Cowboy hatten

hej mina underbaringar. hoppas ni har haft en bra dag, för min har varit helt underbar. imorse stack vi ju upp mot götet och var framme runt 13. desto längre vi kom upp i landet, desto finare väder blev det. temperaturen var uppe och vände runt 26 grader! helt sanslöst underbart. jag älskar verkligen göteborg utifrn vad jag har sett idag. dialekten, klipporna och hela miljön över huvud taget.

ja somsagt var vi framme runt 13 hos oldsberg. som ni kanske inte vet ska min storebror (gästbloggare för några inlägg sedan) och en kompis (matte) starta ett företag tillsammans med staffan oldsberg (ingvar oldsbergs son). dom ska arbete med märket grazzhopper, eller starta företaget i sverige. så dom startade mötet ganska direkt och jag, pappa och mamma stack ner till en jättemysig hamn-restaurang och köpte mat. vi käkade när mötet var klart, sen chillade vi mest. staffans hus är helt underbart, och utsikten ska vi inte tala om.. trevlig gubbe dendär staffan. roligt att se honom igen!

bilresan hem gick lite snabbare än upp, och snacka om att jag var åksjuk.. och dum nog tog jag en latte på mcdonalds vilket gjorde det INTE bättre. slänger in bilder från dagen senare, men nu kommer det lite bilder på dagens klädsel =)

cowboyhatt från singapore, converse, höga jeans och ljus skinnjacka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0