Erikas skjorta

idag är det dagen. idag är det dagen som man verkligen kan vara ute och inte fysa över huvudtaget! jag gick och tänkte på det när jag gick från bussen innan, att träden och blommorna har slått ut på 48 timmar, helt sjukt så snabbt det har gått. och nu slipper man dom isiga vindarna, det är faktiskt riktigt härligt i vinden nu. just nu sitter jag i köket och och käkar, har väl varit hemma i en halvtimme ungefär. jag väntar på att topmodel ska börja sen blir det massa pluggande. ikväll blir det träning, sen får vi se om det händer något annat. förstår ni hur skoltrött jag är nu? helt sinnes. nä nu ska jag inte prata om skolan mer, jag blir bara trött i skallen haha.

just det, jag skulle visa nyckelringen jag fick igår av mamma. den var riktigt söt! och ganska fiffig, vilket passar mig (för er som inte vet det kallas jag fiffi av familjen hihi)

nä nu börjar tm, vi hörs senare älsklingar. jag är helt slut i bollen så det kan hända att jag är rätt tråkig idag, man kan inte vara på topp alltid som min bror hade sagt.

pussar & kramar eran josse!



rätt söt ändå?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0