DAY2/BEFORE ROACCUTAN

Tänkte att jag släpper frågorna var för sig så att det inte blir alldeles för mycket text, haha ni känner ju mig... Denna bilden tog jag igår för att kunna dra till med världens före-efter bilder sen, det sägs att man blir ganska blind om man inte får se det så konkret som på bild. Detta var ändå en av mina bättre dagar, men jag har haft turen och inte blivit angripen på näsan.
Åh, vad detta ska bli härligt! 
 
___________________________________________________________________________________________________
 
1. Har själv lite problem med hyn och undrar vad din läkare har sagt om biverkningarna som Roaccutan ger? Har hört att man bland annat kan tappa hår och bli deprimerad? Det är anledningen till att folk med stora bölder i ansiktet bara får det! Vågar inte riktigt testa själv.. Blir superglad för svar! :)
 
För mig började hela kalaset när jag började åttan på högstadiet. Min läkare skrev ut milda krämer som efter några år blev i tuggform av tabletter utan någon slags av förbättring. Jag har provat allt för att min hud ska lugna ner sig, men en sundare livsstil än Anna Skipper bet heller inte på mina finnar. Så - då vek sig min läkare som suttit och hållt Roaccutan inne tills sista dansen eftersom det faktiskt är det allra sista steget. Han la bipacksedeln i mina händer och sa att det kommer att bli bättre än jag vågat drömma om, MEN han tipsade starkt om en fet ansiktskräm och försvarets för läpparna. Det är endast extremfall som har gått in i en riktig depression men det var å-andra sidan vanligt att känna sig känslig och lite dipp emellanåt. Och ''torr som fan!'' sjunger de flesta bloggare i kör om Roaccutan. Jag har även ett par bekanta som tagit just Roa vilka jag pratat en hel del med och båda två konstaterar att det var något av det bästa de någonsin beslutat att köra på. Lycka till! ♥

MANO MANO UNDER MILLENIUMS STJÄRNKRIG

me by Robin P
 
Good-damn-night mina kära käringar, hoppas att kvällstimmarna är lika sköna och lugna där borta hos er. Idag har jag slappat med mamma och lillis i form av sänghäng och haft pure quality time med min lilla hunds mage. Jag tror nog att jag kliade två timmar i sträck, och drack 15 koppar te med honung iii. Vi har käkat söndagslax med grymma tillbehör och vandrat under brandgula löv innan kvällsfikan som jag kirrade, ett snabbt hitte-på med chocolate chip cookies + vaniljglass som en liten glasskaka. (Gör såhär: för en kaka behöver du 2 cookies och vaniljglass. Börja med att lägga glass på den ena kakan och lägg sedan över den andra som ett lock. In i frysen någon timme innan fikadax!). En himlans gosig kväll som denna förtjänar sin alldeles egna låt också (klick), Mayer e master. Imorgon börjar jag 12:30 så jag tänkte passa på att mysa ner mig med alla era frågor som jag samlat ihop och sedan skriva sammanställa en liten ''svar-på-frågestunden-som-aldrig-fanns'', fniss. KRAM

DAY1/ROACCUTAN

Finsk biverkningssedel av Roaccutan + en lång jäkla nagel tack vare Silicea!
 
För ungefär 3 månader sedan började jag och mamma knapra Siliciea som är ett naturligt tillskott av kisel som ska förbättra hårkvalitén, stärka naglarna och ge huden lyster. Jag har aldrig riktigt gett något tillskott en ordentlig chans men sen när min frisör tipsade om tramset blev jag sugen på att se om det gav något resultat - viola! Mina annars tunna och skiviga naglar är långa och starka samt att redan efter ett par veckor kändes min hårbotten betydligt tjockare! Påtal om skillnad, tonight's the night. IKväll tog jag min allra första tablett av Roaccutan inne på en Lundisk italiensk restaurang tillsammans med päronen + lillis innan bion. Om det är någon film ni måste (MÅSTE MÅSTE MÅSTE) se på bio nu så är det En Oväntad Vänskap, som skjöt raka vägen upp på min topp 10 lista. SE DEN, åh vad fin film.

