29. UNIVERSAL STUDIOS KONTRAKT

Stillbild från vår långfilm Streetlights of Brooklyn med mig och Robin P i huvudrollerna
 
Bilden ovan är printad från vår färdigproducerade film Streetlights of Brooklyn som handlar om syskonparet Jaden och Charly. Det ända i världen som skiljer dem åt är att de inte har samma föräldrar. Men de är syskon, det står nämligen i stjärnorna. Jaden är som många tonårsbrudar naiv och motstridig, vilket Booklyns mörka gator inte alltid tillåter. Hemma hos Jaden ligger en skillsmässa tung som ett mörkt moln av oro så för att överleva smyger hon ut vid midnatt för att måla ''graffiti''. Där kan hon fly ångesten och måla upp den trygga värld hon längtar efter. Det är hennes absolut mest bevarade hemlighet så för att hålla sig osedd klär hon sig i nattsvarta kläder och rånarluva, men så stöter hon på Charly.
Stjärnorna bevittnade att detta var början på en djup, men farlig vänskap.
 
_______________________________________________________________________________________________________
 
Direkt när vi blev klara med klipp och editing skickade vi trailern till de största filmbolagen mest för att det var en rolig grej, OCH GISSA VAD? Universal i USA hörde av sig tidigare idag för att få köpa in sig i filmen och visa den på biografer runt om i New York. Om några veckor ska vi åka över för att möta vår kontaktperson osv. Gick in i väggen, i taket och benen vek sig på samma gång. This can't be happening.

Kommentarer
Postat av: Emmy

Nej vad grymt, GRATTIS! :D

2012-10-30 @ 12:54:04
Postat av: Isabella

HERREGUD, grattis!!

2012-10-30 @ 19:15:11
Postat av: m

fan vad kul, grattis!! superstar snart ju! ;)

2012-11-01 @ 01:58:14
Postat av: Anonym

skojar du? fyfan vilken dream come true! ska jag va ärlig så blev jag skitintresserad av att se filmen när jag läste handlingen... ååh vill se den NU!

2012-11-04 @ 00:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0