''dendäringa Skäringer...''

Åhow, äntligen har jag fått tumma loss ur röva och satt läsklorna i Skäringers ''Dungkåt och hur helig som helst.'' Hon är så underbar, så rå. Nej kanske inte rå, för man behöver väl inte vara rå för att vara mänsklig? Hon är romantisk, humoristisk, naken, ärlig, överkänslig, underbar. Jag har sett hennes tidigare verk när hon spelade som ''Anna'' i Solsidan samt att jag har jag hennes dvd Dyngkåt och Hur helig som helst vilken då baserar sig på boken. När vädret ändå suger är det lika bra att besegra med hjälp av en härlig bok och en skön kofta. Då funkar det att sitta ute under taket och frysa lite. Iaf, har ni några fina boktips är ni hjärtligt välkomna att hosta upp några! För puss på er, och åh min mage. Butterflies. 

J.L.E.A.F.S.M.D.

Jag bara ligger här och blir galen.
Ligger och lyssnar på fina visor, ligger och drömmer
Bara du kan få mig att skratta åt, ingenting, ingenting,
kan vi inte dansa en vals
 
Jag bara ligger här, här och skriver
skriver koder av meningar som beskriver allting, allting
Allting jag vill göra med dig
 
/midnattstjej

Jag söker efter silly things i mitt liv.

En instauppdatering från igår: Mamma äter frukost i paradiset. Fyfyfy vad fint. 
Jag har blivit en, håll i hatten, ligga-i-sängen-med-tindning-och-kaffe-gubbe. Åh. 
 
Hej cooling, du igen? Hoppas att du bara gör det allra allra bästa av denna dagen idag, ja sådär stod det i mitt horoskop imorse. Och hur mycket bättre blir det egentligen än att tvingas vara hemma och, mysa? Jag ska ju somsagt gå på pencillin i tio dagar med mina svinkoppor och med det blev jag beordrad av mamma och pappa att stanna hemma och ha det bra. Pust. Igår bakade mamma chokladbollar och jag vet inte riktigt hur vi kom in på ämnet men vi snackade iaf om döden. Extensiella frågor har alltid intresserat mig. Dock känns det ibland som att de svaren ligger begravda i ett svart hål i hjärnan som ekar lite läskigt. Ryser. Men när jag tänker på döden blir jag så peppad på att göra saker, att det är JAG jag JAG som bestämmer vad som kommer att ske i mitt liv. Simple as ass, istället för att bli rädd och ledsen som jag blev när jag var liten får jag sån sjuk energi av tanken. Och just det, jag älskar the Holiday. Vilken tjej gör inte btw. Men repliken ''Silly? I'm looking for silly things in my life.'' kanske inte är ordagran, men SÅ så söt. Och sann. Puss.

PETRA TUNGÅRDEN // OUTRAGEOUS FLASHBACK USER!

Bildkälla / Petras blog
& sedan kikar du nedan på flashback-killens rage. Haha puss.
 
Igår satt morsan och jag och googlade lite olika hemsidor för att beställa ett nytt bankkort med personlig bild etc. Helt otroligt svårt alltså. Vi hamnade på flashback och läste att vi tydligen inte är de enda som kissar på dagens teknologi. Och påtal om krönikörer och ärlighet, tacka vet jag Petra Tungårdens senaste krönika i Cosmo ''Så stalkar du din drömman.'' som i stort handlar om hur du ska närma dig ditt span på ett smidigt sätt, eftersom svenska killar behöver en riktig flirtakut. Åh kvinna, thirty (24) dirty flirty varning på dig och din coola du:ighet.
 
 
♥ __________________________________________________________________________________ ♥
 
 
 
Måste hata av mig lite. Jag råkade ha sönder mitt bankkort i lördags och tänkte att det kanske vore smart att ha ett nytt. Analoga pengar är inget för mig. Tänkte att vi levde på 2000-talet så att det skulle gå smidigt att göra över nätet. Fine. Men du får ta mig fan fylla i allt från vad du tjänar, dina skulder och om du fantiserar om smutsiga sockar när du runkar. Orka! Fyra jävla sidor med skit att fylla i. No facking way!! Så jag ringer "personlig service". Personlig my ass! Man måste minsann knappa in nån jävla personlig kod för att prata med nån mupp. Så jag fick lägga på då jag saknade kod.