WHAT'S WRONG WITH THE WORLD MAMA?

Friday's by my dear friend Robin P
 
Tjingeling mina busfrön, tänkte inleda med en gammal goding som spelades på radion igår när jag satt intryckt i en bil med sex underbara brudar. Några större ansträngningar än att duscha timmavis, baka efterrätt tills ikväll och mysa med lillis blir det inte för min del denna lördag, men imorgon är det jobb som gäller när jag drar med mig utrustningen till Lund för plåtning med kalashärliga Kajsa. Jag tänker plocka godbitarna av denna dagen och inte göra många knyck, mest för att det är september och regnet över ner över kalla tak. En stor hård kram till er! ♥

KRAMAS HÅRT, OCH LÄNGE

Det har overall varit en glammig dag i både skog och mark från Lunds gator till vildmarken norr om stationen. Höstens pris till bästa köp går raka vägen till mina boots från Håkanssons, min tanke är att de bara kommer bli snyggare och snyggare med tiden. I min högra sko har jag gömt 2 enkronor som står för en liten hemlis jag har bevarat. 
Robin P, fantastiska skapelse. Jag är så stolt över denna människan att mitt hjärta ryser, jag måste bara berätta
- han har lyckats gå ner över 60kg. W-O-W.
Som vi skrattade och busade under höstens djupblåa himmel
Mitt lilla lyckopiller Rebecka! Alltid lika sprallig och go
När jag och Robin skapar kan det se ut ungefär såhär - det börjar med att han skrattar åt mina idéer och försöker få ner mig på jorden men det slutar ofta med att vi nockar varandra och skriker JUST DO IT och sjunger I'm a survivor. 
Färgglada du
Mitt i stan hittade vi ett övergivet tåg som vi bestämde oss för att umgås med.
Vi satt på det, hängde och slängde samt hittade coola vinklar. Smakprov ovan!
Jag hängde lite nonchalant över räcket, mest så glad över nuet.
För jag uppskattar allt just nu, jag är så himlans nöjd med mitt nu. 
Ungefär såhär! Haha alltså denna bilden är så äkta så det finns inte, tänderna på tork och allt. Nu ska jag krypa i säng efter några timmars restauranghäng med fina brudar, efterchill hos grevinnan med 50kronor godis samt det hederliga nuet. Det är fredag, och det är helt underbart att det är fredag. På söndag har jag planerat en plåtning med min fina franska Kajsa, temat kommer att vara sagolikt med ljusa vackra paseteller. Sweet dreams kära du, och här har du en liten vaggvisa ♥

THANK LORD IT'S FRIDAY!

Förra höstens favvisbyxor i silverskedens tecken rykte på imorse, tillsammans med en slapp skinnjacka från Jofama by Kenza. Min gråa mössa som också åkt med ett par härliga säsonger fick lyfta hela outfiten till en slapptuff grej. Jag har väl varit ganska busig mest hela dagen också. 
Påväg till min skola står det en liten tomte och säljer vackra blommor i ur och skur. 
Photo Robin P
Editing/model Josefin Hey, jag
 
Som jag nämnde tidigare så har jag busat mest hela dagen idag. Eftersom det helt ursköna vädret lockade mig och Robin ut på fotohumör lyckades vi klicka ihop 850 bilder, utan vidare ansträngning. Vi käkade sedan på den vegetariska restaurangen Go Vindas som ligger precis kloss intill skolan. Med bästaste nybakade brödet. Även om jag verkar rätt lugn nu i rösten, eller i er hjärna så har jag egentligen väääldans brottom. Sjönk djupt in i redigeringsmode och glömde helt bort att jag ska möta upp 6 brudar för middag och chilledillkvällis om en liten halvtimme! Ni får ha en helt ljuuuvlig fredag gullegumpar ♥

I USED ONLY THE GOOD NOTES

Miley Cyrus är bara så himlans fin. Visste ni att hon kapade allt sitt hår för att skänka det till en cancerorganisation? Hennes sköna stil sitter dock precis därd en ska, slappa jeans tillsammans med en rymlig skinmväska är bara så himlans mysigt. 
Imorgon gäller det mina vänner! Imorgon är det dagen med det fetaste i:et någonsin, jag ska börja med Roaccutan. (Jag kommer att skriva ett inlägg där jag ska samla era fina frågor kring ämnet ♥). Mamma tyckte att jag ska förvara min medicin med stil så idag överraskade hon mig en denna helt magiska ligga ask från danska G&C Interriors.
Tack för alla peppande och goa kommentarer ang. förra inlägget, mina små gelehjärtan!
 
