29/a. MOI + TOI

en liten dukning för två
 
I lördags fixade jag en fruktansvärt romantisk middag för mig och min soulie, vi älskar att gotta oss i det goda i livet - så mat är givetvis en förträffligt fin egenskap hos oss båda. Vi älskar mat alltså. God mat speciellt. Jag körde på vår paradrätt flygande jakob som är himlans enkelt och smärrig och till dessert hittade jag på en fruktbomb med jordgubbar, blåbär och banan serverade med nutella mousse. Definitivt dagens tips. Nu ska jag tralla mig in till Lund för att stylea till kaluffsen, träna och kanske knata in på en go film dagen i ända. Ha di fint alla ni

27/a. WELCOME

imorse drallade föräldrarna iväg på en jordenruntresa - så ikväll ska jag hålla låda här hemma i form av ett efterlängtat mys. Jag ska överraska killen min med en fett härlig meny, och visst kan man väl inte komma oinbjuden heller??? Så jag pysslade ihop en liten sådan. 

26/APRIL

 
Livet är fullt med sjuka händelser, sjuka människor, sjuka stunder och ännu sjukare känslor. Men det är allt detta som kan göra livet sjukt fint. Och sjukt härligt. Allting förstäks, liksom. Idag höll jag fredagsmys i allra högsta grad tillsammans med min bästa killen genom ett soligt Espresso House-fönster, lunchandes på två varma Manhattan brownies och en Chai för två. Vi vet absolut hur man gottar sig, tillsammans. Vet ni hur gött det är att ha sin pojkvän, som bästa vän? åh, fantastiska människa. Efter det följde några timmars skolhäng tillsammans med kamrater och en inlämning, och nu har jag en ordentligt soft fredag med familjen. OCH! Wow, jag har hittat värsta spaceade studentklänningen också förresten. Jag önskar er alla en sjuk fredag. PUSS!!!!

APRIL // BON VOYAGE

edit/of Josefin Hey
photo by Rebecca Hägneryd
 
Idag skiner solen sjukt ostört av moln, inte ens ett förbipasserande som hamnat fel. En helt blå himmel och alla besvär är bon voyage. Det är onsdag, och imorgon är det torsdag, sen fredag, och sen är det dags. Men innan dess vill jag berätta om min minitripp till Fields igår med min gosing, vi käkade en fantastisk onyttig och härlig middag på översta våningen och drack tisdagsöl. Och innan det blir helg ska jag på möte med en pt för konsultation-vad-det-nu-heter för att få ordning på min träning. Haha. Hon ska helt enkelt bara hjälpa mig på traven att få ordning på diciplinen, för det är ungefär det enda som fattas mig på gymmet, jag och Robin är nämligen ett A-team, på att snacka. Nu ska jag pluggisch vidareious, kram po diii

#FFFF

i en rulltrappa i ett dansktdoftade shoppingcenter // fields.
imorgon drallar jag och prinsen till danmark igen för att handla s*r*t och mysa-massa,
en liten after work skulle man väl nästan våga kalla det. Danmark i mitt hjärta.
 
Och något annat som också har varit himla vågligt idag var mina fotsteg till gymmet, jag och mitt lata backstycke kände att det skulle bli tungt... MEN! Jag hade min fem-stjärniga-smyg-pt Robin som jag älskar att hänga med, med mig, även fast vi båda två var rätt sega. Ja vad händer mer på agendan denna veckan, mummut, papput och lilla vicke-vire (familjen, alltså) åker jorden runt i tre veckor så FFFF (föräldra-fritt-för-fan) råder en bra tid framöver. Ta det lungt mamma, jag bara latjar med dig. Annars så trallar både Prag och Valborg närmare vilket jag mot båda två, längtar ihjäl mig efter. Klart slut, klick.