Telefonbanken liksom, hur otidsenligt som helst. Och de där satarna på banken har tjatat på mig i flera år om att jag ska skaffa det. Kamma er för helvete, telefon är passé! *grr27* 

Jaja, jag biter ihop och ringer nån svettig stjärtnisse på internetsupport och berättar om mina bestyr. Jag sa till honom att jag fattar att jag ringt fel, men att jag egentligen bara behöver ett tel.nr till någon verklig människa. Och det kanske han kunde ge mig. Nädå. Han råder mig, surprise surprise, att via nätet regga mig för... telefonbanken! Ok då för fan i helvetes jävlar, jag gööör väl det då! Loggar in, knappar in säkerhetskoder hit och dit och... "vi har för närvarande tekniskt fel, försök igen senare". Jag har provat de senaste 30 minutrarna och det går fan inte. Så nu skiter jag fan i det. Och jag ska AAAAAALLLLLDDDDRRRRIIIIGGGG regga mig för någon jävla telefonbank, det kan jag lova. *mini* 

Ska det vara så jävla omöjligt att få prata med en vanlig människa, säga "hej, jag vill ha ett nytt kort för mitt är sönder". Nänä, det går ju inte. Det vore ju smidigt. Jag behöver prata med en verklig människa i 2 sekunder. Men nänä... Fyll i en massa tjafs om arbetsgivare och svett. Va fan. Jag vill bara ha ett kort på samma premisser som tidigare. Extra kort. För fan.

Nu ska jag gå och göra sönder något så hårt jag bara kan. Ni på kollo kan dra åt helvete ni också. *mini*

BLOGLOVIN / testing

Follow my blog with Bloglovin

NÅGRA DAGAR I JUNI

När jag satt och väntade på bussen morgonen till skolavslutningsdagen var jag fett lycklig. Och blöt. 
Imorgon börjar vecka 2 av mitt sommarlov och under veckan som gått har jag pysslat rundor hemma i mina allra mysigaste pyjamasoutfits. Luftigt, mjukt och gosigt precis som jag gillar det. 
En kväll tog jag fröken Fluffs och promenerade 1,5 timme i området här där jag bor. Först till slottet där hästarna fått föl, i hagarna där blommorna var höga till midjan. Vi fick vackraste avslutet från min brygga där solen sa godnatt på ett sätt som bara den kan. 
 
Det känns nästan lite spökligt att Juni 2012 närmar sig sitt slut. Jag minns när jag satt i skolan en mörk februarieftermiddag och drömde om att få uppleva den 15onde juni när skolan säger hasta la vista och kvällarna blir sådär juniga liksom. Rosa solnedgångar med knott, eller regniga med tända ljus och Elvis - som ikväll. Ibland kunde jag verkligen avsky mattelektionerna efter lunch, så mycket att jag bara kröp ihop hos en kompis och somnade. Eller klickade igång mitt ''under täcket'' spellista och drömde precis till bingen. Juni har varit snällt, taskigt men mest alldeles underbart. Jag slänger upp några favoritbilder imorgon och berättar därifrån! Mjukstartar med ett par bilder ovan, sweet dreams! 

23. Lägesuppdatering: JAG ÄR ETT SVIN!

Todays outfit:
 
Haha alltså det är så klassisk mig så det finns inte - nu när jag precis blivit av med mina munblåsor som jag sysslat med i ett kort år upptäckte jag imorse att jag har ett stort öppet sår på höger käkben och en liten tia på låret. Stort som en tia alltså. Och just det, nöff. Nöff så jävla mycket, tack bebis i poolen och smittat svinkoppor MEN det gör inte speciellt mycket. Visst kittlar det som (#/("/¤/(&!@$€, men egentligen, om jag är med om jättemånga märkliga grejor kommer jag att blir en lide empatisk person i framtiden. ''Jag vet hur du känner, jag förstår...''. Men alltså, måttet var rågat när jag, syrran och mamma var påväg till Lund och stannade på CG's parkering och ser en annan bilds bagagelucka öppna sig - och ut kommer först en hund, och hack i häl en gris. EN GRIS. Som sätter sig ner och bajsar mitt framför mina fötter. Dör. 

