HAND MADE

hej folket! igår blev det ju inte förjäkla många inlägg. men en främling för er gästbloggade. inte vilken främling som helst utan josse, går även under namnet handmade. jag ska föklara sen.
kanske kommer detta bli ett superlångt inlägg men jag har mycket att säa och mycket att skriva av mig. så jag börjar nu. igår var det ju skolavslutning och det var inte lite härligt. vi slog isönder pepparkakshusen, vi hade snöbollskrig utanför kyrkan (calle fick damp) och vi hade lekar i klassrummet. men i slutet fick vi även årets betyg. oo spänningen ökar, ska hon berätta resultatet eller inte?
jo, eftersom jag itar på er ska jag det. men inte alla, det orkar jag inte. bara förändringarna.
jag har höjt mig i matte och KEMI. kemi. av alla ämnen. och sedan blev ja sänkt i bild. men det tänker jag inte acceptera. vad har jag gjort som var orsaken till att hon skulle sänka mig? sen hade även eveline lovat alla att hon inte skulle sänka någon eftersom hon inte hade tillräckligt med underlag för att kunna bedömma någon så hårt. vem sänker hon? jo, josefin hey och emil. emil i min klass då. hoppas det är någon som strulade med datorn när hon skulle skriva in betygen annars tänket jag inte prata med henne mer. aldrig.

- det var en riktigt bra avslutning och jag kommer sakna alla och jag önskar er en god jul!

efter skolan stack jag och josse hem till henne i blåsten. vi slutade vid halv 12 så vi hade massa tid på oss. vi stack och handlade energidricka och chips. josse skulle även handla julklapp till jakob men hittade ingen. senare kom lovisa och rebecca när vi hade duschar och och så. vi käkade kycklingryta och sedan började det. fix, smink och hairstyle. (bilder kommer sedan).

- hand made: josse hade en kort klänning från bikbok som var hand made. så satans många paljetter men fin var den! riktigt partyklänning. sen om vi vände på lappen, vad står där? Made in China. hahah, slavery.

jägers var verkligen bäst. bästa på länge. inte supermycket folk vilket var skönt. musiken var inte den bästa men vi rockade på ändå. vi träffade sötnosarna mia och erika som vi skakade rumporna med. plattan var vår tjejer.
- ja, somsagt kommer det bilder, men vi tog dom med lovisas (grevinnans) kamera.


ha en superlördag med massa mys och gör precis som jag, njut av att det är lov.
pussar & kramar eran insnöade josefin!

gårdagens dresscode blev en kort svart klänning med puffarmar (på bilden nedan, kenzas bild) svarta genomskinliga strumpbyxor med mönster och vita converse. perfekta partyskor.


Kommentarer
Postat av: Lovisa (:

Hahaha, tack så sjukt mycker för det bästa jägers någonsin!

Jag älskar er tjejer!



Och grevinnan har inte laddat över bilderna än (a) <3

2009-12-19 @ 19:35:01
URL: http://hagnerydochgiertz.blogg.se/
Postat av: josefin

tack så mycket för kvällen tjejer. ni är bäst och jag älskar er (: <3

2009-12-21 @ 12:29:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0