JAG KOMMER MANGE!



Haha värsta grejen är väl.... att jag älskar den!

Kungligt värre efter åtta!



Denna godingen går inte av för hackor, herregud (!!!!) vad har Gud gjort för trolleri med mina händer egentligen? Magi säger jag bara, tur nog att mamma drar med mig ut på slingan då och då. Detta är en After Eight kladdkaka som är så sjukt enkel att göra, samtidigt som den tillsammans med en klick grädde hade platsat på en silversked istoppad självaste kungens gap. Den är kladdig inifrån och ut, åhåhåh jag blir så exalterad när jag lyckas. Imorgon ligger jag och Esther på Lomma strand, håll utkik efter en prickig bikini och två bruna mungipor! Ni hittar receptet, och många andra fina recept här!

''Jag tager vad jag haver!''



Jag mår som prinsessan på ärten! Mitt hår känns som sammet efter att jag provat Björn Axén's hårinpackning som gav ett strålande resultat, jag har krigat mig genom 5km på slingan med mamma och jag har även provat en ny hudvårdsserie från Clean Start. Nu är jag trött på små röda prickar i ansiktet efter att ha provat vertenda ansiktsprodukt apoteket har att erbjuda, jag har ganska känslig hy och jag blev rekomonderad detta märket då den är mild och skonsam mot hyn. Jag tröttnar så lätt på att pyssla med ansiktet då jag inte ser resultat och det i vissa fall bara känns värre då jag använt en produkt, och det slutar oftast med att Barnängens tvål som är till för babyrumpor får rycka in när sminket ska bort. Jag tager vad jag haver, vem orkar lägga energi på sånt när inget ändå inte ger resultat? Jag har knaprat starka piller, låtit bli att klämma och legat med ansiktsmasker utan dess like och lik väl kommer de smygande inom några dagar. Clean Start finns inte på apoteket utan på speciellt utvalda butiker som bl.a. DocMorris. Läs mer om Clean Start här, där kan ni även läsa om bl.a. myter angående huden i ansiktet! jag citerar två myter som de besvarar på hemsidan:

Hjälper sol mot finnar?
Solen torkar ut huden vilket kan göra att du tillfälligt får färre finnar. Men på sikt är det ingen bra lösning: Uttorkningen gör att huden producerar mer fett för att kompensera fuktförlusten. Detta leder till en fuktfattig hudyta med riklig talgproduktion undertill. Solens UV-strålar förstör också hudens spänstgivande fibrer samt ökar risken för hudcancer, så var försiktig!

Jag: Det stämmer verkligen! När jag sätter mig på planet hem från medelhavet eller t.o.m. på kvällen efter en dag på stranden känner jag att ansiktet börjar säga ifrån genom att överraska mig med några fin prickar här och var. Jag ska definitivt vara mer noga med solskyddsfaktor!

I always listen to drunk people, cause drunk people speak with sober hearts


Jag firade midsommar med en karatefylla med fina vänner utanför Lund, vi hade tur med vädret! igen. Jag lyssnar mycket på Veronicas både gamla och nya låtar, jag lever med sommarkortet i plånboken och stålar på kortet. Jag sommarjobbar en del. Det ska bli kanonväder en vecka framöver, på tisdag ligger jag nerslagen på en playa i Skåne och njuter med Esther till klar sol och varma 27. Leta efter en lycklig brud i prickigt. Nu ska jag mysa i bingen framför en mysig film, tusentals sommarkramar från eran sommarnjutare ♥

Hela världen är min

linne - gina tricot, skinnshorts - Elin Kling collection, vita converse, ett silverkors/örhänge

Jag har ingen fungerande dator för tillfället så detta får bli ett snabbt inlägg eftersom min storebror står bakom mig och betraktar vartenda ord jag skriver. Jag sitter på hans dator. Det skar i hjärtat när vi var tvunga att lämna in våra bebisar i skolan, alla prgram och hela mitt liv passerade förbi. Idag fyller min älskade mamma 45 år, grattis pudding! Och en annan brutta som fyller en siffra äldre är Sofi Fridolf som faktiskt hade ett litet partaj i kväll. En myskväll aka tjejmiddag, tack för allt och alla! jag har så mycket jag vill skriva och så många bilder jag vill ladda upp, hade det bara funkat på mobilen så hade det inte varit några problem ju. Men men, nu ska jag bädda ner mig i ett kolsvart rum, pappa har äntlige fixat min mörkläggningsgardin nämligen! I'm out of hereee

Det ekar över hela staden, det är något stort på gång

Jag har varit fängslad hos pojkvännen (medvilligt!) några dagar och till överlevnad då hans föräldrar njuter i Mombay skedade vi upp med the Ben&Jerry diet. Uttala det på engelska för full effekt. Jag är så glad med dig. Jag slet mig loss vid tillfälle då jag mötte upp Jenny och Esther för en våt kväll i Lund, det blev ett vilt sjöslag med både åska och regn utanför taco-barens servering i solnedgången. Jag är så glad med er. Jag har gjort en brasa på poolens botten precis som Svampbob gör, i min nya bikini under de få solglimtarna vi lyckats få. Jag har köpt short. Sedan ett par till. Och ett par till. Familjen har dragit runt mig på mysiga dagar till släkten och igår var vi på jordfästning för mormor. Jag slutade att räkna mina myggbett efter hundralinjen. En kväll när jag låg uppkrupen hos Isaak och tittade på en go film fick jag ett mms från pappa på en båt, så härmed vill jag att ni tilltalar mig med Kapten Josefin om jag får be. Jag älskar allt och alla, nu ska vi göra kaoz med denna sommaren. Like you never seen it before.