22/s. MIDSOMMAR 2012

Mamma pysslade ihop en söt krans som cirkulerade senare på festen haha. Såklart
 
Min lillasyster sa något så himlans fint innan jag stack vidare på midsommarfest igår. Hon är 8, och verkligen älskar att titta på Bolibompas program om sjuka barn som heter Barn På Sjukhus och handlar om ovanliga sjukdomar och diagnoser. Vi hade precis ätit den klassiska midsommarsill-lunchen och min långa vita favvis-klänning hade åkt på, och kransen satt fint på huvudet när Sara sa ''Min storasyrra har den sällsynta diagnosen för fin''. Asså snacka om att jag bara ville strunta i allt som heter fest och krypa ner under täcket och titta på Skattkammarplaneten med min lillis. Och den meningen gjorde verkligen min midsommar, i sällskap med kvällens bestyr som bestod av en fin hemmafest hos tre av mina Magaluf-töser. Fint som snus. Nu ska jag ta itu med lite mindre roliga grejor, upptäckte nämligen att jag fått ett öppet sår på käkbenet igår och är stort som en femkrona ungefär. Inget tjafs, nu ska jag äta lyxfrukost med mina favoriter. Och dricka oboy. Hoppas att ni hade det alldeles urmysigt igår och jag antar att vissa kanske ämnar denna dagen åt recovery och Taking-Care haha, vi synes! Tjenis

21. EN TORSDAG I VÄRLDSKLASS

Fästingmagneten Lovis & jeg
 
Hejhejhallå mina små smultron. Asså, denna dagen har varit helt magnifik på alla tänkbara sommarlovspunkter. Lever enligt tonårslagen och sover länge om mornarna, frossar jordgubbar i alla former, poolbad, cyklar i solnedgången, snackar skit med min allra finaste vän över några kulor favvis-glass och trillar av cykeln. I slowmotion. Som vanligt. Förra året slog jag ut framtanden när jag var ute på äventyr så ikväll kom jag undan ganska lindrigt med ett blodigt ben och svullna armar. But I kinda like it. Nu ska jag ta med min solfrossa, linda in mig i täcket och slänga mig i soffan hos mamma, pappa och lillis som klickat igång TinTin. Tat isigt och simma långsamt, så att ni inte trillar dvs. Stor-hård-kram!

20. TIDSINSTÄLLT: ÄLSKADE MAMMA

Bild från i fredags, mamma och pappa
 
Hejhejhallå mina solstrålar, detta är ett tidsinställt inlägg från den nya plattformen som blogg.se börjat köra med. Jag älskar små förändringar men visst blev det lite nervrackling när jag såg det först. ''Aahh, hur ska jag klara mig?''. Nåja, just nu är jag på jobbet och ja, jobbar hoppas jag... eller så sitter jag väl och gömmer mig i fikarummet haha. As usual. Men grattis mamsen, 45 år idag! Solen skiner och jag älskar dig. Älskar dig starkare än solens strålar ♥ Xoxo

HELA MIN VÄRLD STOD I BRAND NÄR JAG SÅG DIG



bilder lånade från kissies.se

Aah, blev grymt tagen av dessa två bilderna ovan som Alexandra ''Kissie'' Nilsson publicerat på sin blogg tidigare idag. Kan väl utan att hålla fingrarna i kors erkänna att jag läst hennes blogg i minst två år och faktiskt gillat det. Haha. Sjukt flippad tjej, och lite irriterande, men det vet ju alla redan? Men vafenn, yttrandefrihet har funnits i Sverige sedan 1800-talet så det finns ingen anledning för oss att vara dammiga och faktiskt ta åt oss. Snyggt tjejjen!

PS/haha rubriken har ingenting med inlägget för övrigt att göra.

# WE'VE GOT NOTHING TO LOOSE

Tumblr_m5uqccilc21qlwaf2o1_500_large

19:33 update: Don't let your dreams just be dreams.

Tjeniz mina små äventyrare, hos mig skiner solen och himlen har sällskap av sockervaddsliknande tussar som är puderrosa i den tidiga solnedgången. Ääää vad fjollig jag låter nu, tror mest att det är jag som sitter på ett av dedär molnen och tittar ner på alla bekymmer under. Det är mjukt häruppe. Har en mamma som kallar på mig just nu såatte, och hennes tonläge tyder på att ''det är bäst för mig!'' att jag pallar mig ut och hjälper henne. Med vad hon nu pysslar med. Tjingeling ♥

Thi source.