Min dag har i stort sett varit ända stort höstigt kalas. Jag kan inte i min vildaste fantasi drömma om att den skulle kunna besegras för åh, vad min himmel har lyst konstant. Idag, denna torsdagen av septembers sista dagar träffade jag en människa som är skapad av endast de finaste noterna. Hon är som ett regn av inspiration och tillsammans lyckades vi sammanställa våra drömmar till någonting som kommer att sättas i verk inom en kort framtid. Jag kan avslöja att vi har en fet fin gemensam dröm om att se förändring, och det tjejer, kommer ni att göra när Josefin Hey och Nathalie Wikman är i farten.
 
Idag rockade jag en gammal mockajacka i ljus nyans tillsammans med kakigröna panties, svarta boots och resten är detaljer i form av svart läderskärp och spanska ting runt armarna. Skolmaten idag var bara så god att jag tappade orden rakt ner i kycklingen och på fotolektionen fick jag en hel del bortpysslat som jag behövde planera inför några kommande plåtningar. Jag fick sluta tidigare, och då tog jag bussen för att träffa Nathalie och mysa bort några timmar i form av en Oreo Cheesecake (och håll i hatten) en stor härlig Ben&Jerry glasskula besides. Barnsligt fint.

V.I.P

 
_________________________________________________________________________________________
 
jag har varit full av inspiration hela dagen och kollaget ovan är något jag pysslade ihop på naturvetenskapen. 
 
Du är en very important person - men det var inget nytt, ellerhur? Det som jag har i luringen är att just DU kommer att vara en utav mina försökskaniner när jag tillsammans med tre tjejer från skolan framsällt vår app i det kvinnliga könets tecken. Detta kommer vi att syssla med som projektarbete nu under sista året och inte nog med det så ska vi starta ett företag som UF. Jag är sjukt (SJUKT) taggad på att sätta igång med marknadsföring, design, försäljning och allt detdär som hör ett företag till. Detta känns som världens möjlighet för oss att skapa, och det är vi som bestämmer precis hur bra det ska bli.
 
Appen - den kommer vara uppbyggd som en 365 luckig ''julkalender'' med massa mysiga olika ting som bara förgyller just din lilla dag. Vi kommer att ha olika kategorier som t.ex. ett musiktips, härliga citat, giveaways i form av rabatt på butiker, tips på gosigt hemmaspa, recept eller bara en söt liten hälsning som påminner dig om hur fint du verkligen har det. En dröm som jag har haft länge är att skriva en ''FET FIN VÄGLEDNING'' som skulle vara precis tvärt emot vad alla guider säger på Akademibokhandeln - ''Sov dig smal'', ''10 sätt att bli bäst på jobbet'' och ''Ditt nya liv'' (vilka jag för övrigt inte har något emot), men, för ett år sedan önskade jag verkligen att det fanns en guide över hur man klarar sig genom den charmiga tonåren. Men jag insåg snabbt att det aldrig kommer finnas någon guide - för det finns inget rätt eller fel. Det viktigaste är att du kan gräppa din starquality som människa och din makt att göra precis vad du vill. Att du aldrig kommer att kunna fly från dig själv, att ta fel beslut eller säga fel saker är inte värt att ångra - för de misstagen ger dig möjligheten att ställa allt till rätta. Ni ser, jag har mycket jag skulle vilja skriva - men med en gratis app når vi ut till fler tjejer. Jag bryr mig så himla mycket om människor - och om denna saken sätter ett endaste leende på en flickas läppar är mitt arbete fulländat. Nå, hur låter detta i dina öron? :D

