FEAR NO FEAR

Åh nu är jag sådär tonår:ig som jag kan vara, ärligt talat så rymmer det nog minst sju tonåringar i mig, och ovanpå alla tonårsdrömmar tror jag att någonstans där vid årsskiftet startades det en fest i mitt sinne. Jag taggar mitt artonde år i livet tillsammans med fantastiska människor, tänka sig va, jag känner de mest älskavärda personerna på jorden - och som att det inte skulle vara nog! Dagligen klickar bland annat du, du, du OCH du in på min blogg för att vara så kalasbra som bara mina bloggläsare kan vara! Era kommentarer värmer mitt hjärta innerligt, jag önskade att jag kunde krama eller allihop!



Två små bilder som jag lånade från Jennans arkiv. Jag till höger och Esther håller vänsterkant. Denna bilden har jag djupt i hjärtat, memorerad från en av mina topp 10 bästa kvällar.

I fredags sken solen mig i ansiktet när jag och Lovis traskade till slottet för att få rensa hjärnorna och för att lukta ordentligt hur 2012 doftar. Rent och friskt som en januarimorgon ska lukta. Med lätta steg tog vi en runda på 60 minuter njutning, och det kändes magiskt. Jag är inte som alla andra. Ingen är som alla andra, förståss. När vi kom fram till slottet smög vi ner till deras privata brygga, där vi givetvis egentligen inte får vara. Men vi hade gått så långt och snacka om att det var frestande. Isblå himmel varvat med svarta livliga fåglar. Lovis trippade efter mig på alla fyra ut till bryggan där vi satt i tio långa. Drömde, kastade småsten, och kramades. Eller jag kramade henne, hon är en hund. Haha. Hahahaha. Nåja, vi hade en gosig stund vi tre. Jag, Lovis och mormor min ängel. När jag tänker på henne försvinner all oro, i tanken utav henne blir jag varm och inspirerad. Jag växer, kärleken och tron till/på migsjälv växer. Tryggt och rent.


Jag var busig i mina Hunters. Tack fina tomten!

Senare den kvällen var det dags att damma av mina silverpanties som jag var rockstjärna i på nyår och ut ur garderoben flög även mina 14cm-are. Sebbe Sebastian Lowe firade 18 tillsammans med vänner, alkohol, grym musik, alkohol, alkohol, dans och kärlek. Låter det som den bästa kvällen ever? Hang on. På kärlekskroken med mig hem hängde en prins, en sådan som jag har älskat i nio månader. Olive you

Komplicerade människor - älskvärda! Var lugna, kommer förklaring.
Var bäst, det är det ni är bäst på!

Kommentarer
Postat av: Britt

Du skriver så himla fint!!

Och du får ju alltid komma förbi när du är i närheten av slottet. ;) Eller var det inte det slottet du menade? kramar.

2012-01-10 @ 20:49:14
URL: http://brittalicious.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0