BLASTING 12/SUMMER

mangowater:  dreammyy kids-of-vogue:  s-i-l-k-road:  carefree-souls:  s-altywater:  su-nkids:  And then you get your period…  BOOM, lovely white sheets GONE  it kinda becomes a japanese flag ^  ^reblogging for the comments hahah  (via imgTumble)
Bara fint från en tumblr med glamour

Tjenix mina kära, hoppas att ni har det bra hur var och varför ni än pysslar med. De journalistiska grundfrågorna (Vad, vem, var, när, hur och varför) sitter i ryggmärgen numera och varje gång jag skriver ordet 'man' hör jag min gamla journalistlärare Peter stå bakom axeln och fråga ''Vem fan är man?''. När någon skriver ordet man skjuter personen i fråga ifrån sig sina egna åsikter och hela påsåendet blir inte grundat på någonting. ''Man brukar säga att'' t.ex, vem brukar säga att? Ahh, visst kommer det att bli lide skönt att skriva dryga texer om I-don't-even-care men i sanningens namn kommer jag att sakna vår helt fantastiska lärare som verkligen har satt ett avtryck under min gymnasietid. Men ack, längtar dock till hösten då jag ska plugga grafisk design och räkna dagarna tills det är jag som står på flaket och dansar för fult, oj jag menar fullt*. MEN FÖRST - summer 12.

DAY1. favvisshorts och regniga dagar

Mina nya pyjamasshorts från h&m som kommer att användas flitigt den närmaste veckan, om vi tittar på väderleksprognosen dvs. Regniga dagar i juni gör mig faktiskt inte speciellt mycket så länge inte min dator tar sommarlov. Hänger i mamma och pappas nybäddade säng, tittar på How I Met Your Mother och nästan dör-så-skönt i vetskapen om att jag inte har några prov, inlämningar, uppsatser, nationella alls att plugga inför. Eller frukta haha. Hasta la vista måndagsmysare! PUssis

15. STUDENT PÅ BOSJÖKLOSTER SLOTT


Far var fin

Famly ♥ fr vänster: Ellen, Robin, Miisen, Alle, Sara & jeg





Bromance


Carlisen


Refill


Kätz

Julius Ceasar & jeg

Twin1 - jeg - twin2

Lillis & jeg in ey great mood

From where I came. Mina fina ♥

15/ Pictures from last friday


Wääh, tjenis alla avdankade pardeymonster! Jag lever det klassiska sommarlovslivet utan dagsrytm eller måsten. I torsdags startade jag mitt livs sista sommarlov och i fredags tog min storebror studenten efter en fyraårig gymnasieutbildning. Fan alltså, jag är så jäkla stolt över dig Alle. Han skulle nämligen tagit studenten förra året men efter cellgifter och återhämtning bestämde han sig för att koncentrera sig på det och gå ett år till för att plugga i lugn och ro. Och för att fira detta hyrde vi Bosjökloster slott, bjöd in de alldra härligaste katterna, åt som om de vore den sista måltiden, dansade vilt och bara levde loppan såattsäga.... Som en bal på slottet. Det var nog årtiondets bästa fest och tårtan var näjs. Ångrar lite att kameran inte fick komma fram så ofta som jag velat men den cirkulerade runt så vi lyckades fylla iaf ett minneskort. Nu dyker jag ner i sängen igen, drar för gardinerna och klickar igång How I met your Mother. Tjingeling! :D 

200 PAGES OF ELLE // DRESS MANIAN


WHOOPSFASHION // Luftig och skön


Heyal, kvällen är fin. Klockan springer ifatt 23 och jag ligger nerkrupen med 200 sidor inspiration i form av välskrivna reportage och hjärtekrossande berättelser om semesterflirtar. ''Semesterflirtar - det finns något oemotståndligt i själva ordet. Man träffas, man är ledig och i sitt bästa jag med sinnena på vid gavel och en stor lust om nya intryck. Ibland leder det till något större...'' Om kärleksbrev och chargång. Haha alltså jag blir kär i deras kärlekshistorier, get ey life guurl. Men jag har alltid varit svag för noveller och berättelser som innehåller andras finaste stunder, det får mig att tänka på mina finaste stunder. Allting blir så himla, himla fint liksom...

Ja vad sa vi att klockan var, kvart i gå-och-lägg-dig? Will do, ska bara ska bara... Imorgon börjar jag skolan klockan 11 vilket jag skulle kunna välja mig vid ochjag har ändå en kärlek till att knata dit nu när allting ändå är avslutat. På torsdag nästa vecka kastar jag alltså in min skoldator med tårar och på fredag blir det fest på Bosjökloster slott som mina päron har hyrt. Min bror tar studenten den 15onde (Han skulle egentligen gått ut förra året (han är nämligen 92a) men han valde att prioriterade att bli frisk från cancern hellre än att plugga matte c... ganska enkelt beslut. Du är grym Alle ♥ han blev friskförklarad i höstas) såatte, här finns en hel del att fira! Klädkoden är somrig elegans och min tolkning av det är en puderrosa transklänning som är kort framtill med släp, svarta detaljer, svart rosett i lockig hästsvans och bruuuna ben. Tjingeling