FOLLOW THOSE STUPID DREAMS OF YOURS

_source
 
Tänkartugg, blåbärsyoghurt + päronmüsli och en stor kopp te med honung. Bamsehonung för hjärncellerna. Jag har suttit vid datorn i 4 timmar och grävt mig till botten i en för jäkla bra tumblr, och ätit minst fyra skålar inspo. Det är precis som att min kreativa hjärna jobbar extra hårt när den får lite tuggmotstånd i form av kvällssnacks. Eftersom jag har bytat profil i skolan (från design till foto) får jag äntligen ut alla mina idéer i rätt form, att planera plåtningar och skapa med händerna. Idag (+ de senaste fyra dagarna) har bara varit så himla bra, och efter skolan denna gråskaliga tisdag hittade jag och en av mina Mallorcagirls till ett mysigt fik mitt i stan. Hon är dunderfin, och snacka om att jag planerar att fånga hennes goa personlighet på bild en dag inom kort. Har en idé om att plåta vid havet, i skymningen med levande stearinljus och andra accesoarer som plädar och luftiga kläder. Uppgiften jag sysslar med för tillfället är att efterlikna känd fotografs portfolio, och jag har nääästan bestämt mig för 17-åriga Ann He. Nu springer klockan ifatt 23 och jag vägrar vara trött imorgon eftersom jag och Robin tänkt vålta studion med hög musik och Canon Eos 60d. Vi hörs snart gullefjun / kvällsbrud i pyjamasskjorta 

VÄLKOMMEN HEM TILL MIG

Detta kortet köpte jag dag 14 på Mallis, alltså sista dagen.
På baksidan har jag skrivit nyckelord till massa hemligheter och annat fint från resan
Lillis
En sänglampa, tavlor och lite annat kraffs sen är mitt rum helt fulländat!
Trots att det är så fint sover jag ändå i min storebrors säng för att, jag saknar honom. Hela tiden.
Min helg har bestått av skräckkväll med flickor och Ben&Jerry's Stawberry Cheesecake, vistelse i Danmark med familjen och middag i Italiens ära i Limhamn igår. Jag bestämde mig att avsluta denna gosiga helgen med att skicka en inbjudan till frugan och grevinnan för lite halv-8-hos-mig ikväll. Klockan 19 ankommer gästerna och efter en sjukt smaskig kväll kommer de att få stupa ner i nybaddade sängar här hos mig, och klockan 22 öppnar biosalongen. Jag kan inte avslöja menyn ännu men jag kommer att skicka upp recepten här senare! Ha en mysig söndag mina chokladpraliner ♥

JAG ÄR SOM EN SOLKATT I BUR

Jeans, Tiger of Sweden / Boots, Håkansson / Jacket, Barbour / t-shirt fr. Spain

Inget trams, bara dresscode. Scheisse vad länge sedan det var jag plåtade en dagens outift, men igår när jag och Robin P (som tagit bilden ovan) var ute och rastade skolkameran passade vi på att posa bland löv och höstiga solkatter. Vinden är frisk på hösten, och nästan isig - vilket min Barbour International vintermodell tål utan problem. Den är årets bästa köp i klädväg faktiskt, en grej som jag alltid känner mig fin och klädd i. Bootsen hittade jag på Håkanssons för ett par dagar sedan och ryker ständigt på nu när conversens lufthål släpper in alldeles för mycket ''frisk luft''. Idag börjar jag inte förens halv 1 eftersom vi ska redovisa på Fotolektionen, so here I am once again. Tre hela sovmornar denna veckan som jag utan tvekan hade kunnat acceptera hela läsåret... Jag ville också önska er en underbart mysig fredag alla ni, hundra hårda kramar från mig!

