I USED ONLY THE GOOD NOTES

Miley Cyrus är bara så himlans fin. Visste ni att hon kapade allt sitt hår för att skänka det till en cancerorganisation? Hennes sköna stil sitter dock precis därd en ska, slappa jeans tillsammans med en rymlig skinmväska är bara så himlans mysigt. 
Imorgon gäller det mina vänner! Imorgon är det dagen med det fetaste i:et någonsin, jag ska börja med Roaccutan. (Jag kommer att skriva ett inlägg där jag ska samla era fina frågor kring ämnet ♥). Mamma tyckte att jag ska förvara min medicin med stil så idag överraskade hon mig en denna helt magiska ligga ask från danska G&C Interriors.
Tack för alla peppande och goa kommentarer ang. förra inlägget, mina små gelehjärtan!
 
Min dag har i stort sett varit ända stort höstigt kalas. Jag kan inte i min vildaste fantasi drömma om att den skulle kunna besegras för åh, vad min himmel har lyst konstant. Idag, denna torsdagen av septembers sista dagar träffade jag en människa som är skapad av endast de finaste noterna. Hon är som ett regn av inspiration och tillsammans lyckades vi sammanställa våra drömmar till någonting som kommer att sättas i verk inom en kort framtid. Jag kan avslöja att vi har en fet fin gemensam dröm om att se förändring, och det tjejer, kommer ni att göra när Josefin Hey och Nathalie Wikman är i farten.
 
Idag rockade jag en gammal mockajacka i ljus nyans tillsammans med kakigröna panties, svarta boots och resten är detaljer i form av svart läderskärp och spanska ting runt armarna. Skolmaten idag var bara så god att jag tappade orden rakt ner i kycklingen och på fotolektionen fick jag en hel del bortpysslat som jag behövde planera inför några kommande plåtningar. Jag fick sluta tidigare, och då tog jag bussen för att träffa Nathalie och mysa bort några timmar i form av en Oreo Cheesecake (och håll i hatten) en stor härlig Ben&Jerry glasskula besides. Barnsligt fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0