Classic fantastic. Här sitter jag på Hjäup station och väntar på tåget för att möta upp mina älsklingar i Lund, på med gastuben för detta blir inte nådigt!


Men efter regn kommer solsken. ''I know there's sunshine beyond that rain, I know there's good times beyond that pain'', jag självklart är det Bieber!


Ett simpelt myggbett på lilltån. Vart ska jag klia, den har ju nästan stuckit genom hela köttet på mig!

Jordfästningen för mormor var vacker. Lugn och liten, det var skönt att få det gjort det med. Vi var faktiskt glada och det var mysigt att träffa kusinerna, dock hade pastorn glömt att göra ett hål i marken först när vi kom. Fattas bara!

Kalla mig kapten Hey, nu bär det ut mot Ringsjöns skärgård. Rätt otippat

''det snyggaste som finns är självförtroende!''



- DETTA ÄR ETT UTDRAG UR BLONDINBELLA's BLOGG -

Hej Isabella! Hur tänker du när det gäller vikt? Ta det rätt men du väger nog mest av proffsbloggarna, känner du någon gång att det är jobbigt? Jämför du dig? Hur tänker du inför stranden i sommar? Jag har ångest och jag vet inte hur jag ska göra för att kunna slappna av. Svara gärna, kram.

Svar: Alltså jag vet inte om jag är född på en annan planet men jag tänker aldrig så. För vissa människor så verkar vikten vara det enda viktiga i ens liv. Att vad man väger och vad man äter står högst upp på listan om sådant som tänker mest på om dagarna. Jag förstår inte hur man orkar lägga energi varenda eviga dag på hur man ser ut! Och varför skulle jag jämföra mig med andra bloggare? På vilket sätt är mitt liv beroende av hur andra människor ser ut? Det är ju jättekonstigt.

Det finns så mycket häftiga saker att göra i livet. Man kan välja och vraka mellan olika utbildning i hela världen, man kan resa utomlands och surfa, säga upp sig och söka sitt drömjobb, börja på en laga-mat-kurs, eller varför inte lära sig ett nytt språk. Man kan dejta hej vilt eller bli kär och flytta ihop. Om allt kul finns att välja mellan, varför ska man då prioritera och ödsla energi på, vilken siffra vågen visar? Eller hur mycket det valkar sig när du sitter ner i ett par trånga jeans? Eller hur många celluliter som syns i din bikini? Få lite perspektiv! Livet är fantastiskt roligt, men det är upp till dig vad du ska fokusera på. Antingen slösar du flera år av ditt liv på att vare dag få ångest över vad du äter eller jämföra dig med andra, eller så väljer du att leva ett kul liv och göra allt du drömmer om. Men då kräver det att du fokuserar på rätt saker. Och jag kan lova en sak, du blir inte mer framgångsrik för att du väger tre kilo mindre, har smalare lår, smalare armar eller slätare hy. Att lyckas har verkligen inget med det att göra. Sådant kommer inifrån. Din glöd.

Jag hade aldrig kommit så långt som jag har gjort idag om jag hade gått runt med ångest varje dag för mat eller min kropp. Det hade brytit ner mig. Min framgångsnyckel är att jag alltid tycker om mig själv, tror på mig själv för det ger mig energi och självförtroende till att våga testa allt .. Och även lyckas!

Sträck på dig i din bikini i sommar, det snyggaste som finns är självförtroende. Människor som strålar upplevs vackra. Blir ingen grå mus på stranden som bara kan ligga ner med fötterna i sanden för att låren ska se smala ut eller stå upp med händerna fastklistrade i midjan. Hur rolig sommar blir det egentligen? Njut!


I've got so much life running through my vains


[bildkälla]

Jag har en speciell känsla i kroppen. Solig fastän det regnar. Varmt trots att det är kallt. Ljus även om det är är beckmörkt, det är väl mitt nyblonderande hår som är ända ljuskällan här i min ensamhet. Jag vill att ni ska förstå hur jag känner, men det krävs för många ord. För många leenden, pirr i fingrarna och ömma kyssar. Om ni lyssnar på Veronica Maggios lena stämma och sluter ögonen, hoppar i flippfloppsen och cyklar ner till stranden genom ett hett sommarregn, dyker i, himmeln är mörk, kysser honom, det blir ljust. Jag lovar att det blir ljust, allting är ljust med honom

Jag rebloggar Isabella Löwengrip


[bilden lånade jag på blondinbella.se]

Nu i studenttider firar vi alla våra fina 92or (och eventuella andra i tredje ring) för att de avslutat den underbara tiden på gymnasiet. Några vet vad de vill göra sedan, vissa har en hint om sina drömmar, en del tar det som det kommer men det finns även många som är oroliga och rädda för att ge sig ut i vuxenvärlden. Jag är 16 och har två år kvar och jag kan verkligen säga att jag njuter för tillfället, men det kommer även en tid då jag ska dansa redlös i vit klänning och sjunga som aldrig förr. Isabella Löwengrip, blondinbella, skrev ett klokt och lugnande inlägg härom dagen till alla studenter där ute. Läs hela inlägget här.

