Längtan & saknad

hey snyggingar! idag åkte vi nästan hela dagen från klockan 10 då vi checkade ut från hotellet och till klockan 4 pm i vår tid. vi har haft riktigt galna thunderstorms med helt svarta moln. riktigt fräcka (och lila!) blixtar lyste upp himlen på dagen. men här är det inte som i sverige - regnar det i sverige regnar det ju hela dagen konstant. men här regnar det 20 minnuter, sol 20 minuter sen kanske lite mer regn. lite lätt förvirrandföre haha, men för den som gillar omväxling är det ju perfekt. passar mig!

vi var ju framme vid 4 tiden, och då kliade det i händerna på alla i familjen hey. vårt favorit-outlet Tanger outlets låg i närheten av hotellet så det bar av till lite shopping också nu på eftermiddagen. det blev lite shopping från bl.a. Aéropostale, converse och Tomme Hilfiger. ni får se en bild en annan dag, en trött josse suktar efter sängen just nu.

imorgon sticker vi till outletet igen innan vi kan köra till huset i Rotonda (samma hus som vi hyrde förra året) och göra oss som hemmastadda. längtar så efter huset och slappa dagar vid poolen!

ni där hemma, jag saknar er otroligt mycket! puss och kram ♥

såhär fint avslutar vi denna härliga dag haha



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0