LILLA MOLNTUSS

fotograf Robin P
 
Hej alla mina fina nybakade, krämiga kanelbullar. Torsdagslugnet och sockersuget har lagt sig över fotoelevernas sal och inte tala om längtan efter fredagsmyset. Helgen kommer att bli helfin med skräckfilm kompletterat med fyra älsklingar och burkar med glass. Ni vet mycket väl vilken glass jag talar om. En tripp till Köpenhamn för Ströget-stros kommer att ta plats på lördag och på söndag ska jag förbereda hela dagen inför min tur i Halv-8-hos-mig. Åh, jag ska skämma bort mina tjejjer ordentligt! ♥

I AM NOT A GIRL

fr. my archive
 
Hej alla fina ''middle in between'' som ligger uppe och ugglar såhär natten till onsdag. Redan onsdag! Veckan har bara sprungit fram med sköna sovmornar och roliga dagar - idag har jag haft en blow-me-away the hell fin dag. Det blåste och regnade septemberdroppar över Malmö. Hela dagen har jag spenderat på två olika mässor varav den första var en Kick Off för alla som ska skapa ett företag i UF (Ung Företagande). Sedan haffade jag direkt bussen med en bunke framtidsdrömmare som likt mig är sugna på att plugga utomlands. Jag lyckades bunta ihop allt från Business-skolor i Santa Monica, Bakeryeducation i Schweiz, Interior Design i London och allt, ALLT annat coolt du kan tänka dig. Det finns så mycket jag drömmer om och skulle kunna tänka mig, men vet du vad. I am not a girl, and not yet a woman. Det är okej att inte veta ännu, det slog mig rakt i ansiktet när jag klickade igång kvällens filmvisning som Crossroads stod för, den med Britney Spears och lådan som de gräver ner du vet. I slutet lyssnar hon BARA till sitt hjärta (OMG I'M SO CHEESY), och den punkten kommer alla till. Att detta känns God damn good, men nu in the middle in between är det meningen att fjärilarna ska pirra. Så mycket att vilken fjärilskådare skulle älska att vara i din mage. Och hej till er alla andra fina förresten! 

NÄR SOLEN GÅR NER

Ett favoritsmycke som fortfarande har spansk sand mellan de svarta detaljerna och fortfarande doftar minnen av min livs finaste resa. Idag har jag haft en ruskigt fin dag, och den började klockan elva vid min hederliga busstation där låtar fyllda med lyckorus spelades i mina öron. Jag vill dansa på Mallorca och slänga av mig alla kläderna framför havet mitt i natten.
En helt fulländad footlong från slakteriet Wiederberg till lunch, skolan payyade eftersom maten var slut. Köttbullepytten var slut.
Hittade till gymmet i eftermiddags för att sätta musklerna på plats
- och för att snacka skratta och busa med världens finaste Mia. Hon är världsrekord den tjejjen
Vindruvor, ljus och LOL. Jag hade glömt hur go den filmen är för ett ögonblick - men kvällen jag såg den på bio med ett hjärta glömmer jag aldrig. I början av sommaren sprang vi hysteriskt och spontant på Malmögator för att hinna, och sedan landade vi på bästaste restaurangen med Indisk meny på lilla torg. Vi gick som två nykyssta tonåringar från biosalongen, armkrok och kära i sommarlov och allt annat som har med sommaren att göra.

FINT SEPTEMBERMYS I LILLA LANDET FOGDARP

I mitten av Skåne finns det en liten, liten by som heter Fogdarp där ängar och gårdar ligger grannar med varandra.
På Lovisas gård pryds hörn och trappor med fina små detaljer som glasflaskorna ovan.
Kvällen gick i 6-ets tecken eftersom vi skulle trilla in vid 18-tiden, så allting började med en liten teaser toppat med egenodlade bär

Förspelet i form av en liten söt tacopaj, hur fint och gott som helst. Just like that.
Lovisa är en riktig romantiker som pysslade om mig och Rebecca hela kvällen
Efter själva akten som bestod av finmarinerad fläskfile i tropiskt sällskap hamnade en riktig happy ending framför oss. Cool down med världens godaste hallonparfait tillsammans med tre versioner av det bästa som finns. Smält choklad, what else.
Definitely a keeper!
 