LADIES DAYS // 6th JUNE


När jag kom ut från duschen hade mamma klippt och klistrat på min spegel, haha asså

Juninumret av Elle hade trillat ner i brevlådan så till lusläsning drack jag kaffe i min finaste kopp från Italienska Rice

Några miss-take-it-isey-bilder från min morgon. Inreder numera mitt nystädade rum med somriga färger och levande ljus

Mornin sugerplums, jag har haft ett par rosa dagar med mina favvistjejjer. Idag är det SVenska flaggans dag vilket jag firar med en varmdusch och picnik vid bryggan i vindstilla format tillsammans med little shit och mamma. Jag vill för övrigt bara önska er en gosig onsdag och zå, stor blöt puss

S-A-WEET // 6 DAYS 2 GO

ZARA // Hittade en go liten parfym sist jag kikade in på Zara som är perfekt att slänga ner i väskan! Netta 98sek.

Ååhow mitt huvud, känns som att någon har monterat in en  stor gong-gong i min hjärna när jag sov inatt... eller så är det eventuellt ett litet oväder på g. Slutade skolan tidigt som attan idag och drog sedan till mamma och pappas butik på dirren för att slänga mig i personalrummets fluffsiga soffa och klicka igång en dvd. Idag mina vänner, i-d-a-g, todee - avslutade jag alla mina kurser vilket innebär no more deadlines. Jag tror att det blev alldeles för mycket lycka på en gång för min hjärna att hantera. GOTT SNACK. Nu ska jag fira med att kura ihop mig med en filt med min favvishund, titta på Warriors och keka en söt bakelse. HUndra hårda kramar till er! Six saweet days left before summerholidayyy. Wella wella näjs

DRESS UP FOR WORKING OUT


Kom på mig själv att hela jag var klädd i godbitar som jag köpt på mina trips genom USA. Väska / Steve Madden, hoodie / American Apparel, basketshorts / Forever21, vita Converse samt allmänt trötta måndagsben


Frukost / lunch / middag. Mitt liv blev nästan fullbordat när jag en gång för alla vann drömvinsten på Liseberg förra tisdagen, 28 marabou-kakor! Gott liv.

Hahaha alltså, orken finns inte... Har skrattat konstant sedan jag och mamma åkte till Body Pumpen tidigare ikväll - när jag skulle väckla ut min handduk, eller snarare näsduk täckte den knappt ena skinkan. Medan resten av gruppen skakade loss sina fina badlakan i regnbågens färger försvann min ur sin existens. Nåja, nu har jag iallafall lagat dinnah till familjen, duschat jäklar i det och fyllt på magen med choklad framför Halv 8 Hos Mig. Innan jag kastar in handduken för gott har jag svurit på att ställa upp i det programmet, mest för att visa gumpen live men även för att sätta lägsta betygen i H8HMs historia. Asså, jag måste plugga. Religionsredovisning imorgon !"#¤%&/()=?. PUSS

4th JUNE // ATTANS MUNBLÅSOR

Chilledillar i brorsans vältvättade Converse-tröja

Tjeniz vänner, hoppas att ni har sovit gott och att er måndag leker so far! Jag och Lovis har huset alldeles för oss själva eftersom älsklingarna är ute på sina håll och jag är free free free från plugget. Har fått bukt på mina blåsor i munnen efter att ha gått till doktor google då vårdcentralen här där jag bor kan lika mycket om människor som om vad som händer efter döden. Hade en gullig läsare som gav några trix men det visade sig att de återkommer hela tiden vare sig jag dricker varm mjölk eller nåd annet. Grejjen är att jag har haft dem i strax ett år, de växer och gör sketans ont. Åh, den jag har på lippen är med en diameter på 1,5cm. MEN, herr google sa att det är ytterst vanligt hos barn och ungdomar och kan tas bort med kirurgi och försvinner då forever. BOkar tid dirr och jag lider verkligen med folk som har det för det är både vanligt och smärtsamt. FÖr er som känner er träffade heter det Mucocele, och ja, puss po er

01.21

Walla walla strawberries, igår åt och massvis!
Jag är förälskad i denna stolen som är en blandning mellan Rococo och Gustaviansk stil, från Geromar

Snäbbt som fän

SOffan är näjs efter en lång dag med slit och släng. Massa cheesecake-ätande dvs.