http://open.spotify.com/track/7vvyRHXpqOM5g0vTxR6DzF

Hej godingar, jag har så mycket nyklickade bilder i arkivet som jag ska redigera till rätta, men först och främst ska jag visa er lite smått gott från min instagram de senaste veckorna. Och jag är somsagt inte hemma, jag är somsagt hos killen som har stulit mitt hjärta och begravt det i Hjärup för all framtid. Eller, åtminstone väldigt djupt ner i hans ficka.
Stiger in i trans varje gång jag kommer hem från en sjukt långsam dag i skolan - och mamma har städat satan ur mitt rum. För jag lovar, det kan bara inte vara jag som stökar ner så jeffligt, varje dag. Tack mammut, du är otroligt bra.
WOW! Girl, Imma be so proud of you. Jag var så himlans stolt över min lilla plutt som gick på sitt livs första disco igår. Vackraste finaste bebis, jag minns när vi hämtade dig på BB. Hahha. Helt blå och röd och slajmig. Finast på jorden, redan då.
Jo! jag har glömt att berätta om den stora lådan jag fick hem. För några veckor sedan beställde jag hem ett paket med massa kraffs från företaget Amway, 1200kr produkter för hår och hud, och detta alldeles superspaceade läppglanset med inbyggd lampa.
I torsdags morse satt jag och Isaak på Öresundståget till skolan. Fett med opepp på att sitta och redigera bilder i skolan... när man lika gärna kan ge sig ut på en spontan fototripp. Som ni kanske inte alla vet så går Öresundståget över sundet, till Köpenhamn, och det är just var vi också gjode. Haha.
Vi hamnade på Fields och bestämde oss för att mucha i oss något gott i någon av restaurangerna på översta våningen. Det bästa som finns är han, god mat och utomlandskänslan. Åh.
och vi spelade in massa heltöntiga filmer. och pussades.
KÄNSLAN! Pirr knorr och åh, fan äntligen. Min snygga studentmössa trillade in på posten i dagarna.
Skinnjacka, kära skinnjacka, du är bara så himla snygg. (OCH PRISVÄRD!)
det känns som att mitt leende blir lite bredare, i takt med att dagarna minskar inför studenten. Hur kan man vara så lycklig över att någonting ska ta slut?? Men egentligen, jag fattar för att jag känner det och för att det bara ska bli en fet frihetskänsla.
Pappa lagar grym mat som vanligt. Just denna gången ovan blev det kyckling i ugnen som har droppat ner på rotfrukter, denna gången blev det sötpotatis, vanlig potatis, vitlöksklyftorm morötter och röd lök. Den mystiska såsen är ingenting annat än turkisk yoghurt, vitlök, citronsaft och en gnutta flytande honung.
en frukost dejt, bara för att jag älskar smoothie, grillade mackor och honom.

17/ARPIL

 
Tjenis, moday lovers. Ni kanske tänker att min sarkasm sprudlar, men min sovmorgon som sträcker sig fram till lunch är definitivt ingenting jag är otacksam för. Idag händer det en hel del grejs, två plåtningar är inplanerade innan/efter lunch, den lyckliga tjejen från Malmö som fastnade för min Jofama ska möta upp mig i Lund och plocka den med sig hem, jag ska hit that motherfrecking gym efter en liten månads uppehåll och sist men inte minst, MINA STUDENTINBJUDANINGAR KOMMER! Så ikväll ska jag sätta mig ner och skriva min autograf 50ggr. Men nu ska jag duscha satan ur dendär löken som fortfarande sitter i. Alltså, tänk om det funkar. Nåja, ha en gosig måndag vänner!

14/a. HÄXKONST FÖR HÅRET

bildkälla.
 
att tappa håret. Är nog den läskigaste känslan i världen, och det har hänt mig pga biverkningar av Roaccutankuren och en minimal mängd stress. Även om jag äter extremt varierat och sunt kan sånthär hända, och det är inte hela världen, men någonting som är världens grej (!!!) är denna nya hårkuren jag snappat upp - nämligen att massera in rå, gul lök i håret. Saften från löken går in i hårrötterna och aktiverar rötterna och tillför massvis med liv. Detta är bevisat får 100-tals år sedan när äldre mäns flint klättrade längre upp på hjässan - men efter att ha använt lökens magiska kraft började det växa som vanligt. Jag har köpt hem en stackars lök nu som jag ska ge gärnet med i duschen - VAD TROR NI???

13/a. UNIQUE CHESTERFIELD // 4 LADIES

- klädda knappar på rygg/fotpall
- tillverkad i narvläder av nöt
- färgen stämmer mest in med bilden ovan
Pris: 16 000SEK
 
separationsångesten fortsätter. Känner att jag börjar bli bra på dethär med att adoptera bort saker för att skramla ihop till nya saker. Jag ser det mer som att andra hjälper mig med att betala framtida bestyr och flygresor genom att överta väldigt fina saker, för några slantar. I detta fallet säljer jag min unika, egendesignade, bubbelgumsrosa fåtölj (+ fotpall) i äkta läder med stilrena detaljer. Men jag har aldrig hittat ett värdigt ställe att ställa den på, så, mina favvisläsare, hjälp mig att hitta en rättmätig ägare till denna grymma fåtölj. //PUSS! 

FOR SALE // KENZA 9

Nypris 2 800SEK // Nu 2 000SEK
Storlek 38
 
Tjenis mina fina, jag lider av fruktansvärd separationsångest. Kenza och jag ska nämligen bli två, men jag känner att det finns en värdigare husse där ute som får styra den röda faran mot nya äventyr. Den har inte blivit utsatt för rök eller andra skador, och I can for sure you att den är använd under 10ggr. Det är som ni ser en grym bikerjacket i rött skinn med dubbla dragkedjor framtill och bälte i midjan. Från en jackälskare till en annan. Känsla: tom. 