♥ ________________________________________________________________________________ ♥
 
Serverar fem bilder från min lördagskväll med två pinglor, varav den ena spenderat hela sin lördag med att förbereda sin trerättersmeny inför kvällen. Ett sjukt fint beslut av oss, för vem älskar inte att bli lite extra ompysslad ibland? Nästa gång är det min tur ut, och jag har redan börjat spåna på min meny... Har några favoriter som ligger och längtar efter att bli ätna. Vi tillbringade sedan natten med skräckfilmer och söndagen fortsatte i samma täcken. Ikväll hänger jag med familjen och jobbar fortfarande på att smälta lördagens fedefina middag, och njuter av bara tanken om min värdefulla sovmorgon imorgon. En stor hård septembersöndagskram till er!

JAG ÄTER EN ÄGGMACKA I SÄNGEN

Stans kladdigaste kladdkakor & fluffsigaste morotskakor, Mondo

På tal om bakverk, spana in vilken cupcake jag hittade i stan! 
Igår tog jag lite behind the scenes bilder under tiden Robin hade en plåtning med vår vän Sofi.
 
Wohohow håll i hatten för där exploderade intressemätaren. Min lördagsmorgon är inte särskillt revolutionerande men snarare dunderskön, precis som jag vill ha den. Igår var det en fredag i septembervindarnas tecken, tacka vet jag en underbar polare som fångade mig i Malmö för vår legendariska Espressohousestund, älskade Rebecka. Jag gillar hösten, när det börjar bli ett behov med mysiga chillkvällar och att kunna klä sig i tuffa boots och hatt. Jag tror faktiskt att de flesta gillar hösten, i smyg. För en äggmacka i sängen när regnet slår mot gatan och Tracy Chapman sjunger denna säger tackar nog ingen nej-aldrig-i-livet till. Nu saknar jag min storebror som åkte till Filippinerna för två dagar sedan, så mycket att jag ligger nerkrupen under hans täcke och äter en äggmacka. 

DENIMTHURSDAY & SEPTEMBERMANI


Robin P, min andra halva
Trots att septembervindarna var friska och nästan lite isiga hade Hannah bestämt sig för att inte svika sina sköna loafers från Novita. 
Hannah i ett vackert litet lusthus mitt i stan. Och hon, ja vacker som vanligt!
Snapshots fr idag, men nu jäklar åker min riktiga kamera fram!
 
Jihaw mina busfrön, jäklar i det vad fin dag det har varit idag. Har lyckats hinna med en hel del ärenden på morgonkvisten, byta inriktning från design till foto och bara laugh out loud. Allting började på ungdomsmotagningen i Lund 08.30 där jag fick turen att träffa världens härligaste barnmorska som sedan cuttade in en liten p-stav i armen på mig, och detta eftersom jag får inte börja på Roaccutan utan antingen p-piller eller p-stav med anledningen att det i största sannolikhet blir fosterskador. Haha alltså, jag tittade på min läkrare länge innan jag förstod att han inte drev med mig men detta var alltså ett krav. Såatt, no babies and no worries. I skolan busade jag rundor med min Robin P, blev plåtad av en polare från klassen som behövde en modell och hjälpte sedan till under en mini-photosession som Robin hade med Älsklingshannah. Vipps som det var stod jag och handlade blåbär tills ikväll då vi ska mysa till det ordentligt eftersom min storebror drar till Fillipinerna ett år fr.o.m. ikväll. Däim, vilken stor walk in closet jag kommer att kirra. Fän vad jag kommer sakna honom ♥ men vi ses över julen när jag och resten av familjen kommer ner och hälsar på! Nu ska jag samla ihop mitt kraffs och cykla till Body Pumpen. Fortsatt fin kväll käringar, xx

PÅ ETT PÅGATÅG UTAN SLUTDESTINATION

Idag pysslade jag runt på en mängd ärenden som till slut fick mig att hamna på café med en fin vän. Vi slutade tidigare och vilka sockersugna ungdomar hittar inte till stans säkra kaffekort EH. Vi drömde kapp om lägenhetsdrömmar, frihet och mycket däremellan.
Sedan tog min söta minibuss mig hem i vanlig ordning, höstsolen var värmande genom fönstret och det guppade sövande skönt påväg ut till landet där jag bor. Nighty cupcakes ♥

12/s. WEDNESDAY

Jeg, 16 år
 
Goodmorning kära ni, solen skiner och jag känner på mig att denna dagen blir ruskigt fin. Jag ville bara önska er en helt barnsligt härlig onsdag på vilka håll ni än styr näsan, nu ska jag koka upp en hederlig skål med gröt och läsa serier. Men innan klockan springer ikapp bråttom måste jag hoppa in i duschen, många hårda kramar till er! 
 