Extra tjock digestivebotten och kär-i-bär-influenser. Åhwwe.

Längtar efter att få klä mig i tunna material och se solkatter på gatan

Tjingeling mina favvisar, asså klockan närmar sig halv 02 och jag fick just reda på att jag inte behöver gå till skolan imorgon. BEHÖVER inte, eftersom allt är inlämnat och klärt. Fyfyfy vad jag njuter av att jag inte har några fler deadlines att hålla innan sommarlovet! HIttade en rätt ball spellista för några timmar sedan som delvis inte släpper taget om mig och för det andra så kan jag inte sluta pula med den nya designen... Chattar med en klippa till klasskompis på fb som ska hjälpa mig att uppfylla those dreams eftersom jag är ganska hopplös med koding etc. ETC, vet knappt om det heter så ens haha. Kryper ner nu och låter listan spela vidare, ovan klistrade jag in några bilder från helgen och några från arkivet. Sweet dreams ♥

VACKRA TANKAR GÖR DIG VACKER

SOmewhere by the ocean, breathless
waashuleruu:  Es que lo amo *-*!!  ventriloquistic:  by Ailine Liefeld

OH Jesus, I'm overwhelmed, havn't been this inspired since like, yesterday. Sitter på min nybäddade säng i skräddarställning, håret i en tossig knut påklädd mina absolut mysigaste linnebyxor som jag rotade fram när jag var på en strandmarknad på Gran Canaria. Har många arkivbilder jag skulle vilja showa men de gör sig helt enkelt inte lika fina på här bloggen, men när jag pysslat klart med designen ska jag ge er ett helt hav av favvisbilder från de senaste månaderna. Söndagar är slappa, fina och lugna, och helt perfekta att bara chilla järnet och ladda inspirationsmätaren inför den kommande veckan. Själv går jag lös på denna tumblrn som tog mitt hjärta. Åhhh.

NEON SIGNS LIKE VEGAS

Img_0500_large
Asos sign found here
Tumblr_lv9b5uvsva1qedj8ko1_500_large
Neon sign found hier
Gallery-tracey-emin_large
Click

Tjo fellas! Hoppas att ni njuter av söndagen preciiis som jag gör, hänger nämligen i päronens butik och äter ihjäl mig på jordgubbar. Klockan närmar sig six och jag suktar efter grillat och efter att få inreda en egen lägenhet. Min alldeles egna lägenhet. Ljusa, fiffiga lägenhet. FIck upp ögonen för neon signs efter att ha hängt i Vegas i höstas och timmars av internetsurfning, föll för dessa tjusiga ovan. HIttade några ÄNNU coolare men internet bangade samarbete såatte... mys nu ordentligt som bara ni kan! Pussis

FLYING FRIDAY // LET'S DANCE FINAL 2012



Två små fina från ikväll

Halli fredagsfjärtare! Åh jag har en blast nu igen, älskar älskar älskar Rumäniens bidrag till melodifestivalen 12 puss. Hänger hjemma och har sysslat och pysslar med lite grejor inför pappsen födelsedag imorgon, ätit el tacos och spanat in Anton Hysséns gosiga rumpa i Let's Dance. Bakade ihop en cheesecake tidigare ikväll inför morgondagen och jag då passade på att doppa några jordgubbar i den smälta chokladen som blev la över... NU SKA JAG TITTA PÅ ANTON NÄR HAN VINNER. (Hans gump. Åh.)

GODS&GÅRDAR COMPETITION // BY GEROMAR AB



Spegellampett i Gustaviansk stil, värde 3.100SEK
Konsollbord i Gustaviansk stil, värde 3.500SEK


photo by Josefin Hey
konsollbord + spegel from
 Geromar AB

TJosan mina fredagsälskare! Nu skiner solen igen efter några mörka och regniga timmar utanför fönstret. Läget ser ut som så att jag hänger på mina pärons företag Geromar och har precis käkat lite lunch tillsammans med mina finisar. Det är verkligen näjs att ha avslutat några kurser så att lärarna kan låta oss do what ever we love. Sova exempelvis. I förmiddags gjorde jag en liten plåtning på ett konsollbord + en spegel som kommer att vara priset i en tävling som Gods&Gårdar ska arrangera inom kort. Vad tävlingen kommer att gå ut på får ni läsa er till när tidningen släpps den 30 augusti! Tjingeling ♥

RSS 2.0