''Till er som tar studenten nu vill jag bara säga, det är nu livet börjar! Och tryck bort känslorna med oro. Njut av att du är klar, ägna sommaren åt något roligt som belöning och resten löser sig. Förr eller senare så hamnar du på den utbildningen du vill ha, får ditt jobb eller startar ditt företag. Passa på att njuta nu!''


HIMLAGOTT MAGASIN ÄR FULLÄNDAD



Efter att jag suttit i princip hela dagen och kämpat som ett djur är den äntligen klar! Bilden ovan är ett smakprov, se och läs vidare här. Ni kan zooma och ha er hur mycket ni vill eftersom texten är vektorgrafik och issuu.com håller en mycket hög upplösning och fin kvalité! Det hade varit så himla roligt om ni postade iväg en kommentar med era åsikter och kanske synpunkter! Eller kanske bara säga hej vad vet jag, jag blir iaf glad vilket som haha, kramar ♥

Med jordgubbar, regn och Rise Against



Nu sitter jag här igen på rummet och njuter av kvällen, jag har persinnen nerdragen eftersom jag älskar när det är mörkt och solens strålar kryper fram genom gläntorna. Fönstret står lite lagom öppet mest för att jag ska få lite kontakt med omvärlden, och luft. Någon där ovanför molnen måste verkligen ha hållt sig enormt länge för att kunna åstadkomma detta eviga monsunregn. Pappa knackellibangade precis på min öppna dörr och serverade en skål med jordgubbar, grädde och socker - jag har aldrig någonsin ätit så saftiga och röda jordgubbar förut! och Rise Against såklart, de galer på i min iphonedocka. Vad pysslar jag egentligen med här i min ensamhet? Smider jag planer på hur jag ska erövra världen eller hur jag ska bekämpa hungern i söder? Planerar jag dagens klädsel eller... ligger jag och pillar naveln och småfjärtar? Det sista lät mest troligt så trött som jag är - men sanningen är faktiskt att jag färdigställer tidningen! Jag håller på att publisera den på issuu.com så att ni, mina fina läsare ska få läsa den! jag kommer att lägga upp ett inlägg när den har laddat klart så att ni absolut inte missar den, sålänge får ni en bild från i Fredags när jag var i Malmö med Robin och gjorde kaoz


Stop and stare



Nu stannar jag upp ett tag. Tittar mig omkring. Andas lugnt och låter alla muskler i krppen slappna av. Det är 2 dagar kvar tills skolavslutningen då jag helhjärtat checkar av första ring, jag känner mig trygg och varm här nergosad i sängen. Fönstret står halvöppet och jag hör regnets första droppar och mullret som befinner sig ca 5 sekunder bort. 7 juni. Nu börjar tiden gå kusligt fort, ordet kusligt pirrar i kroppen och påminner mig om ett barnprogram som jag såg på när jag var liten som hette kalla kårar. Jag är kusligt lycklig också, och kusligt nöjd med detta året. Nu ska jag hoppa i kläder och hänga med mamma till Nova, ha det bra mina puddingar ♥

Ps, Pappa fyllde inte 35, jag råkade skriva fel och glömde att rätta det. 45 alltså. Haha men pappa har säkert ingenting emot att det står 35, så jag hoppas att du blev nöjd med denna förklaringen Mikaela? Du påstod att det var önsketänkande, jag önskar mig ingenting annat än att få ha dem friska som gosiga som de är, och skulle jag vara lyckligare för att de vore 10 år yngre? Jag är så otroligt lycklig så du anar inte 

Grattis älskade pappa!



Det är en skön och lugn Torsdag. Efter att jag och tjejerna gjorde Jägersbo nattklubb ostadigt somnade jag gott med huvudet vid fotänden på sängen runt 2 tiden, jag vill dessutom tacka alla snygga själar som jag spenderade en hejdundrande kväll tillsammans med! Igår dansade jag loss i mina röda höga shorts från Sisters Point och ett stort/runt turkost halsband från Gran Canaria. Röda läppar och röda naglar. Converse. Punkt. Idag fyller min kära pappa 35 år gammal och detta firade vi med en brakfrukost, vackert väder och många kramar. Nu ska jag gå ut och ge honom en kram faktiskt, ha en mysig torsdag puddingar!

//äntligen! efter att jag snurrat rundor i Malmö fann jag till sist en bikini som uppfyllde alla mina krav. Godingen låg och väntade på mig inne på MQ och var den sista i rätt storlek, är jag lycklig ellerrrr

RSS 2.0