GE MIG EN TALPEDAGOG, ELLER ETT TANGENTBORD.

Idag mös jag rundor i army pants, en grovstickad ljusrosa historia och resten är detaljer
 
Det har varit en fin och funky tisdag, lite smått grådisig men det gjorde mig inte värst mycket. Vid lunch hittade jag och min fina Robin P till stans bästaste Go Vinda vegetarisk restaurang som idag hade veggibiffar på menyn. Världens bästaste. Sällskap. Jag vet inte om det är så att avståndet mellan mitt hjärta, min hjärna och min mun är ovanligt långt eller om min tunga är möjligen för stor - men jag har fett mycket lättare för att skriva än att uttrycka mig med munnen. Speciellt när jag behöver rensa hjärnan från moln är det min allra mysigaste lösning, och skönt är det. Jag upptäckte det tidigare ikväll när jag för ovanlighetens skull tog mig tid för att skriva dagbok, eller snarare när jag på mitt officedokument ''Not a sinner nor a saint''. Och spänd är jag också för den delen, imorgon ska jag nämligen till hudläkaren för att påbörja min kur mot Roaccutan! Äntligen. Sleep tight mina små Manhattanbakelser ♥

PLACES ONLY WE KNOW

/Santa Monica

/Los Angeles

/Las Vegas
 
Några av mina favoritbilder från förra hösten när jag var i Cali, och tillbaka till brandgula nätter och sömnlösa städer ska jag minsann. Jag minns kvällarna när jag stod lutad över ett räcke och vilade huvudet i handflatorna, bara lyssnade på staden och njöt av värmen som aldrig somnade. Stjärnorna som diamanter och med ett liv som knappt har börjat. Detta var bara en aptitretare till vad framtiden är, för däim, det landet rockar

I AM HEY, BY THE WAY

Min acne har gått i perioder. Bilden ovan är tagen för ungefär ett och ett halvt år sedan när min hy var i sitt esse, men sedan blossade det upp som värsta blomsterängen, men du, vad som än händer får du aldrig sluta le.  
 
Jag har några saker som jag vill hinna dela med mig av innan jag kryper ner under täcket och myser till det så fantastiskt mycket som sköna torsdagskvällar tillåter. Most important, tack så himlans mycket för era fina kommentarer idag. Ah mina hjärtan. Det trillade även in en liten fråga idag angående mitt namn, Hey, Josefin Hey. Om möjligt mer dramatiskt än James Bond är det alltid lika roligt i klassrummet när någon ny lärare slänger fram världens ordvist ''Hej Hey!''.
Och äntligen ska här ske förändring vänner, jag ska börja med Roaccutan.
 
För drygt åtta månader skrev jag ett inlägg över hur ingen ska behöva leva med finnar. Ingen. Prickar är ingenting som ska få mig att må dåligt längre, det är ingenting som ska behöva ta tid på morgonen för att täcka. Det är ingenting som ska hindra mig från att sova mjukt på kudden längre. Detta är sista möjliga utväg och en gång för alla ska jag besegra finnkampen vol 2. Men vad som är viktigt för mig att påpeka är att aldrig hänga läpp för prickar, för vafan, så sjukt mycket värre situationen kunde sett ut. Men VAFAN, när det väl finns medel som kan lösa problemet tänker jag inte banga att prova. Jag är inte rädd för att skriva personliga saker på bloggen, personligt men inte privat, så här kommer jag att uppdatera lite smått i mellanåt hur det går eftersom biverkningarna är många, men resultatet är underbart! ÅH, önska mig lycka till mina chokladpraliner!

