Pure cozyness

cozyness kanske inte är ett ord, men mysigt var det!

denna dagen har verkligen varit riktigt soft. men för amerikanarna är det inte vilken dag som helst för att det är nämligen fourth july, deras nationaldag. och amerikanarna är ju så kända för att vara så patriotiska, och snacka om att man har märkt att det är nationaldagen idag. hemma i sverige kanske man hänger ut flaggan eller struntar i det över huvudtaget. iaf som vi gör i min familj haha.

men här är det så himla stort. det är nästan som nyårsafton blandat med valborg. och i detta klimatet kan det inte sluta på annat sätt en helt underbart. folk samlas vid stränderna, spelar musik i solnedgången och grillar, och helt enkelt myser! vilken underbar tradition. jag, mamma, sara och pappa var ganska spontana. det har regnat hela dagen men nu på kvällen sprack det upp. vi tog bara flippfloppsen och hoppade in i bilen. vi tänkte bara gå längst stranden men så upptäckte vi att det var 4th July!

pussar & kramar eran josse ♥



vi stack precis när solen hade gått ner och det började bli mörkt. då flockades folket runt brasorna och hade det bara så otroligt mysigt!




lillasyster




Kommentarer
Postat av: Alle

Du tar så otroligt häftiga bilder fiffiluring!

2010-07-05 @ 18:46:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0