Orginell Midsommar

vilka härliga 3 dagar! men jag har inte haft internet så uppdateringen har inte varit något att hurra för. i torsdags körde vi en riktigt lång bit, från memphis till new orleans. det blev inte så mycket bilder för vi satt i bilen nästan hela dagen. det var fint väder, och då blir man verkligen galen av att sitta intryckt i en bil.

i fredags var det midsommar! vi var inne i new orleans på lite sightseeing. jag har ju hört om new orleans innan och då har jag först tänkt mig mord och jazz. men nu kan jag lägga till en sak till, strippklubbar och ghetto. vi var föst ute och körde lite i utkanten av staden där det fat fanns ritkigt traschiga kvarter. det var nästan på dagen 5 år sedan hurricane Katarine drog över New Orleans och det kan man se tydliga spår efter än idag!

sedan när vi blev hungriga tog vi första mcdonalds vi kunde hitta, och det tog minsann inte så lång tid. efter det var vi mätta och belåtna, sedan drog vi oss in till downtown. vi hade inga planer så vi ställde bilen och började gå längst gatorna. vi kom till hamnen där det stod ''riverwalk'' på ett stort hus. vi var nyfikna så vi gick in såklart och det visade sig vara ett stort köpcenter! vi gick och strösade där inne någon timme sen hamnade vi på en liten restaurang vid hamnen. eftersom new orleans är jazzens hemstad fanns där livemusik i vartenda gatuhörn. dom gamle tog sig en öl och vi en coca i värmen, sedan njöt vi länge tills vi var redo att åka tillbaka till hotellet. vi svängde inom walmart där vi inhandlade lite till vår midsommarmiddag! vi smugglade med 7 burkar matjesill sedan improveserade vi, och det blev riktigt mysigt till sist! jordgubbarna var himelska, stora och härliga...

ja det är väl inte varje sommar man äter jordgubbar från L.A?

pussar & kramar eran josse!



den nya baddräkten åkte på sen tog man sig ett midsommardopp!



glada syskon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0