12/a. DRESS UP GET OUT

favvisar från xenia.com. Åhow, gött, jag har fastnat för två studentklänningar som jag absolut aldrig kommer att kunna välja mellan. Så därför ser jag ingen annan utväg än att klicka hem both så att vi kan leva lyckliga i resten av våra liv, alla tre. Nog om det, jag ska berätta om en riktigt bra grej om drömmar. Visste ni att endast 3% av jordens befolkning skriver ner sina drömmar fysiskt? Och inte nog med det, de 3% uppfyller fler drömmar än vad resterande 97% gör tillsammans. Att verkligen, verkligen ha en dröm handlar om att tro på den, att leva efter den och ofta är det själva strävan som får livet en riktig betydelse. När något står skrivet på ett papper känns det hundra gånger mer trovärdigt och fo-weel. For real. Nu ska jag plugga vidare på samhällskunskapen och äta en clementinjäkel.

11/a. ÅRHUNDRATDETS TRÅKIGASTE DAG

 
Haha alltså allvarligt, när jag lyssnade på raion imorse fick jag reda på att forskare har undersökt händelser under hela 1900-talet och utsett att den 11 april är den tråkigaste och minst händelserika dagen, evah. Men själv hade jag det väldans fint med sovmorgon, foto all day long och för att sätta grädde på det drallade jag och Esther till alltid-lika-bästa Epresso House. Hon är en av anledningarna till att jag kommer sakna LBS, men vafän, livet börjar snart (efter en 18årig mjukstart, gött) och då är det precis upp till oss vad som händer. Min dag fortsatte med kärlekshäng i form av shopping, med mig hem fick jag söta underkläder och en megaskön borste från Morroccan Oil. Bästa köpet, leet. Fortsätter torsdagshänget nu, så alltså, ha det bäst gossar och gudinnor. KRAMEN

10/a. GÖTLABÖRG

foto av Sofie Johansson
han och hon, blivande båtluffare
 
Ett betydligt mer ö-rikt språk kommer ni att märka på min blogg här efter sommaren.... efter studenten, efter en alldeles as-spännande-mysresa i Grekland, pack och pick - kommer jag att flytta till Göteborg. GÖTLABÖRG*. Familjen bosätter mig bland spårvagnar, kanaler och karuseller. Läskigt, spännande, konstigt, men alltså, du kan ta en flicka från Skåne - men du kan aldrig ta Skåne från flickan. Hahaha jag kan inte fatta att jag precis sa detdär. Men jag hoppas att Zlatan förlåter mig en dag. Nåjaaaa, studenten är fett välkommen. Sen var det dethär med Prag... om 27 dagar (SOON) drallar vi iväg ett stort studentgäng för häng i Prag några härliga 7 dagar. För allt annat än skolarbete. Gött kommer det att bli, men gött blir det även nu när jag kryper ner, nyduschad och hur härlig som helst under täcket. GÖTT får ni ha det mina solstrålar! 

67 DAYS

Bara en liten fet påminnelse om att det bara är 67 små dagar till studenten. // Min inbjudan

APRIL

Robin och jag drog till Malmö för att lämna några CVn, fika och plåta inför min portfolio.
Han är så himla bra.
 
Nu flyr jag in här på bloggen för att dela med mig av min rosa månad. För mig känns April detta året som en tid där jag ska inse, ta tag i saker och samla fett-med-pett. Det händer nämligen en väldans massa saker nu på en gång, och att åka på flera års sjuka gjorde saken bättre nej. När jag är sjuk vill jag mysa, bara hela tiden. Och uppdatera min tumblr, duscha varmt, dricka te och gosa ner mig i bästaste pyjamasen. Kanske är man sjuk för att man ska ha en anledning till att göra just detdär som aldrig hinns med vanligtvis. Somsagt händer det en hel del - Studenten lär bli något av det bästa som någonsin hänt mig, but still, ingen varnade mig om hur mycket fix och trix det skulle bli nu innan??! Jag väntade mig att Gud och alla hans änglar skulle ha förberett allt för mig så det bara var till att lägga mig ner på molnexpressen mot framtiden. Haha, såhär blir jag när jag är sjuk - men sjukast coh finast är min prins. Igårnatt kom han till mig, fruktansvärt spontant vid midnatt, fantastiskt fint. Jag hoppas dessutom med allt jag har att jag får jobbet på The Body Shop i stan som jag suktar över, pliz God. Det som kittlas och river mest i magen är nog att min familj ska flytta till Göteborg, extremt slumpat osv, men detta blir bara ett stopp på vägen innan vi drar allt vi har med oss till Los Angeles. Och jag saknar ihjäl min storebror som drog tillbaka till Filippinerna. PS! ni är fina. 

RSS 2.0