National Park och San Fransisco samtidigt som deltagarna tar sitt fotograferande till nästa nivå! Och fan fan fan vad jag är sugen på att söka till nästa års resa. Kalaset kostar omkring 20.000kr och resan sker gemensamt i bil genom USA. I, I just can't hold it, dessa bilderna får mig bara att vilja satsa allt jag har på att bli fotograf. För ytterligare information kan ni klicka precis, exakt, här.
 
Haha, och vet ni vad jag gjorde igår/inatt? Eftersom jag egentligen skulle ha Emma Svensson som fotolärare nu på gymnasiet är vi vänner på fb, men sorgligt nog hann hon sluta innan det var vår tur att klicka satan på lektionstid. MEN! Jag skrev till henne, och jag skrev ett riktigt nattbrev om ni förstår vad jag menar. Att hon är grym etc etc, men även att hon ska hälsa Angelica från hennes största och trognaste fan, haha. Och! Emma läste upp mitt mail på resan eftersom hon hade genomgång just då, och lyssna på detta..... Angelica hälsar tillbaka. Haha. Min dag är gjord.

NR1. CAUSE i*M GRADUATED!

 
Oj jäklar, som vi har levat. de senaste dagarna i mitt liv har varit helt magiska, eller de senaste tre åren rättare sagt. This is where I wanna be. Tiden är helt fantastisk just nu, att allting som vi har längtat efter är över(stökat) känns grymt, för utan några förväntningar blev studenten den allra lyckligaste dagen i mitt liv. Med Prag, balen, alla bästaste vänner, hela feta familjen, prinsen, livet - i bagaget så hade jag ingenting att ångra. Men samtidigt känns det som att dessa 18 åren har varit till för att mjukstarta allt det glimrande som väntar mig där ute, världen är ju ordentligt stor och snacka om att den får göra sig redo för mig. (PS! Om några få 18 dagar trallar jag och min favvis på en tre veckor lång båtluff i vår grekiska övärld. Helt oupptäckt, av oss. Love.) Jag vill bara berätta lite ytterligare om studenten och framför allt tacka alla inblandade, jag är så fruktansvärt nöjd med allt som den fredagen erbjöd. Alltså verkligen. ASNÖJD.
 
08:30 kramade vi ihjäl varandra i Stadsparken, sprutade skumpa i ett litet duggregn och hade en riktigt skön champagnefrukost. Kostcirkeln: Sprit och pussar. Efter detta knatade hela gänget till skolan där vi bara förenades med lärare, käkade en grymt fin lunch tillsammans med alla studenter och skrek rakt ut i luften. Hur jävla bra vi är dvs. Mellan alla höjdpunkter smög vi med alkohol på skolan, dansade och snackade skit, som vanligt. Under betygsutdelningen hade vi party varje gång rektorn kallade upp ett namn. Vi var 30 pers, men hallå, livet är ju en fest! Och jag kan skryta med att tillsammans med min lata/fina klass skramlade vi ihop betyg nog att ta titeln för ''bästa sammanlagda betygen i LBS's historia''. Inte illa för klassen som i ettan fick IG i medelvärde på nationella provet i matte. Hahha alltså, hur är det möjligt? Men vidare till utspringet och flaket, det var grymt. Allt var grymt. Äh jag orkar knappt förklara för det känns helt, meningslöst, jag visar er en drös bilder ovan istället. Somsagt! Tack alla fina själar - för att ni finns i mitt liv. OCH PS! Detta är mitt spritt språngande första inlägg från min MacBook Pro ;)))

JUNE // KAFFEKRÖK

Det har varit en grymt gosig lille söndag idag, mest för att vi plockade upp Allisen och Matte i Köpenhamn efter ytterligare tre veckor i Filippinerna. Nu har vi två göttiga veckor tillsammans innan han drar tillbaka till landet långt borta, haha jag längtar redan efter honom. I väntan på flyget passade vi på att gotta till det i Köpenhamn med shoppetishopping och fik på Kagefabriken. Vi köpte även med oss en kaffemaskin Nespresso så ralalaa vad det ska kaffekrögas ikväll! Ps. Man kan även göra chai i den ;)
Vi drog med oss gräbbarna bort till Helsingör för att fullända dagen med en dansk sushi-variant, lö magic!
Lovis drar ibland på sig sin zuperdräkt och räddar världen, mest mellan kl: 12 - 13 när hon inte ligger i fåtöljen. Fina fåne.

JUNE // livet är bara så jävla fint

photo/edit Josefin Hey
 
Hur klyschigt.... STOP, alltså verkligen, om man bara vågar öppna sitt ljusaste objektiv och zooma in på rätt grejer så är livet förhimla fint. Det var inte mer än fyra dagar sedan jag bestämde mig för att framkalla alla mina göttigaste bilder från en hemsida som heter crimson.se (real deal, alltså jag är så fruktansvärt nöjd med resultatet. Ja valde matta bilder, och ja vad ska jag säga. Jag är tårögd, leveransen var ju dessutom snabbare än en ni-vet-vad som gör ni-vet-vad.). So to speak. 130 bilder från 130 helt olika ögonblick och från så otroligt många känslor. Wow. 

FÖRTJUSANDE | PROM | FÖRTROLLANDE

Världens med fantastiska Gustafo trixade till våra frillelurer innan balen.
Här har Robin precis fått en skön strandlook!
 
''Och här byter vi löften om att vi alltid skall hålla ihop i vått och torrt och genom hälsa och ohälsa - som bästa vänner.'' Robin Persson den store, so to speak
Under denna dagen fick min riktiga baldejt träda åt sidan och släppa fram Robin, fast med kvällen insåg vi mer att vi fungerar som musketörer, tre sådana. Och världens bästa dessutom.
photo/edit/of Josefin Hey (och mammut)
 
Oh my holy guacamoly, jag har precis genomlidit den absolut gosigaste dagen och natten, it hurts so bad att jag ska splittras från mina favoriter om två små veckor. Balen på Gran Hotel igår var helt magisk. Åh, det känns så konstigt att ens ge sig på att förklara alla de blandade känslorna under dagen/kvällen, så jag låter bli. Jag låter er tolka precis hur fritt ni vill med hjälp av bilderna. Awesome. Hela grejen var bara så himla awesome. 

RSS 2.0