FLYTTAR TILL FILIPPINERNA

 
No worries mina små kanelsnurror, jag ska inte flytta en meter från Höör just nu. Men. Min storebror sticker till Filippinera ett år för att jobba, och dansa gangnam style. Det räcker inte att flytta hemifrån liksom, självklart inte, han ska så långt genom jordytan man kan komma tillsammans med hans polare Mattias som jag för övrigt råkat dela tandborste med några hundra gånger. En andra storebror. Klicka på klippet för skönaste godnattsagan since like, Petsson och Findus. Puss.

365 DAYS

fotograf Robin P
modell Josefin Hey, jag
 
Slänger in en liten bild från förra hösten, förra september. Förra höstterminen. Ett år har det gått sedan jag och min fina vän Robin P sprang rundor på praktiken och busade, och så mycket underbart jag har lyckats hinna med under detta året. September är en bra månad, idag är det världens bästa dag. Idag är det din bästa dag. För allt du har gjort, alla människor du har träffat, allt skit du har hittat på, alla nätter du har dansat, ETC, har tagit dig precis hit till denna stolen du sitter på denna morgonen. Himlen är sjukt blå utanför mitt fönster. Septembersolen är varm och frisk

LILLA TRÖTTA TISDAGSTÖS

I helgen hände något underbart, så underbart att vi bestämt oss för att repetera det denna helgen igen. Fina fina töser, vi busade mest hela tiden och drack shorts ut en pickadoll. 
Tisdagsskönt med jeans och en söt kavaj från spanska Zara
En fin liten grejsimojs från Hong Kong
Hänger som en riktig, riktig hängare
 
Tjingeling mina stjärnor, nu är det strax dax att checka av ännu en tisdag. Det gäller att stanna upp några steg på väg hem från bussen eller bara sätta sig i fönstret på rasten för, åh vad fint det är när man väl tittar sig omkring. Löven skiftar sakta färg och himlen närmar sig en isig ljusblå, frisk färg. Min tisdag har inte varit mer märkvärdig än att jag gick till skolan, och stegade snabbt därefter hemmåt igen för att krypa ner och gosa till det. Där emellan hann jag köpa nytt skolkort (AUCH), krama vännerna hårt och ha en helschysst dag helt enkelt. Twinkle twinkle little star ♦ sleep tight wherever you are

MONDAY MORNIN

 

Tjenis klenis, 1/7 av mitt liv består av måndagar. Så jag har bestämt mig för att inte tycka illa om måndagsmorgnar längre men, men jag har haft ljuvligare morgnar än denna. Tågkort + bankkort borta med vinden efter helgens äventyr med flickorna samt att jag hänger i skolan 4 timmar innan jag ens börjar min första lektion. FYRA timmar av sömn som hade suttit så himlans fint. Men sett från den ljusa sidan så är det fiskpanett till lunchis idag i skolan, och om jag kanske, kaaanske skulle kunna få lite starkare hjärnceller av firren kanske jag kan lyckas inte göra detta misstaget 3 gången gillt nästa vecka. Igårkväll lyssnade jag på bästaste Benjamin Francin Leftwich och ritade med pennan som egentligen skulle skriva polynomer, och mumsade på en mackis med smärstekta kantareller.


THIS IS MY REVOLUTION

3 trevliga

 

Tjenis mina härliga våfflor med banan och nutella på! Hoppas att ni lever loppan nu på helgen, för det gör jag. Loppor e vad loppor e, lika bra att jag säger de - livsnjutare. Fridays are made for myspys och med finaste vännerna fixade den stämningen sig helt automatiskt. Hamnade på pretty 18 in pink hos en polare som heter Jenna, dänz, tequila och rosa för hela slanten. Ikväll vankas det magaluf-reunion with ma hometeam, saknar allt som har med de 9 tossiga brudarna att göra. Åh. Nu har lördagen slagit lunch efter en riktig lördagsfrulle med mammsen och pappsen ute i den sköna septembersolen. Just nu sitter jag i en stol, och inte vilken stol som helst.... I rummet hörs Cindy Louper och det doftar frisör. Jees, nu är det dags för ey pretty change. Välkommen september!


RSS 2.0